Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Punco blond z fit postavo

Punco blond z fit postavo

Punco blond z fit postavo iščem za druženje. Potrebuje katera dobro družbo?

Želiš zelo  svetlo blond, temno blond, peščeno blond, zlato blond, saharsko blond, psenicno blond, karamelno blond?

Zmoreš naju s sestro dvojčico? Platinasto blond, 170cm, mere 56-94-60, 52kg, modre oči, plesalki na drogu in akrobatki, 21 let.
1500€/ dve uri. Delava vse.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno801, 23.03.2025 ob 14:55

Želiš zelo  svetlo blond, temno blond, peščeno blond, zlato blond, saharsko blond, psenicno blond, karamelno blond?

Blond so mi v splošnem všeč. Lahko je katera koli od teh različnih blond barve. Ti katero blond barve imaš?

Evo me,lih taka sem.Sam sem brez zadnjih zob in eden je piškov.A bo vredu?

Midve, 23.03.2025 ob 15:00

Zmoreš naju s sestro dvojčico? Platinasto blond, 170cm, mere 56-94-60, 52kg, modre oči, plesalki na drogu in akrobatki, 21 let.
1500€/ dve uri. Delava vse.

Zmorem ja obe. Sporočite mi na socialmulti@gmail.com in se tam zmenimo. Mi pišete na email?

Sem blond s fit postavo in iscem moškega 182 cm, gosti temni lasje, gladek hrbet, 6 pack na trebuhu, ne prešibki in ne premočnih bicepsov in tricepsov, dobro razviti obe 4- glavi stegenski mišici, vsaj 19cm v budnem času, uravnoteženo delovanje leve in desne možganske polovice, sploh limbični sistem in čelni reženj.

Anonimno 7571, 23.03.2025 ob 15:05

Zmorem ja obe. Sporočite mi na socialmulti@gmail.com in se tam zmenimo. Mi pišete na email?

1500/h na glavo

Iz kje si? Se ravno voziva od stranke. Imaš rad vonj po spermi ali se umijeva?

Gotovina samo.

Anonimno 7571, 23.03.2025 ob 14:54

Punco blond z fit postavo iščem za druženje. Potrebuje katera dobro družbo?

Pise se “s fit” ne “z fit”

Midve, 23.03.2025 ob 15:23

Iz kje si? Se ravno voziva od stranke. Imaš rad vonj po spermi ali se umijeva?

Gotovina samo.

Iz okolice Lj. Vi dve iz kje ste? Umite, čiste, da ste obe. Na socialmulti@gmail.com mi pišete in se vse tam zmenimo.

Mene pol zanima, dvojčici, ali dovolita tudi snemanje?

Anonimno 7571, 23.03.2025 ob 15:33

Iz okolice Lj. Vi dve iz kje ste? Umite, čiste, da ste obe. Na socialmulti@gmail.com mi pišete in se vse tam zmenimo.

Österreich, Salzburg. Se lahk dobimo na Karavankah čez kake tri urce? Na tvoji strani na pumpi, greva potem zvečer za Potrorose, tebe pa mimogrede obdelava.

Suženj989, 23.03.2025 ob 15:46

Mene pol zanima, dvojčici, ali dovolita tudi snemanje?

Seveda. 500€ pol ure posnetka.

A ti bi dominanco tudi? Sado? To bo 1300€.

Midve, 23.03.2025 ob 16:00

Österreich, Salzburg. Se lahk dobimo na Karavankah čez kake tri urce? Na tvoji strani na pumpi, greva potem zvečer za Potrorose, tebe pa mimogrede obdelava.

V Portorožu se bi dobil z vami dvemi. Kdaj boste v Portorožu? Koliko časa boste v Portorožu?

Anonimno 7571, 23.03.2025 ob 16:10

V Portorožu se bi dobil z vami dvemi. Kdaj boste v Portorožu? Koliko časa boste v Portorožu?

Prideva pozno zvečer, a sva do torka polno zasedeni. Bova pa ostali nekaj dni na wellnesu, čez vikend pa odplujeva s skupino poslovnežev do Dubrovnika in se vračava naslednjo sredo zvečer.

Kaj pa darilce za presenečenje in mogoče za posladek. Se ne boste nič zmenili

Tale forum je resno podaljšek polja.

čaki malo, 23.03.2025 ob 16:52

Kaj pa darilce za presenečenje in mogoče za posladek. Se ne boste nič zmenili

A ne kapiraš, da se na vso moč norčujem iz fukfehtarjev?
Kaj bi ti sanjači nekaj s fit blondino, lepo vas prosim, no!

Vsako prosto minuto si ga psihič žlajfa in se poleg rajca s traparijami na monu. Nima on za svinčnik, da si burek nariše, ne pa fit blondinko.

Pubeci morate vedet, da nimate dosega do takih punc. Razen, če plačate toliko, kot zgoraj omenjeno. Sanjska jebačica vas stane celo vašo plačo, pa vam sprazni jajca v treh minutah. Profesionalke so to. Ne bojo se one z vami valjale tri ure za drobiž. Imajo čez pol ure naslednjo stranko, če so dobre.
Vi z vašim pravopisom pa od daleč jasno kažete, keri reveži ste. Za vas ni blondink s fit postavo. Lahko pa seveda sanjate, to je pa zastonj.
Na monu so same stare babe ali pa kaka psihiatrična pacientka.

Nehajte tu iskat, ni pravi naslov!

Midve, 23.03.2025 ob 16:34

Prideva pozno zvečer, a sva do torka polno zasedeni. Bova pa ostali nekaj dni na wellnesu, čez vikend pa odplujeva s skupino poslovnežev do Dubrovnika in se vračava naslednjo sredo zvečer.

Od srede do petka imate kateri dan čas, da se zmenimo? Mi lahko pišete tudi na socialmulti@gmail.com, da smo na vezi?

Midve, 23.03.2025 ob 17:09

A ne kapiraš, da se na vso moč norčujem iz fukfehtarjev?
Kaj bi ti sanjači nekaj s fit blondino, lepo vas prosim, no!

Vsako prosto minuto si ga psihič žlajfa in se poleg rajca s traparijami na monu. Nima on za svinčnik, da si burek nariše, ne pa fit blondinko.

Pubeci morate vedet, da nimate dosega do takih punc. Razen, če plačate toliko, kot zgoraj omenjeno. Sanjska jebačica vas stane celo vašo plačo, pa vam sprazni jajca v treh minutah. Profesionalke so to. Ne bojo se one z vami valjale tri ure za drobiž. Imajo čez pol ure naslednjo stranko, če so dobre.
Vi z vašim pravopisom pa od daleč jasno kažete, keri reveži ste. Za vas ni blondink s fit postavo. Lahko pa seveda sanjate, to je pa zastonj.
Na monu so same stare babe ali pa kaka psihiatrična pacientka.

Nehajte tu iskat, ni pravi naslov!

kaj je s tabo. Darilce in presenečenje. SI malo škrta, če ti kdo nudi presenečenje. Pa ti ne bi bila vesela

Anonimno 8819, 23.03.2025 ob 15:05

Sem blond s fit postavo in iscem moškega 182 cm, gosti temni lasje, gladek hrbet, 6 pack na trebuhu, ne prešibki in ne premočnih bicepsov in tricepsov, dobro razviti obe 4- glavi stegenski mišici, vsaj 19cm v budnem času, uravnoteženo delovanje leve in desne možganske polovice, sploh limbični sistem in čelni reženj.

Se opišeš, tvoje mere? Te zanima, da se spoznava?

čaki malo, 23.03.2025 ob 17:16

kaj je s tabo. Darilce in presenečenje. SI malo škrta, če ti kdo nudi presenečenje. Pa ti ne bi bila vesela

Si ti zabit al kaj?
Kaj si ti zdaj mislil z darilcem, bedak? A škatlo keksov, pa misliš, da bo ena kar letela k tebi?
Ni tu presenečenj, tu je gate dol, tiča spucat z osvežilnim robčkom, kondom gor in trikrat zamahnit z njim, potem pa se bo vsedla na tebe, pa prst ti bo v rit porinila, ti se boš pa spajtlal ko kanarček in to je to. Niti švicnila nebo.
Dokler si boš ti hlače preko kolen vlekel, bo ona že iz parkinga odpeljala s tvojo plačo v žepu. Le glej, da boš imel za dnevni počitek plačat.
Darilce… čuj ga, bedaka naivnega. 🤣😆😂😀

In ti si isto stara baba, da si tu na monu?

Midve, 23.03.2025 ob 17:52

Si ti zabit al kaj?
Kaj si ti zdaj mislil z darilcem, bedak? A škatlo keksov, pa misliš, da bo ena kar letela k tebi?
Ni tu presenečenj, tu je gate dol, tiča spucat z osvežilnim robčkom, kondom gor in trikrat zamahnit z njim, potem pa se bo vsedla na tebe, pa prst ti bo v rit porinila, ti se boš pa spajtlal ko kanarček in to je to. Niti švicnila nebo.
Dokler si boš ti hlače preko kolen vlekel, bo ona že iz parkinga odpeljala s tvojo plačo v žepu. Le glej, da boš imel za dnevni počitek plačat.
Darilce… čuj ga, bedaka naivnega. 🤣😆😂😀

kako se ti more uničiti lepo presenečenje. O teh stvareh sanjaš samo ti in še ženska po vrhu.

Darilca in presenečanja je vsaka prava ženska vesela. Ah ne veš.

New Report

Close