Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?

Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?

Evo vam poročene moške

Celo Zuljanova hči Lia je potrdila govorice na svojem profilu!

“Lažeš, varaš mojo mamo s predsednico državnega zbora in zdaj boš še govoril, da je bila moja mama tista, ki te je zmanipulirala. In ti si še drzneš prikazati v hiši? Moji mami pisati sporočila, da boš ti spal v postelji in naj ona spi kje drugje. Kaj tako ponižujočega. Da tega, da nimaš razmerja z mano že 2 leti, ker si v obraz rekel, ‘da sem ti uničila življenje s tem, ko sem se rodila’, sploh ne bomo omenjali. Dovolj imam tega, da moram sebe ponižati pred ljudmi, da branim tvoje ime. Sam si si to zakuhal.”

Odgovor na objavo uporabnika
jp296, 12.03.2025 ob 10:26

Poročen Janez Janša fuka Karin Planinšek.

Vir?

Vem Urška, ampak Janezov Janša je v Sloveniji po zadnjem popisu kar 39…

Glede na to, kako SDS fejka slike glede krila UKZ, je 95 % šanse, da je tudi to fejk. Najlažje odpret nek fejk fejsbuk profil in lajat prek neta.

Je pa še vedno 5 % možosti, ker je malokateri, ki ne bi šel eno rundo z UKZ, ona je pa tudi samska, kolikor vem.

Pa ne samo to.

Poročen Branko Grims v Bruslju fuka Zoltana Farkaša.

Kdo koga??? In kaj nas to briga?

spet leva propaganda, 12.03.2025 ob 10:30

Vir?

A to misliš unega direktorja Krvavca?

glede na to, 12.03.2025 ob 10:33

Glede na to, kako SDS fejka slike glede krila UKZ, je 95 % šanse, da je tudi to fejk. Najlažje odpret nek fejk fejsbuk profil in lajat prek neta.

Je pa še vedno 5 % možosti, ker je malokateri, ki ne bi šel eno rundo z UKZ, ona je pa tudi samska, kolikor vem.

Dejstvo je, da je dvignila krilo v državnem zboru, ker se verjetno vsi strinjamo da se ne spodobi. Kot se ne spodobi, da Hojs mamo sredi Covida vozi na Hrvaško plačevat položnice.

Srečen Bor, jaz bi jo tudi.

Anonimno 8656, 12.03.2025 ob 10:42

A to misliš unega direktorja Krvavca?

Direktorja Kletarjev.

Odrasli osebki ,ki ste tolko pametni,vse veste in  vse znate,znate  vse prav, živet…ste en podel,ki se tega ne zavedate.Neka meja in neka kultura govora bi, tudi tuki mogla bit. Nikol ne bom razumela, da odpirate temo od drugih ljudeh,? A od sebe nimate nič? Bolniki, anonimni.

Menda bo v petek polna luna. Slovenci Slovenci …. Sami sebe boste raztrgali uničili, noben migrant nima take moči kot vi sami. Uničevalni ste. Do podna.

Že včeraj sem vas brala. Žalostno kaj delate od sebe javno.

Zadržite to zlo malo v sebi, ne škodujte drugim, ne polivajte se z gnojsnico. Napišite si nekaj vzpodbudnega, lepega. Slabo vpliva ta forum na vas.

Glede Požarja pa je prišel do DNA. Kako z užitkom piše te stvari, naj pazi, da ne konča kot Danilo Slivnik ali Baricevič in podobni, ki so izzivali usodo.

Grozljivo vas je brat, ubogi ljudje, ki živijo z vami.

In ti verjameš temu SDS sranju? Dej dej, desničarji znajo itak samo greznico zlivat, kamorkoli pridejo…

Predvolilna kampanija je v polnem teku. Za bruhat.

Kar si je sam ta bor zuljan skuhal naj tudi sam pozre, uboga hci, da ima uniceno druzinsko življenje zato ker je hci ene javne osebe, ki je po vsem videnem manipulant narcis slab oce, skoda dekleta! In če sama cisti svojo duso in vest, da lastnega očeta oblati javno ji ne zamerim, kvecjemu nam kaze njegov pravi profil, taka oseba na tako pomembnem polozaju nima kaj delat. V ozadju verjetno še kokain vleče in drugo.

Lahko se javno govori, kar je javnega !!!!!!! In sploh politiki naj bojo na tapeti saj oni nam služijo, ali je tako!?

Kar se pa tice nemoralnosti, se golob fuka tino gaber – za kozlat ! Tako da bi si vsi morali iti v kak budistični tempelj vest sprasat pa pomeniti sami s sabo, zakaj jim tako ogabne zenske dišijo…

No..ali pa Nika in Teja, ki se za javni denar fotkata iz Maldivov in Sejšelov?

Zakaj Požarju želite samo slabo, dejmo bit optimisti?

to je dejstvo, 12.03.2025 ob 10:43

Dejstvo je, da je dvignila krilo v državnem zboru, ker se verjetno vsi strinjamo da se ne spodobi. Kot se ne spodobi, da Hojs mamo sredi Covida vozi na Hrvaško plačevat položnice.

Saj ni prišel prek meje, je šel “samo preverit, kako hrvaški policisti opravljajo svoje delo” 🙂

Ta hči ima pa dobro vzgojo od mamice da suvereno pere javno umazano perilo. Njeno pisanje je bolj sramotno od očeta. Tudi ČE je res, se to tako ne dela. Uboga ženske kje si išče popularnost.

In kaj pol, če jo? Sicer bi od nje pričakovala vse prej koga drugega za ljubimca kot Bora Zuljana, ampak če ji paše, potem naj. Se pa nikakor ne strinjam, da je samska ženska v razmerju s poročenim razdiralka družin. Ne, on je razdiralec, saj je on imel odgovornost zvestobe do svoje žene …

Joj alarm a so gasilci že krenili na intervencijo.

Veseli oče, Janša fuka karin

prvič slišim zanj. Sem pogooglala pa je na njih nek dolgolasec pa tud en turbo čelav. Lep ni pa noben. Se prav: ni lep, poročen, ni bogat verjetno..kako to pol? S to babo neki ne štima :).

stara forumašica, 12.03.2025 ob 11:00

Saj ni prišel prek meje, je šel “samo preverit, kako hrvaški policisti opravljajo svoje delo” 🙂

Res je, ampak on je sicer stara juha, večkrat pogreta.

Sedaj je prav, da je na tapeti tudi neprimerno obnašanje na drugi strani politike.

Ze dolgo?

to je dejstvo, 12.03.2025 ob 11:22

Res je, ampak on je sicer stara juha, večkrat pogreta.

Sedaj je prav, da je na tapeti tudi neprimerno obnašanje na drugi strani politike.

To, da namerava nek minister brez predpisanih dokumentov prek meje in zavestno ne spoštuje predpisov, ki veljajo in se potem še zapleta s še hujšimi izjavami (kot SLO politik pač nima pravice preverjati dela tujih varnostnih organov!) ali pa ima neka samska predsednica DZ ljubimca, ni ravno primerljivo.

Da pa Zuljan očitno ustreza stereotipu rokerskega kitarista, pa nisem presenečena. Sem bolj presenečena, da je njegova odrasla hči tako nepismena.

New Report

Close