Odpoved službe po enem tednu?
Berem tule na monu, da je ena dobila odpoved po enem samem tednu dela?
Kako vam to uspe? Niti en teden se ne morete tako potruditi, da vas ne bi brcnili iz službe?
Tisti, ki ste dobili odpoved v prej kot enem mesecu, zakaj točno? Kaj točno ste tako narobe delali’
Tole z enim tednom je sigurno rekord.
Da ni to plod lenobe delavke?
Eh, to je ona, ki ima dve levi roki pa so jo po enem tednu dela v hotela sunili v rit. Pa menda je še nekaj jezikala. Ji ni bilo jasno, da delo v hotelu ni 8 ur na dan, 5 dni na teden. Da je pač to treba bolj delat. Ni to kaka državna službica. V hotelih se dela vsaj 6 dni na teden, večinoma po 9, 10 ur na dan. Njej pa to menda ni pasalo.
Jej, kako ste pa monovci usekani. Cele dneve visite na monu, zalezujete neznance in se jim posmehujete, če izgubijo službo?
Halo, pa kaj vam je? Ste lene, nekoristne, zajedalske gnide, ki ne delate drugega kot na monu visite in se potem vi posmehujete drugim?
Kako usekan moraš biti, da to počneš? Recimo tale zgoraj, ki ve kako se kdo ureja, kje dela in podono. Halo, kako nagravžna, fuksa mora biti taka baba?
Res nimate kaj drugega delat kot to? Nimate doma nič za počistiti? Dajte si vsaj tisto svojo socialko zaslužiti.
Ne pa, da cele dneve ždite na monu in zalezujete ljudi. Ogabni ste.
Kjer je mobing na polno, slabi delovni pogoji, delavci sami dajejo odpovedi. Tisti, ki je zdržal do malice, dajte se malce vpršaat kaki ste delavci tam. Verjetno podn plača, podn odnosi, podn sodelavci, … Prav ima.
Poznam kar nekaj oseb, ki so prej kot v roku enega meseca dali odpovedi. Plače podn, delo podn.
Ne poznam pa koga, ki bi dobil takoj odpoved. Verjamem pa ja, da je možno. Se je pa vprašat, če je bilo z delodajalcem res vse ok? Sploh veste kaj je bil razlog odpovedi? Mogoče pa le ni bila krivda na strani delavke?
V hotelih in drugih turističnih zadevah, gostinstvo in tako: noro manjka delovne sile. Vzamejo vse, kar je pripravljeno vsaj malo delat.
Tako, da če v hotelu, turizmu, gostinstvu dobiš odpoved. Potem moraš biti res totalno bebav, len ali pa res kršiti pravila. Pa že po enem tednu? Ne vem no, prvič slišim za tak primer. Verjetno totalno nesposobna, lena oseba.
Po hotelih vzamejo še take zapite, propadle primerke. Isto v gostilnah. Samo, da so pripravljeni čistiti, kelnariti, pomivati posodo… V hotelih je dosti dela, ampak ja, je pa treba garat. Pomivalci posode, sobarice, kelnarji… terajo jih na polno. Mogoče je bila pač totalno lena.
zgodba, 09.01.2025 ob 09:29
So tudi grozni delodajalci, ne samo grozni delavci.
Zgodba
Se strinjam.
Pred kratkim se frendica zaposlila. Dela da se vn ne vidš, ni mogla skor na WC, kaj šele malca, vodja pa zahtevala, da kljub temu, če ne gre na malico, mora v en program, ki so ga imel al kaj, vpisovati, da je vsak dan bla. Ma ni da ni kaj vse je tm doživela. In vse to za minimalca. 5.dan je sama dala odpoved.
MaminSin, 09.01.2025 ob 12:50
To ni nič. Enkrat sem dal odpoved že prvi dan. Ni jim bilo nič jasno. Meni je pa postalo že v enem dnevu jasno, da tam sigurno ne bom delal. Čez en teden sem dobil že drugo službo.
HAha jaz isto, sano da sem delal 10 mesecev. Sem si pa med tem sam zvišal plačo, tako da sem za isto denarja delal manj.