Ali je res, da obleke pomanjšajo ljudi?
Ma no, dogi prekli oač ñe pristojijo ritne hlače no 😅 Obleka pač, ma kaj inaš z opcijo, da ti ne pristoji? Je oa že bolje, da ti kdo rečè, da si klovn kot da ti pa paše klovnovsko 😅, pol pa klovna špila za tabo. No. Če si majhna, pač obuj sto kilometrske oetke, brez obleke 😅☺️☺️☺️☺️ Pasejo obleke vsem, sam ne vse, kot ne ljudje.
Odvisno od tvojega tipa postave, kroja in dolžine obleke: jaz sem tudi manjša, pa nosim ali dolge do gležnja, ali do nad koleni (spomladi-poleti-jeseni večino časa). Tista dolžina do sredine meč mi je kr neki, jaz ji rečem granny cut 🙂 , meni grdo za videt, pa dejansko ti malo “odseka” noge, tudi takih hlač (capri, 7/8) ne nosim.
kenguru, 10.01.2025 ob 09:56
Odvisno od tvojega tipa postave, kroja in dolžine obleke: jaz sem tudi manjša, pa nosim ali dolge do gležnja, ali do nad koleni (spomladi-poleti-jeseni večino časa). Tista dolžina do sredine meč mi je kr neki, jaz ji rečem granny cut 🙂 , meni grdo za videt, pa dejansko ti malo “odseka” noge, tudi takih hlač (capri, 7/8) ne nosim.
Haha, tudi jaz tej dolžini pravim “za babice”, pa sem visoka in suha.
Pa tudi nam ne paše po defaultu – meni je npr. sila neokusna kombinacija glomaznih superg ali nekih platform in krila ali hlač do sredine meč, potem pa ravno s to dolžino poudarjeni tanki, malodane anemični (ekspr.) gležnji. Absolutno stvar okusa, se razume, nekaterim je pa ravno ta “krhki” stil všeč…
Drugače pa mislim, da je na YT polno nekih kanalov z nasveti glede oblačenja, tudi za bolj specifične postave.