Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo žalostna sem

Zelo žalostna sem

Prejšnji vikend sem se po treh letih skupnega življenja poročila s svojim partnerjem. Poleg tega sem noseča dva meseca in mojega moža imam zelo rada. Prav zato me je popolnoma pretreslo, kar sem izvedela pred dvema dnevoma. Na fantovščini so njegovi prijatelji najeli prostitutko, ki je bila tam kot “slačipunca”. Po zabavi je moj mož, močno pijan, z njo tudi spal. To informacijo sem izvedela po naključju, ko se je našemu skupnemu prijatelju zareklo. Počutila sem se, kot da se mi je svet podrl. Moj mož pravi, da se dogodka sploh ne spominja, da bi jo na ulici niti ne prepoznal, in me je prosil odpuščanja. Trdi, da mu to nič ne pomeni, a jaz mu preprosto ne morem več zaupati. Sem v popolni dilemi. Najraje bi se ločila, saj me je tako zelo prizadel, a hkrati vem, da sem zdaj v posebnem obdobju življenja. Prosim vas za nasvet– kaj naj storim?

itak te je ze prej varal.to da jespal z njo pomeni da je ze prej za drugimi gledal.

Odgovor na objavo uporabnika
vprzdr, 12.01.2025 ob 22:04

itak te je ze prej varal.to da jespal z njo pomeni da je ze prej za drugimi gledal.

Razveljavitev poroke. Včeraj.

Take fantovščine so neumne in nikomur v ponos. Odloci se sama, kako boš to predelala.

Mater vas luna nosi. Pejt spat

Če je res, se pojdi testirat na SPB. Potem pa dalje.

Ni ne prva ne zadnja njegova prevara. Pijan gor ali dol, sam lažje ga je ven dal. Testiraj se na spolno prenosljive bolezni in spokaj kufre, varalici. S takim bi ti vzgajala otroka? Bodi hvaležna tistemu, ki ti je povedal.

Najbolj pri vsem bi me motilo djstvo kakšne prijatelje ima. Ki vedo da ima doma nosečo zaročenko in mu pripeljejo prostitutko. Običajno se človek druži s sebi podobnimi..😒.

To je tisto kar mi ne bi dalo miru..in bi me žrlo ves ĉas..da ni slučaj.

Ko se bo otrok rodil boš ure in ure sama doma z njim..mu boš zaupala?? Kaj poĉne ko nista skupaj? Je v službi ali ?? G boš preverjala in s tem kazala nezaupaje ki bodo definitivno vodili iz prepira v prepir??

Jaz bi šla narazen…ne bi zaprla vrat..otrok je od obeh..ĉe je bil zgolj splet okoliščin bi imel priliko skozi ĉas (leta) dokazati to.

ne sekiraj se. Če te ima rad je vse ok.

Tvoj mož pravi, da se dogodka ne spomni ker je bil tako pijan…ja pa kaj še…če bi bil tako pijan kot ti je rekle vrjetno še seksat ne bi mogel..in ti naivnica mu vrjameš…pojdi ali pa živi s tem da boš vsak dan razmišljala ali je res, ali te bo še prevaral kdaj.

Tale izmišljena zgodba pa res ni za nikamor. Tako neumne vsebine pa še ne. Jaz ne vem no, kaj naj si mislim. Saj tukaj gor nismo vsi ravno najbolj brihtni, ampak en kriterij bi pa vseeno moral biti.

Ocena: nezadostno (1).

Do zdaj najbolj trapasta fake story.

Zelo žalostna, 12.01.2025 ob 21:57

Prejšnji vikend sem se po treh letih skupnega življenja poročila s svojim partnerjem. Poleg tega sem noseča dva meseca in mojega moža imam zelo rada. Prav zato me je popolnoma pretreslo, kar sem izvedela pred dvema dnevoma. Na fantovščini so njegovi prijatelji najeli prostitutko, ki je bila tam kot “slačipunca”. Po zabavi je moj mož, močno pijan, z njo tudi spal. To informacijo sem izvedela po naključju, ko se je našemu skupnemu prijatelju zareklo. Počutila sem se, kot da se mi je svet podrl. Moj mož pravi, da se dogodka sploh ne spominja, da bi jo na ulici niti ne prepoznal, in me je prosil odpuščanja. Trdi, da mu to nič ne pomeni, a jaz mu preprosto ne morem več zaupati. Sem v popolni dilemi. Najraje bi se ločila, saj me je tako zelo prizadel, a hkrati vem, da sem zdaj v posebnem obdobju življenja. Prosim vas za nasvet– kaj naj storim?

No, mene ne bi nič zadržalo pri tako ogabnem preverznežu.

Lepa zgodbica. No, zdaj pa marš spat.

Suha veja pa le nisi. Tudi to je nekaj.

Ima pa krasne prijatelje. Seveda se ima namen še naprej z njimi družiti a ne? No zame bi bil to konec. Ker da ga ni nihče ustavil, da se je verjetno vsem zdelo smešno, zna bit da so celo gledali….bolniki. In on je pač isti kot oni, če ne bi bil se ne bi družil z njimi. Da do sedaj nisi opazila kako primitivni so pa ne verjamem.

Ne nori ženska! Ti si tista, ki ga zdaj imam. Zmagala si!Njegovega otroka tudi imaš. Vse mu pomeni glede na to, da že pridi odpuščanja! Kako daleč pa bi ga zdaj rada še ponižala?? Ti misliš,  da boš tako zlahka dobila drugega boljšega? Malo morgen. Doma imaš super moža. In ne postavljaj sama sebe tolk v ospredje. Nič ni bilo tako hudega, bila je samo fantovščina!

A daj trolopisec ne fukaj.

Baje je bil nažgan do kome, da se nič ne spomni in v takem stanju jo pofukal?

Saj je jasno, da nimaš nikeršnih življenskih izkušenj, ampak tudi ti bi lahko vedelo da to ne gre skupaj

Katera tema, 13.01.2025 ob 11:06

Ne nori ženska! Ti si tista, ki ga zdaj imam. Zmagala si!Njegovega otroka tudi imaš. Vse mu pomeni glede na to, da že pridi odpuščanja! Kako daleč pa bi ga zdaj rada še ponižala?? Ti misliš,  da boš tako zlahka dobila drugega boljšega? Malo morgen. Doma imaš super moža. In ne postavljaj sama sebe tolk v ospredje. Nič ni bilo tako hudega, bila je samo fantovščina!

Tako. Res je. Ima Super moža, ki je spal s prostitutko ….

Ponavadi zrihtajo slačipunco.Lahko pa res ni spal z njo.A misliš, da drugi pa niso spali z njo.Lahko ti želi kdo škodit.Pa prijatelj gor ali dol. Zgleda da vsi razen tvojega moža so svetniki. Po mojem so si jo zase zrihtali,in oprali imena z tvojim možem. Bolano, Ne verjemi vsega,pa čeprav je hudo.Marsikatera laž in opravljanje je uničilo družino.Upam da še niso kaj snemali,???? Pogovori se z možem,ne dovoli da ti govorice vse uničijo.Če je blo res pa je odvisno od tebe,če boš lahko to sprejela.Koliko jih hodi v kšne bordele,pa žene niti ne vejo..

Enkrat vara, vedno vara. Tako pravijo. Ni nujno, lahko da je res sedaj to in ne več. Iz iskušen vem, da je tisti prvi izrek kar pravi. Odloči se sama. Ti ne privoščim tako, ali drugače. Smiselno bi se bilo testirat /že zaradi otroka/.

Kasne verzije zgodbic se lahko razvijejo, nevrjetno! Od tega da je bila prostitutka za vse, samo za moza ne, do tega da so jo vsi, da je bil tok pijan da se mu niti dvignil ni. Noro!

Gospa, pojdita do terapevta, tam se pogovorita iskreno, ocitno nekaj ne stima v vajinem zakonu.

Poglej. Prvo, kar je, ženska nebi nikoli spisala v tej situaciji v tej obliki naslova.

Sem mind reader,

Dopuščam pa možnost, da te bo to razžiralo do konca in veliki bum še prihaja. Drži se, delaj sebi v prid,izkoristi maximalno oz zmolzi ga

Kaj je res, 13.01.2025 ob 11:28

Ponavadi zrihtajo slačipunco.Lahko pa res ni spal z njo.A misliš, da drugi pa niso spali z njo.Lahko ti želi kdo škodit.Pa prijatelj gor ali dol. Zgleda da vsi razen tvojega moža so svetniki. Po mojem so si jo zase zrihtali,in oprali imena z tvojim možem. Bolano, Ne verjemi vsega,pa čeprav je hudo.Marsikatera laž in opravljanje je uničilo družino.Upam da še niso kaj snemali,???? Pogovori se z možem,ne dovoli da ti govorice vse uničijo.Če je blo res pa je odvisno od tebe,če boš lahko to sprejela.Koliko jih hodi v kšne bordele,pa žene niti ne vejo..

To samo primitivna pezdeta počnejo. Zakaj se kakšna s čem takim poroči mi pa nikoli ne bo jasno. Proslavlja svojo poroko z izbranko tako, da gleda drugo nago žensko? Ženske resno nimate nobenih standardov? Kaj za ene prijatelje imajo vaši dedci? Nič ne gledate na to? Povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si.

nope, 13.01.2025 ob 12:17

To samo primitivna pezdeta počnejo. Zakaj se kakšna s čem takim poroči mi pa nikoli ne bo jasno. Proslavlja svojo poroko z izbranko tako, da gleda drugo nago žensko? Ženske resno nimate nobenih standardov? Kaj za ene prijatelje imajo vaši dedci? Nič ne gledate na to? Povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si.

Drugače je nekako tako. Naj odgovori vsaj nekdo, ki ima kaj izkušenj. Veliko moških ima težave z erekcijo po celem dnevnem popivanju. Si mora res želeti, da gre ali pa če je še mlad žrebec. Ostalo pa tudi, če blow job še gre ni nujno nadaljevanje, saj hitro popusti hidravljika, vsaj če si ne želi. To pa sama veš, če je on med takimi. V treh letih bi morala tudi to ugotoviti. Vsi odgovori so pa tudi podani v tem sestavki. Vse je odvisno od želje.

tole ni za nikamor, 12.01.2025 ob 22:44

Tale izmišljena zgodba pa res ni za nikamor. Tako neumne vsebine pa še ne. Jaz ne vem no, kaj naj si mislim. Saj tukaj gor nismo vsi ravno najbolj brihtni, ampak en kriterij bi pa vseeno moral biti.

Ocena: nezadostno (1).

Do zdaj najbolj trapasta fake story.

Zakaj naj bi bila to spet fake zgodba? Ko bi ti videl kaj tepta to našo zemljo.

New Report

Close