Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrenko?

Vrenko?

Naslednjo nedeljo ga ne bo več?

Zakaj je za 9.3. napovednik za novo nadaljevanko in zakaj ne bo več Vrenka, če so rekli, da bo na sporedu do konca marca…?

Ve kdo?

A napovednik je bil na tv? Ker dejansko, sem pogledala, Vremko bi moral biti do 30.3.

Med reklamami je bil napovednik za slo serijo Poklicani, ki bo na sporedu 9.3. na prvem ob 20.00…

Sem šla gledat na spored na RTV in je res to napisano, Vrenka nikjer…

Še tisto dobro kar dajo od serij na RTV, takoj prekinejo al kako… Žalostno.

Drugače pa: že po prvem delu sem prav ugotovila  morilca, točno tisti stavek o delanju vsega iz ljubezni kot signal sem prav predvidela mi je bil pravilni povod za sklepanje…

Je zanimivo to gledati, da sam sebe vidiš in testiras ali dobro opazuješ, sklepaš in povezujets različne dogodke….

Res škoda če ga več ne bo…pa to je res ena izmed najboljših serij NA RTV poleg V imenu ljudstva.

Upam, da kaj pojasnijo iz rtvja.

Komaj gledljiva serija, kjer je nenavadno veliko na pol ljubljanskega naglasa, gelde na to, da se dogaja v Mariboru. Malo prepričljivih likov.

Ne vem, kje sem ob začetku serije prebrala, da ima serija 6 delov t.j. da bo na sporedu do konca marca. Kaj se gredo? Mi ni jasno.

Serija se mi zdi odlična. Je ena pravzaprav redkih, kjer ni vse ljubljanski naglas. Kar veliko mariborskega je.  Ena boljših naših, če ne kar najboljša do sedaj.

Spored 3. sezona Primeri inšpektorja Vrenka

1. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 23.2.2025
    2. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 2.3.2025
    3. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 9.3.2025
    4. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 16.3.2025
    5. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 23.3.2025
    6. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 30.3.2025

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno163, 02.03.2025 ob 20:35

Naslednjo nedeljo ga ne bo več?

Zakaj je za 9.3. napovednik za novo nadaljevanko in zakaj ne bo več Vrenka, če so rekli, da bo na sporedu do konca marca…?

Ve kdo?

Naslednjo nedeljo je neka nova serija. Sem preverila še SLO2- tudi ni. Kaj je to??

marec 2025, 02.03.2025 ob 22:02

1. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 23.2.2025
    2. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 2.3.2025
    3. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 9.3.2025
    4. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 16.3.2025
    5. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 23.3.2025
    6. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 30.3.2025

Tudi jaz sem mislila, da bo tako kot navajas datume, ampak ni… Vsaj na sporedu naslednjo nedeljo ni Vrenka, je neka nova serija, ki ima 8 delov, v nedeljo 9.3. bo prvi del.

So resni na RTV? Ne znajo niti splanirat serij!!

a so resni?, 02.03.2025 ob 23:10

So resni na RTV? Ne znajo niti splanirat serij!!

Pa kaj se gredo tile televizijci?! Saj ne moreš verjet !

Mandič je pa men tok creepy, da me je kr groza. 🙀

piše na wikipediji:

Otok, 1. del (9. marec 2025)

Otok, 2. del (16. marec 2025)

Piše na wikipediji, 03.03.2025 ob 00:23

piše na wikipediji:

Otok, 1. del (9. marec 2025)

Otok, 2. del (16. marec 2025)

Očitno ne bo.

Takoj so že povedali pred meseci, da bosta samo 2 dela Vrenka. Ne vem kje vi žvite, da vam to ni blo jasno.

YeahRight, 03.03.2025 ob 08:01

Takoj so že povedali pred meseci, da bosta samo 2 dela Vrenka. Ne vem kje vi žvite, da vam to ni blo jasno.

Zakaj pa samo dva. V vseh spredih je napisanih 6 do konca marca.

a res al kaj..men je odlična serija, sem komaj čakala včeraj drugi del..Zdaj pe konec ali kaj? karnekaj.

res, na sporedu piše tako ja. Neka serija Poklicani, tudi slovenska. Pa dejansko je tale Vrenko top. ŠKODA. A kdo ve zakaj, ker dejansko so potem rtvjevci še bolj bedni, kot sem mislila.

kontrola342, 03.03.2025 ob 09:30

res, na sporedu piše tako ja. Neka serija Poklicani, tudi slovenska. Pa dejansko je tale Vrenko top. ŠKODA. A kdo ve zakaj, ker dejansko so potem rtvjevci še bolj bedni, kot sem mislila.

Že tako letijo pritožbe čez njih. Sedaj ga še tu biksajo. Zna kdo razložit, komu pade na pamet 6 delno serijo končat po 2. delu?!  S tem, da je serija odlična.

Jaz si še vedno tudi ne znam razlagati zakaj bi do tega prišlo, nekako pa se upam, da bi se kdo zmotil za en mesec in to serijo vrgel pomotoma na spored v marec, pa da bi se morala začeti prvo nedeljo aprila in še vedno nekako upam, da bi bil Vrenko vendarle v nedeljo.

Anonimno463, 03.03.2025 ob 09:51

Jaz si še vedno tudi ne znam razlagati zakaj bi do tega prišlo, nekako pa se upam, da bi se kdo zmotil za en mesec in to serijo vrgel pomotoma na spored v marec, pa da bi se morala začeti prvo nedeljo aprila in še vedno nekako upam, da bi bil Vrenko vendarle v nedeljo.

Tudi sem na to pomislila. Da je le kiks . Upajmo !

tudi sem na to pomislila, 03.03.2025 ob 09:55

Tudi sem na to pomislila. Da je le kiks . Upajmo !

če pa nekdo zgoraj pravi, da je bilo že rečeno, da bosta samo 2 dela?? Tudi meni škoda.

e, 03.03.2025 ob 09:58

če pa nekdo zgoraj pravi, da je bilo že rečeno, da bosta samo 2 dela?? Tudi meni škoda.

Spored objavljen je za 6 – po datumih,

na sporedu, 03.03.2025 ob 10:00

Spored objavljen je za 6 – po datumih,

res je, se pravi so deli bili posneti, če imajo že razpored. Kako in zakaj bi bila sprememba..Kaj je to za ena serija Poklicani?? a je kdo dal navodilo, da je treba predvajat to, namesto Vrenka??

A ste vi debili že kdaj slišali za postprodukcijo?

A mislte da pr takih snemanjih sodeluje ene 10 ljudi?

NE, malo več jih je.

In očitno ostali deli še niso TV-ready in bodo predvajani naknadno

Itak so pri Vrenku v 6-ih delih 3 zgodbe, tako da niste za nič prikrajšani.

Debili prfuknjeni ste eni tle gor.

https://www.cd-cc.si/kultura/literatura-in-humanistika/zanr-kriminalka-i-avgust-demsar-pohorska-transverzala

https://zalozba-pivec.com/dogodek/avgust-demsar-v-klubu-cankarjevega-doma/

Dvakrat omenjeno, da bosta prišla najprej samo 2 dela.

New Report

Close