Darilca ob koncu leta
Tečaji se končujejo, šola tudi. Z večino smo zadovoljni, z določenimi pa prav zelo zadovoljni saj so se izkazali kot srčni ljudje. Ali kaj kupujete in date otrokom, da odnesejo? Jaz bi jih vsaj 10 obdarila ..ampak pod 50€ ne morem nič omembe vrednega poslati po otroku. To pa nanese . Nimam skritih namenov, en otrok zaključuje 9r, dva tečaja ne bosta več obiskovala, vseeno bi se rada primerno zahvalila. Kakšna je vaša praksa, pogled, izkušnja?
šeča, 09.06.2025 ob 15:47
aua, bonboniere, po možnosti iz Hoferja in pred rokom.Pa kaka bolana kava…sem bila leta v vlogi prejemnice svštare in- nikoli več. Bolj bi bila vesela vreče krompirja ali ene dobre paradižnikove omake kot šalčke in cukra.
HM. Jaz pa spijem 3 turške in vsaj še 3 kapučine na dan (pa še vedno nizek pritisk). Vsake kave bi bila vesela. Šalčke se sproti okrušijo, tud ok. Bombonjere je vsak otrok vesel, z veseljem dam, ponudim..
TELEF0N, 09.06.2025 ob 15:54
jaz bom pa kupil za odličen uspeh OŠ 9 razred torej nov telefon za 1350 evrov, upam da bo zadovoljen
Jaz pa peljem z ženo najino odličnjakinjo na Havaje poleg klasičnega poletnega dopusta. Ampak mislim, da tu nima avtorca v mislih otrok.
Drugač pa vsakemu k sem z njim zadovoljen stisnem 100tko pa je to to. Samo to pač ne zmore vsak. Bonbonjera bo iz rok delavskega razreda čist ok.
Tu smo, 09.06.2025 ob 15:32
Tečaji se končujejo, šola tudi. Z večino smo zadovoljni, z določenimi pa prav zelo zadovoljni saj so se izkazali kot srčni ljudje. Ali kaj kupujete in date otrokom, da odnesejo? Jaz bi jih vsaj 10 obdarila ..ampak pod 50€ ne morem nič omembe vrednega poslati po otroku. To pa nanese . Nimam skritih namenov, en otrok zaključuje 9r, dva tečaja ne bosta več obiskovala, vseeno bi se rada primerno zahvalila. Kakšna je vaša praksa, pogled, izkušnja?
Nobenih daril. Hvala in nasvidenje.
Ljudje ste postali nori…
Nič, 09.06.2025 ob 16:52
Nobenih daril. Hvala in nasvidenje.
Ljudje ste postali nori…
Od nekdaj se je dohtarjem, učitlom in uradnikom nosil vsaj jajca, salamo, kuro, danes olivno olje, peneče vino, vsaj kafe in bombonjero.
Vpraš kako je bilo in še je na našem bivšem jugu. Nevljudno je priti/oditi praznih rok.
Kok to nori misleš, 09.06.2025 ob 16:56
Od nekdaj se je dohtarjem, učitlom in uradnikom nosil vsaj jajca, salamo, kuro, danes olivno olje, peneče vino, vsaj kafe in bombonjero.
Vpraš kako je bilo in še je na našem bivšem jugu. Nevljudno je priti/oditi praznih rok.
potem pa naj prinese klobčič volne. Če ne znajo štrikat mogoče pa imajo vsaj mačko
.
Jaz mam 200 evr nad minimalcem pa sem tiho. Trpim v svoji bedi ampak mi prav otrok, da njihova učiteljica ves čas jambra kako ima slabo plačo in je prišla do vseh najvišjih ekstra bonus nazivov. To že leta govori. Vsaj 1x na teden pove kako se ji njen mož privatnik rokodelec posmehuje, ker ona s svojo plačo komaj tanka njegovega Audija.
Ne vem871, 09.06.2025 ob 17:13
Jaz mam 200 evr nad minimalcem pa sem tiho. Trpim v svoji bedi ampak mi prav otrok, da njihova učiteljica ves čas jambra kako ima slabo plačo in je prišla do vseh najvišjih ekstra bonus nazivov. To že leta govori. Vsaj 1x na teden pove kako se ji njen mož privatnik rokodelec posmehuje, ker ona s svojo plačo komaj tanka njegovega Audija.
Ajajaj. Nezrela sta oba. Kaj ima sploh otrokom za razlagat o svoji plači. Ni neke empatije tu. Verjetno vsaj pol staršev zasluži manj od nje in niso nujno prosti poleti, za božične praznike, vikende in popoldneve. Drugo zakaj si dovoli, da je vrednost človeka merjena v zaslužku in se ji lasten primitiven mož posmehuje?
Sem plavalna uciteljica.
Tudi mi prejemamo na koncu svega i svasta. Bonboniere pojemo kar skupaj s kolektivom.
Edino kaj shranjujem in kaj mi pomeni je risbica ki jo otrok narise in sam prinese iz svoje dobre volje. Tu pa kar solzica pritece
Mi imamo otroke radi, jih sprejemamo in z veseljem ucimo, pa ne potrebujemo zato nic v dar, nas dar je vsakomesecna placa, vse ostalo je iz srca
Anonimno823, 09.06.2025 ob 18:35
Sem plavalna uciteljica.
Tudi mi prejemamo na koncu svega i svasta. Bonboniere pojemo kar skupaj s kolektivom.
Edino kaj shranjujem in kaj mi pomeni je risbica ki jo otrok narise in sam prinese iz svoje dobre volje. Tu pa kar solzica pritece
Mi imamo otroke radi, jih sprejemamo in z veseljem ucimo, pa ne potrebujemo zato nic v dar, nas dar je vsakomesecna placa, vse ostalo je iz srca
15 letnik verjetno ne bo nosil ribice, je pa primerno, da se sam česa domisli, da ni edina vrednost darilca v denarju, s katerim je bilo kupljeno.
No pa jaz ucim plavat majhne. V mojih skupinah so v starosti do 10 let. Tako, da za te so risbice cist ok.
Za starejse, pa kakor ste ugotovili, da sam nekaj naredi in ustvari. Ali se spomni po poti do treninga in vtrga sam cvet na travniku, boljse kakor bilo kaj kupljenjega.
In se to ne da forsirajo starsi, ampak da se otrok sam spomni.
Npr moj sin je v vrtcu, vzgojiteljici trgal, deteljice in regvantove lucke in je bila tega bolj vesela kakor skupnega darila na koncu leta tako da kakorkoli… Da se le otrok sam potrudi, to steje!
Eh to ja, 09.06.2025 ob 16:42
Jaz ženskam kupujem Pandora obeske, včasih kakšno darilno kartico, pri moških poskusim s čim uporabnim a lepim iz 1001 dar. Ja vem..nanese. Tud jaz ne morem iz svoje kože. Misel, da se naredim francoza mi je prestresna. Prekletstvo altruistov in empatov.
Kam pa nataknejo te tvoje obeske? Nobena ne nosi teh težkih zapestnic in čip šit nakita.