Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuzki

Kuzki

Naj bi bilo tako, da so nam vsec tisti psi, ki so podobni nam in nasemu karakterju? zato se pa tudi rece, kakrsen lastnik taksen pes

recimo meni sta vsec maltezan in bernski plansar.. najljubsi pa jazbecar, valizanski ovcar in ameriski stafford ❤️

me zanima kaj bi tisti, ki se spoznajo v osebnost psov, znali povedat o moji 🤣🤣

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3263, 29.05.2025 ob 20:57

Naj bi bilo tako, da so nam vsec tisti psi, ki so podobni nam in nasemu karakterju? zato se pa tudi rece, kakrsen lastnik taksen pes

recimo meni sta vsec maltezan in bernski plansar.. najljubsi pa jazbecar, valizanski ovcar in ameriski stafford ❤️

me zanima kaj bi tisti, ki se spoznajo v osebnost psov, znali povedat o moji 🤣🤣

pizdolizec..kakšen pes takšen gazda.. pes je pes (30kg + ) .. ne pa drek na 4 tacah

Meni Maremsko Abruški ovčar.

Kaj pa menite o lastnikih in o samih Boston terier jih. Je v ožjem izboru za nas.

Nič kaj pozitivnega, žal.

Predhodna pripomba je bila namenjena avtorici.

Anonimno 8622, 29.05.2025 ob 21:15

Nič kaj pozitivnega, žal.

🤣🤣🤣

Bostonček, 29.05.2025 ob 21:09

Kaj pa menite o lastnikih in o samih Boston terier jih. Je v ožjem izboru za nas.

najvecje legende od psov!

Mi mamo borderja in je najvecji car!

Pa so vsi govorili da ta kuza ni za nas blabla… Da to nima mira, da je delovni pes, da mu ne bomo kos, da smo preleni za tega psa… Blablabla od kvazi pasjeljubcev

Mislim da tudi ni zadnji ki je pri hisi 😊

Anonimno543, 29.05.2025 ob 22:15

Mi mamo borderja in je najvecji car!

Pa so vsi govorili da ta kuza ni za nas blabla… Da to nima mira, da je delovni pes, da mu ne bomo kos, da smo preleni za tega psa… Blablabla od kvazi pasjeljubcev

Mislim da tudi ni zadnji ki je pri hisi 😊

P. S. Je pa res da mamo 21a veliko parcelo, ogromno prostora, ogromno norenja z 10 in 7 letnim otrokom, najraje ima nogometno zogo, obozuje vodo, tak da zaenx mu nic ne manjka, vsak dan na sprehodu in nikoli ni sam😊

Moja naj naj naj pasma je skotski ovcar. To je hkrati tudi edina pasma, ki sem jo kdaj imela. Nisem je izbrala, ker sem jaz taksna, ampak ker sem kot otrok gledala vse mozne verzije in nadaljevanke na temo Lassie se vraca.

Imamo jo! Nor pes, včasih preveč živahen, nikoli utrujen, vedno lačen. Ampak ne menjam! Me zanima ja, kakšni smo torej mi kot lastniki?

Prejšnji odgovor se nanaša na bostonce. Res so legende! 🙂

Imamo jo! Nor pes, včasih preveč živahen, nikoli utrujen, vedno lačen. Ampak ne menjam! Me zanima ja, kakšni smo torej mi kot lastniki?

Da si clovek izbere deformirano pasmo (glava), mora biti sam psihicno deformiran.

Da si clovek izbere deformirano pasmo (glava), mora biti sam psihicno deformiran.

Tole.

Če mislite, da bi morali biti podobni vašim psom, si najprej speštajte nos.

Kaj če nihče ne bi maral psov s deformiranimi gobci? Take gobce jim je dala mati narava, od ljudi je odvisno ali bodo dobri z njimi ali ne.

Bilo bi odlicno, ce nihce ne bi maral deformiranih pasem, ker potem ne bi namerno spravljali na svet revezev, ki trpijo vse zivljenje.

In deformiran gobec je dala mati narava samo enemu ali dvema psoma, ki ju je v mozgane deformiran clovek paril naprej, dokler ni razvil deformirane pasme. Isto velja za druge deformirane pasme. Konjunktivitis zaradi spestanega gobca in kratke dihalne poti, vnetje obnosnih gub, srbenje, dermatitis, vsak ima vsaj enkrat v zivljenju vnetje zgornjega dihalnega trakta. Prekratek vrat, prekratka dihalna pot in nos povzrocajo tezave pri dihanju, zlasti v vrocini in med spanjem. Prirojene deformacije vratu in hrbtenice lahko povzrocijo tezave pri hoji ali celo ohromelost zadnjih nog.

Bi imela otroka s potlaceno celjusjo in nosom, ki bi zato lahko razvil vse te probleme? Grem stavit, da ne. Zakaj torej privoscis trpljenje psu?

Anonimno 9013, 30.05.2025 ob 01:42

Kaj če nihče ne bi maral psov s deformiranimi gobci? Take gobce jim je dala mati narava, od ljudi je odvisno ali bodo dobri z njimi ali ne.

Ne, takih gobcev jim definitivno NI dala mati narava… preberi kaj o razvoju pasme, so tud slikce vidne za kakih 100 let nazaj. Že ena od osnovnih pasem (buldog) je deformiran. Križanje in vzreja, človek jim je dal take gobce. In ja, deformirani so.

Meni so všeč delovne pasme in ovčarji.

Verjetno to pove o meni da sem pridna in imam rada ovce.

Meni je pa čudno, če nekdo govori o kužkih, namesto o psih. Ampak ok.

Drugače pa najbolj so mi ok ljudje, ki posvojijo mešance. Pa jih potem vzgojijo in pa korektno skrbijo zanje.

Imam nemsko ovcarko. Enako kot za potlacen nos, je tudi en idiot rekel kako je lepo ce ima pes kolke nizje. Tudi to pasmo so totalno unicili. In nikoli vec ne bo taka kot je bila. Poglejte ostale pasme kaj vse krizajo. Pa mini osli in krave kot ljubljencki. Adijo pamet!

New Report

Close