Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prevaran na spletnem portalu za zmenke ROKA.LOL

Prevaran na spletnem portalu za zmenke ROKA.LOL

Pozdravljeni,
Rad bi vam opisal svojo izkušnjo in vas opozoril. Na spletnem portalu za zmenke ROKA.LOL sem ustvaril račun pred božičnimi prazniki. Začel sem spoznavati ženske, vse je bilo v redu, in 27. decembra me je kontaktirala A** K****. Ure in ure sva si pisala, začela sva načrtovati skupno prihodnost in podobno. Določila sva datum prvega srečanja v živo, ki naj bi bilo v nedeljo, 5. januarja.

Vse je bilo v redu, dokler mi v petek ni napisala, da je prejela poziv k takojšnjemu plačilu 3000 evrov. Povedala mi je, da bi morala danes prejeti plačo, vendar so ji v podjetju rekli, da bo denar prejela šele naslednji dan. Vprašala me je, ali ji lahko do nedelje posodim ta denar, in obljubila, da mi ga bo vrnila na srečanju. Strinjal sem se in ji nakazal 3000 evrov.

Po tem sva se še nekaj časa pogovarjala, nato pa je rekla, da mora končati. Od takrat naprej nimam več stika z njo. Prevaran sem bil za 3000 evrov.

Ali obstaja kakšen način, da poskusim dobiti svoj denar nazaj?

Odgovor na objavo uporabnika
lukanovak, 13.01.2025 ob 06:24

Pozdravljeni,
Rad bi vam opisal svojo izkušnjo in vas opozoril. Na spletnem portalu za zmenke ROKA.LOL sem ustvaril račun pred božičnimi prazniki. Začel sem spoznavati ženske, vse je bilo v redu, in 27. decembra me je kontaktirala A** K****. Ure in ure sva si pisala, začela sva načrtovati skupno prihodnost in podobno. Določila sva datum prvega srečanja v živo, ki naj bi bilo v nedeljo, 5. januarja.

Vse je bilo v redu, dokler mi v petek ni napisala, da je prejela poziv k takojšnjemu plačilu 3000 evrov. Povedala mi je, da bi morala danes prejeti plačo, vendar so ji v podjetju rekli, da bo denar prejela šele naslednji dan. Vprašala me je, ali ji lahko do nedelje posodim ta denar, in obljubila, da mi ga bo vrnila na srečanju. Strinjal sem se in ji nakazal 3000 evrov.

Po tem sva se še nekaj časa pogovarjala, nato pa je rekla, da mora končati. Od takrat naprej nimam več stika z njo. Prevaran sem bil za 3000 evrov.

Ali obstaja kakšen način, da poskusim dobiti svoj denar nazaj?

Ti pa si zabit.

Scam site.Stran je polna z virusi.

Kdaj je pametno uporabljat tudi zgornjo glavo, vsaj malo.

Prav ti je, 13.01.2025 ob 06:41

Scam site.Stran je polna z virusi.

To stran uporabljam že skoraj mesec dni in nisem imel nobenih težav, zato ne vem, o čem govoriš. Prevaral me je uporabnik, ne stran. Pisal sem podpori ROKA.LOL in po tem, ko sem jim poslal posnetke zaslona pogovorov, so povedali, da v takšni situaciji lahko le blokirajo njen račun.

Tudi mene je poskušala ogoljufati. Verjetno gre za isto osebo.

Živjo je zastonj ta stran ali moras imeti članstvo

Kdo je tako neumen? In potem napiše tu,ime, priimek, sliko. Ki je najbrž vse fejk.

Še premalo ti je pobrala. Sicer pa denar ni za bedake, tako da takšnim runklom kot si ti, je treba vse pobrat.

Bilko debilko, 13.01.2025 ob 18:20

Živjo je zastonj ta stran ali moras imeti članstvo

Registracija na strani je brezplačna. Stran lahko uporabljate in klepetate brezplačno. Plača se samo za nekatere dodatke in VIP status.

Sočustvujem. Ta portal uporabljam že več kot eno leto. Pogosto se dogovarjam za zmenke in nikoli nisem imel take situacije, da bi me kdo želel prevarati. Verjetno si imel preprosto smolo.

ivanowsky, 13.01.2025 ob 22:03

Registracija na strani je brezplačna. Stran lahko uporabljate in klepetate brezplačno. Plača se samo za nekatere dodatke in VIP status.

Mislim Da je treba plačat, vsaj od mene zahteva plačilo

Anonimno 9853, 15.01.2025 ob 12:54

Mislim Da je treba plačat, vsaj od mene zahteva plačilo

Ali si prepričan, da je to res potrebno? Morda gre za napako ali pa je plačilo zahtevano le za določene funkcije.

Daste link od te strani

Lp

Radoveden972, 15.01.2025 ob 20:52

Daste link od te strani

Lp

Povezava do https://roka.lol

Pravkar sem se registrirala in ničesar nisem morala plačati.

maya2006, 16.01.2025 ob 02:35

Povezava do https://roka.lol

Pravkar sem se registrirala in ničesar nisem morala plačati.

Živjo ko to kliknes te vedno na drugo stran vrže a je to flirt stran potem

tomason, 15.01.2025 ob 18:42

Ali si prepričan, da je to res potrebno? Morda gre za napako ali pa je plačilo zahtevano le za določene funkcije.

Ko Klikneš na pogovor, te vrže na stran za plačilo, sicer je majhno vendar se ponavlja če ne prekličete

Maja…a zaupaš email

Maya, preveri zasebno sporočilo.

LP

Po koliko časa pride e-pošta z aktivacijsko povezavo? Račun sem ustvarila pred več kot 2 urama in še vedno ni nič prišlo.

skrivnostnanikita, 17.01.2025 ob 05:40

Po koliko časa pride e-pošta z aktivacijsko povezavo? Račun sem ustvarila pred več kot 2 urama in še vedno ni nič prišlo.

Zaupaj email…pa te povabim na večerjo

E-mail bi morala priti takoj. Morda si vnesla napačen e-mail naslov?

Res je! Naredila sem tipkarsko napako v e-mail naslovu. Račun sem ustvarila še enkrat s pravilnim e-mail naslovom in zdaj je vse v redu. Hvala.

Stara sem 16 let, registrirala sem se na https://roka.lol kot 18-letnica. Tukaj so sami iztirjenci😂

Moj mejl

[email protected] ce bi katera rada poklepetala

New Report

Close