Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žalostna ljubezenska realnost

Žalostna ljubezenska realnost

Živim žalostno ljubezensko realnost. Vedno so fantje gledali za mano, vedno sem imela kup oboževalcev in nikoli nisem bila nesrečno zaljubljena. Tudi sedaj mi moških, ki bi me občudovali, ne manjka in mi je včasih prav zoprno. Pred 12 leti sva se spoznala in zaljubila, ko sem bila še poročena. Pred svetom se nikoli nisva kazala kot par, saj sva se bala, kaj bodo rekli ljudje in še vedno je tako, predvsem pri meni. Pred leti sem se ločila od moža in od takrat bi lahko bila za vedno srečno skupaj. Ko sva skupaj, sva kot rit in srajca, nerazdružljiva, oba rada športava in zdravo živiva, veliko se presmejeva, rada sva v naravi, oba imava rada poglobljene pogovore, duhovnost, eden drugega takoj začutiva in pogosto imava že iste misli, kot da sva telepatsko povezana. V vsem tako zelo ujemajoča, razen v enem. V starosti. Ja, med nama je 15 let starostne razlike. On je mlajši. Tako lepo se v vsem ujemava in zares vidiva oba, da sva za skupaj, a kaj narediti glede starostne razlike? Pravi, da mu je to ovira, saj se iskreno spopada z mislijo, da če bo kdaj kakšna mlajša, ki mu bo všeč, bo morda v skušnjavi, in če bi morda želel imeti otroka. Ali iti pogumno naprej in se pokazati pred svetom ter živeti pravljico dalje ali se raziti in oba najti po starosti primernejše partnerje? Morda razmisliti o posvojitvi?

Nič ne moreš, koliko pa si stara, imaš še lahko svojega otroka? Mogoče razmisli v tej smeri, ampak jaz bi tole prej premislila, če ti že zdaj govori o nekih morebitnih skušnjavah, potdm verjetno iz te moke ne bo kruha. Skušnjave pridejo v vseh letih, da jih pa že vnaprej napoveduje… Je pa fer da ti to pove, je iskren, lepo od njega.

S tem ti je povedal, da nista za skupaj.

Če on pravi, da si mu starostna ovira in ti iskreno pove o morebitnih skušnjavah z mlajšimi… Te ima bolj za prijateljico kot pa za partnerico-ljubico. Oziroma te najbrž nima v planu za daljšo prihodnost s tabo.

Moje mišljenje. In jaz bi ga spustila iz svojega ljubezenskega življenja.

Otroček mora biti. Tako ali drugače.

Sicer je pa tako.

Kjer ni ljubezni, je tudi ni mogoče najti. Kjer pa je, je ni mogoče skriti.

To v praksi nikoli ne štima – obratno ja – precej mlajša ženska in starejši moški oz. idelno je nekje 10 let mlajša ženska – iz preprostega razloga:

Ker ste ženske mentalno starejše (zrelejše) vsaj za 10 let. In pa, ker so moški bolj vizualna bitja, jim bodo vedno všeč mlajše in slej ko prej boš ostala sama.

Tebi pa tip direktno pove, da ga je strah, da se bo zaljubil v mlajšo z možnostjo imeti otroka z njo. In ti misliš, da te ima rad….hahahaha.

To je tako, kot mi je ena bivša rekla, da ČE bi me prevarala, mi ne bi povedal. Naslednji moment je bila bivša:)) – ker do ČE sploh ne sme priti…

…ljudi je treba poslušati in opazovati.

Tale ti bo še strl srce..previdno.

Kakšna posvojitev, če ti je dal vedeti, da ga ovira starostna razlika. Posvojitev ne bo rešila ničesar.

Kakšna pravljica? Če bo imel trdega ob mlajših…

Precej naivna si.

Oni ti je povedal, da si OK družba dokler ne sreča ene mlajše od tebe, ki se mu bo zdela primerna za življenjsko partnerko in mater njunih otrok. To to nisi.

Izmišljena zgodbica. Btw, ne moreš se raziti, če niti skupaj nista bila.

Zdaj ti je fajn, a ves, da dolgorocno ni prihodnosti.

Torej pretehtaj in se sama odloci, bos uzivala, dokler traja ali bos takoj naredila konec, da se izognes razocaranju cez nekaj let.

Dolgoročno veza kjer je ženska starejša ne obstane . Mogoče razlika do 5 let. Kaj pa je več pa skoraj nemogoče.

Odgovor na objavo uporabnika
GOODLIFE, 15.01.2025 ob 22:34

To v praksi nikoli ne štima – obratno ja – precej mlajša ženska in starejši moški oz. idelno je nekje 10 let mlajša ženska – iz preprostega razloga:

Ker ste ženske mentalno starejše (zrelejše) vsaj za 10 let. In pa, ker so moški bolj vizualna bitja, jim bodo vedno všeč mlajše in slej ko prej boš ostala sama.

Tebi pa tip direktno pove, da ga je strah, da se bo zaljubil v mlajšo z možnostjo imeti otroka z njo. In ti misliš, da te ima rad….hahahaha.

To je tako, kot mi je ena bivša rekla, da ČE bi me prevarala, mi ne bi povedal. Naslednji moment je bila bivša:)) – ker do ČE sploh ne sme priti…

…ljudi je treba poslušati in opazovati.

Tudi obratno ne gre. Tolikšna starostna razlika prej ali slej postane problem. Tudi če se 25 letnica zaljubi v 40 letnika, je na začetku super. Ko ima pa ona 55 let in je na višku energije, on pa 70, in nič več ne more, se pa zadeva konča. Pogosto videno. So pa seveda redke izjeme. Pri obeh spolih.

Pri vama pa ne bo ok. On ima že zdaj dvome. Če bi bila to tako velika ljubezen, kot misliš ti, jih ne bi imel.

New Report

Close