Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je firma Rajmax OK?

A je firma Rajmax OK?

Ali ima kdo izkušnje s firmo Rajmax (za okna), a so ok?

Odsvetujem.

Ja, so, super so. Mi mamo njihova okna in vsi jih pohvalijo! Lepa so, lepi zaključki, lepo vgrajena…
delavci so profesionalni in ne mečkajo, tip top je blo zrihtano :). Vse se je dalo z njimi zmenit in kar je najpomembnejše, nismo mel niti ene same pripombe ali reklamacije. Niti ene!! Imamo pa 6 oken.

Zakaj?

Hvala.

…cenovno ugodni..lepi…skratka zadovoljni smo z njihovimi okni..

Mi smo meli z njimi celo štalo.Niso pripeljali pravih polic,steklo na oknih poškodovano,plastika na želuzijah je začela zelo kmalu pokat..Smo pa zaradi popusta vse vplačali v naprej,potem nas pa več niso sploh resno jemali…
Mi vsekakor odsvetujemo…

Mene pa zanima, ali ima kdo njihova vhodna vrata in kako je zadovoljen? Cene v primerjavi z ostalimi?
Ker teh proizvajalcev je malo morje…

Rajmax 1-2-3 kvalitetno in ugodno uredi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudi jaz odsvetujem. Imam zelo slabe izkušnje z njim. Tudi mi smo plačali 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avans. Na koncu pa je bilo vse narobe, da ne omenjam njihovega neprofesionalnega odnosa.

Zelo nezadovoljni z montažo in odnosom , uglavnem zanič. Ne smete kupit njihovih oken.

Jaz imam njihova vhodna vrata. Cca. en teden so zamudili z montažo, drugače sem pa zadovoljna tako z vrati kot z opravljeno storitvijo. Pa sem tudi uveljavljala popust in plačala avans, pa ni bil nič slabši odnos zaradi tega.

Mi smo kupili njihova okna… nikoli več. So nam jih tako zmontirali, da je ob vsakem vetru pihalo v stanovanje. Ne pretiravam. V spalnici so bila tako slabo zmontirana, da sem skozi eno špranjo videla zvezde.

Hvala za mnenja. Očitno monterji nimajo dobrega odnosa do kupcev.

Ne zanič so, mi smo zelo razočarani, slaba kakovost oken, slaba montaža, na reklamacije se ne odzovejo…

New Report

Close