Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SUKIČKA NA LOBOTOMIJI

SUKIČKA NA LOBOTOMIJI

Sukička  je bila hospiralizirana na nevrološkem oddelku, itak živčki, kolikor vem so morali pospraviti podstrešje, preveč praznik gajbic se je prekucevalo sem ter tja !

Evo, dokaz , Bog je, zmrdovali ste se nad Hojvikom, pa je takoj ošlatal eno vašo, če mene vprašate čisto pravo !

Nataša je super, ceni življenje.

Arogantni zmešani Hoivik se pa igra s svojim in grozi, fuj.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9187, 19.05.2025 ob 19:38

Sukička  je bila hospiralizirana na nevrološkem oddelku, itak živčki, kolikor vem so morali pospraviti podstrešje, preveč praznik gajbic se je prekucevalo sem ter tja !

Evo, dokaz , Bog je, zmrdovali ste se nad Hojvikom, pa je takoj ošlatal eno vašo, če mene vprašate čisto pravo !

Če ti poznaš nevrologijo samo iz te smeri, pač poveš več o sebi, kot bi rad, jebi ga. Ti nima smisla niti razlagat, ker si omejen.

Če bi vsi levi šli na lobotomijo, bi še vedno imeli več pameti, kot vi s tiste pol kile mineštre, ki jo imate v betici. Do konca usmrajene s pralnim praškom vašega pastirja, ki vas gunca v svoji centrifugi.

Ne samo butasti, pač pa nagravžno nesramni. To ste. Saj boste dobili svojo porcijo, pa še kmalu. Sami sebe boste zakopali v lasten drek.

Oh, evo pietete…

Ne sodi po sebi, 20.05.2025 ob 07:40

Če ti poznaš nevrologijo samo iz te smeri, pač poveš več o sebi, kot bi rad, jebi ga. Ti nima smisla niti razlagat, ker si omejen.

Če bi vsi levi šli na lobotomijo, bi še vedno imeli več pameti, kot vi s tiste pol kile mineštre, ki jo imate v betici. Do konca usmrajene s pralnim praškom vašega pastirja, ki vas gunca v svoji centrifugi.

Ne samo butasti, pač pa nagravžno nesramni. To ste. Saj boste dobili svojo porcijo, pa še kmalu. Sami sebe boste zakopali v lasten drek.

Bolje ne bi mogla napisati.

Njej tudi to ne pomaga.Pomaga ji lahko samo BOG.

.. z dokončno rešitvijo problema !

Ne delajte se norca iz bolezni, ne glede na to, koga doleti.

Anonimno 8210, 20.05.2025 ob 16:04

.. z dokončno rešitvijo problema !

Pa bog ali pa mati narava ali oba bosta ja vsem pomagala na koncu. Tako desnim, levim, slaboumnim, prifuknjenim, lepim, grdim … in to v veliko veselje volivcev vseh polov, dedičev in ZPIZ-a.

Kaj je bilo z njo? Nikjer ne pise.. A kaksna kap, anevrizma???

E, zato ne bomo odnehali in upamo da narod ne bo podlegel glupim SdS foram o strpnosti do Hoivika!

Zbrana dela SdSa, ko so za psihiče označevali druge (pa noben od teh ni imel govora na strehi):

https://necenzurirano.si/clanek/novice/sds-andrej-hoivik-zmerjanje-psihopati-dusevno-zdravje-nasprotniki-1819837

A bi se lahko idioti stranke SDS vzdržali neprimernih komentarjev…tudi vas lahko kaj zadene…..vaš veliki vodja pa tak ni z drugam kot v zapor ali pa na psihiatrijo…podpirate pa ga res samo tisti z dvema razredoma osnovne šole, saj pametni, so ga že vsi pogruntali, da je velik manipulator in psihopat.

In ti govoriš o Bogu? Ti si le navadna gnida privoščljiva. Take Bog pošilja v pekel!

New Report

Close