Treningi pri Gregorju Poljancu Kirschu
rok-1, 09.01.2025 ob 16:52
Treningi sploh niso tako hudo dragi – če gre za individualno delo. Kolega je razkladal, da je dal za individualne ure neke specialne joge po 60 EUR na uro. Oz vsak trening je trajal malce dlje… uro in pol.
Zdaj sem se spomnila, da je sodelavka pred 10-12 leti imela osebnega trenerja za 30€ na uro. Če pomislim, koliko smo imeli plače takrat in koliko zdaj – bi zdaj absolutno težje dala 50 na uro.
MonsteraMo, 09.01.2025 ob 19:39
Ja lej v Ljubljani je recimopri petem elementu tudi okoli 500€ na mesec, če hočeš vsaj 2x na teden hodit, pa gre za pilates. Prav tako Maja Papež enaka cena. Tako pač je.
To je verjetno cena za individualne ure? Ker skupinske vaje so cenejše. Ja, Peti element je blazno drag, zato že kakšni dve leti ne hodim več. Si pomagam z youtubom, kjer je nekaj izvrstnih trenerjev za pilates in jogo. Mogoče je za začetnike fajn,da gredo na par ur, da malo osvojijo tehniko. Ampak potem si pa brez problema pomagaš sam.
Video, kjer ameriški zdravnik razlaga, kaj je v bistvu pomembno za zdravje in formo. In vse kar res pomaga, je praktično zastonj. Kratkotrajni šprinti, keto dieta, sonce, savna.
Zato pa taki dobro zivijo. Sluzijo na ljudeh, ki ne morejo sami telovadit in si sami pripravit hrano. Fajn sluzba. Ko sem v roke dobila jedilnik od gasperja groma, sem se smejala pol ure. Za tist jedilnik rabim se eno placo ze zaradi sestavin. Sem se sama lotila, shujsala in si preoblikovala postavo. Kot ze napisano, na netu je vse. Edina past je koga poslusat. Ker gor vsaka 21letna americanka pametuje
Jaz751, 10.01.2025 ob 10:32
Zato pa taki dobro zivijo. Sluzijo na ljudeh, ki ne morejo sami telovadit in si sami pripravit hrano. Fajn sluzba. Ko sem v roke dobila jedilnik od gasperja groma, sem se smejala pol ure. Za tist jedilnik rabim se eno placo ze zaradi sestavin. Sem se sama lotila, shujsala in si preoblikovala postavo. Kot ze napisano, na netu je vse. Edina past je koga poslusat. Ker gor vsaka 21letna americanka pametuje
Po mojem mnenju je Kirsch sicer eno stopničko višje od Groma in drugih klasičnih fitnes trenerjev. Me pa zanima, koga bi npr. priporočila na netu, kar se tiče telovadbe? Hvala.