Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kdo tukaj kadilec??

A je kdo tukaj kadilec??

Ki občasno kadi prav vsaki dan?

Jaz.
Kaj ti bo ta podatek?

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 15.05.2025 ob 22:04

Jaz.
Kaj ti bo ta podatek?

Mogoče mora referat napisat v Osnovni šoli 🙂

Pipa307, 15.05.2025 ob 22:03

Ki občasno kadi prav vsaki dan?

Če nekfo kadi vsak dan, potem tukaj ni nič občasnega, ampak vsak dan ponavljajocega se, torej rednrga.

Mogoče pa je mislil občasno na dan? Hm

Anonimno 3873, 15.05.2025 ob 22:19

Mogoče pa je mislil občasno na dan? Hm

Meni se bere kot zatipk, pa kakšna vejica manjka.

Ki občasno kadi, ali vsak dan.

Tako sem se trudila brati. Občasno vsak dan bi bilo… kaj pa vem. V najstniških letih sem kadila “vsak dan občasno”, torej ob urah, ko mame ni bilo doma 😄

monovka, 15.05.2025 ob 22:24

Meni se bere kot zatipk, pa kakšna vejica manjka.

Ki občasno kadi, ali vsak dan.

Tako sem se trudila brati. Občasno vsak dan bi bilo… kaj pa vem. V najstniških letih sem kadila “vsak dan občasno”, torej ob urah, ko mame ni bilo doma 😄

MOžno tudi ja. Sicer pa poznam strastne kadilce, ki zatrjujejo, da kadijo samo občasno, tu in tam 😆

Anonimno 3873, 15.05.2025 ob 22:32

MOžno tudi ja. Sicer pa poznam strastne kadilce, ki zatrjujejo, da kadijo samo občasno, tu in tam 😆

😄 ja, tudi tako gre. Jaz recimo skadim škstlo na dan, ampak občasno. V službi ne, med seksom ne, med tuširanjem ne.. sicer pa pač ja 😉

Jaz kadim občasno celi dan vsaki dan po celo škatlo občasno na dan.

jaz občasno prav vsaki dan 365 dni v letu. 👍

Jaz ne kadim čikov.

Jaz čikov tudi na kadim, ko je cigareta pokajena, čik stisnem v pepelnik.

Drugač pa redno vsak dan kako škatlo, in to že skoraj 50 let. Pred leti več.

Jaz pa sploh ne kadim, samo tu pa tam kakšnega vsak dan.

Samo ob vikendih in delovnimi dnevi. Aja, pa med prazniki in dopustom. Drugače sploh ne.

sem. že 55 let. škatla na dan – ko sem začel kaditi je bilo to cool — potem pa nisem zmogel prenehati.
Nasvet – prenehaj kaditi, ko še lahko in/ali sploh ne začni. Posledice (zdravje, počutje …) niso prijetnesem. že 55 let. škatla na dan – ko sem začel kaditi je bilo to cool — potem pa nisem zmogel prenehati.
Nasvet – prenehaj kaditi, ko še lahko in/ali sploh ne začni. Posledice (zdravje, počutje …) niso prijetne

Meni je uspelo prenehat kadit že v osnovni šoli.

a je kdo tukaj, ki vsaki dan zabije žebelj v trugo.

Pipa307

če tekam fsaki dan 5km. sem redni tekač, občasni tekač. amaterski tekač,  dobertekač, slab tekač?   kako bi ti to definirala.   fsak dan pomeni fsak dan.

ha ah ha  sem odvisnk od teka,  moram imet nek cilj, razlog da tekam čisto fsak dan?  nekaj me mora gnat?  razlog rabim?  lahko je pozitiven lahko je negativen.

torej če nekdo teče občasno rečima 1x teden. po potrebi več za neko zadevo.   je to reden tkač ali občasen tekač?

če vzamema onega zgori , mu lahko rečeva občasen tekač?   verjetno ne.  lahko najdeva odfuknce ki tekajo še več? ja seveda da lahko. ampak  generalno gledano. večina ljudi.

če teče vsak dan je reden tekač.  če teče 1x na teden je občasen tekač.  recimo.

torej ne ne more bit občase kadilec, ki redno kadi.

ti is verjetno mislila na osebo, ki zase meni da ima voljo in moč nehat kadarkoli ampak n želi. namerno kadi.

moški se odvadijo kajeja in droge in odvinosti, ker so odvisni samo telesno

ženske se nikoli ne pozdravite, ker ste odivnse telesno in duševno.  ženska se nikoli ne odvadi ne kadit, ne alkohola ne droge. ke je razlog za začetek, problematičen. torej v osebnosti ne v telesu.  zato, je kriterji za žensko tolko hujši.  ker že tko rabi majnše doze, da isti učinek, lažje skiva, pod pretevzo vegerajnastva in joge,  že tko moški raje vidimo suhe ženske,  lažje dobi potreben denar za drogo, cigarte,travo alkohol, ve ,da bo hudo če se zve, zato še posebej dobro skriva in tudi razlog za začetek, ponavadi v velki večini ne gre reševat na terapijo.  in tako vidiš ej fse obrjeno proti njej, in pač nobeni ne rata zmaga nad neko odvisnostjo.  če dam primer alkoholičarke. to je tako grozno, da se ti en sanja. če damo fse na stran pa pridemo do nekega kvazi srečnega konca, da je zdravljen alkoholik.  ženska govoriva.  kako bo sedaj spoznala moškega in se pofukala?   ženske rabite alkohol da sesprostite. fse ženske. kako se bo ona sprostila če ve ,da ne sme pit?  kako? nakakšen način?  al neka druga dorga ali pa samsko življenje, dolgočasno in pogubno.   ženska žal ne more zmagat.  žal.  odvisnost je za žensko SMRT.  iz izkušenj ti povem, da je mogoče bolje da gre do konca z to zadevo, in pač owerr dose.. skori bolje.  ker tudi če se kao ozdravi, kao, to ne bo ful dolgo trajalo.  ker bo rabila sex z kurcem.  in en bo prišla preko sebe, brez alkohola. ker nobena ne pride.  ker ne more.  zato večina odvisnic umre od droge in alkohola.  tako pač je.

New Report

Close