Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas ima karavane brez otrok

Koliko vas ima karavane brez otrok

Nekje sm v eni skupini vidim sliko

Če imaš avto coupe nimaš otrok, če maš limuzino je en otrok če imaš recimo A6 karavan pa zidaš hišo..

Kaj je res tako nujno da morajo karavane imeti samo družine z otroki a kako.

Koliko vas je brez otrok in da imate karavana

jest jih poznam nekaj.

Predvsem je to obsesija novodobnih mamic, da takoj, ko pride otrok, je treba kupiti karavana.

Ne vem kako smo se včasih vozili v yugotih in fičkotih.

Če imaš Audi A6 karavan ali kateri drug model Audija, si skoraj zagotovo brezobziren kmetavzar. Samo kmetavzarji vozijo to znamko avtomobilov. Danes me je pri prečkanju ceste eden skoraj hotel povozit.

Otroci so že davno odrasli, jaz bom pa karavana imela vedno.Ko se ga enkrat navadiš, bi težko menjal. Nikogar ne poznam, ki bi s karavana menjal na kaj drugega.

Ko so bili otroci majhni, ga v bistvu nisem imela.
Mlade družine z otroki pravzaprav bolj videvam v enoprostorcih.

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 03.05.2025 ob 18:58

Otroci so že davno odrasli, jaz bom pa karavana imela vedno.Ko se ga enkrat navadiš, bi težko menjal. Nikogar ne poznam, ki bi s karavana menjal na kaj drugega.

Ko so bili otroci majhni, ga v bistvu nisem imela.
Mlade družine z otroki pravzaprav bolj videvam v enoprostorcih.

Čisto enako pri meni/nas.

Zelo prav pride, ko je malo več robe za s sabo vzeti – na kratke razdalje se pa skoraj ne vozim, tako da to, da je štorast za v mesto sploh ni pomembno.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 03.05.2025 ob 20:41

Čisto enako pri meni/nas.

Zelo prav pride, ko je malo več robe za s sabo vzeti – na kratke razdalje se pa skoraj ne vozim, tako da to, da je štorast za v mesto sploh ni pomembno.

😄 poskusi s SUVjem, boš videl, kaj je štorasto. Karavan je v primerjavi s tistimi kobilastimi škatlami kot baletka vs nosorog 😉

Ali pa probaj en tipični mali “ženski” avtek, ki ima nikakršen obračalni krog. Kamor karavana parkiram iz prve, potrebuje kak malček tri manevre.

New Report

Close