Kakšne ženske so večno samske?
Uvo, 10.06.2025 ob 09:52
~s psihičnimi težavami
~neživljenjska merila za moške (videz 4, ciljajo pa na 10)
~možače, fizično neurejene
~ pijanke, glasne in grobe ženske
Ženske se še kako dobro zavedajo svoje “4” in nič ne ciljajo na “10”, ker so dovolj inteligentne in vedo, da je to izven njihovega dosega, za samo enkratno gonjenje jim pa ni, vsaj veliki večini ne. Zato so večino življenja samske. Nekaj retardirank, ki se ne zavedajo kam pašejo ni merilo za celoto.
Največ se gonijo prav lepotice, imajo veliko ponudb in desci, ki se jim ponujajo so na videz in tudi v vsem ostalem dobri, mimogrede cuckov niti ne opazijo, zavedajte se tega vi “3” ali še nižje.
Po tvoje bi se morala neprivlačna ženska pariti s še bolj neprivlačnimi naravnost ogabnimi dedci.
Nope, če ni kemije ni seksa, koš kapiralo in se nehalo na tako bedast in odvraten način ponujati. Si pač nezanimiv za nasprotni spol. Poskusi s svojim. Tipi se gonite z vsem živim in neživim, zato boš imel verjetno več sreče. Ni pa nujno.
Se strinjam, 10.06.2025 ob 13:29
Res je svobodne.
Veliko fajn žensk je poročenih, veliko jih je tudi samskih.
Ampak luzerke niso samske. Samske so samo sposobne ženske.
Če si ti sužnja svojemu možu in odvisna od njegovega denarja še ne pomeni da so druge take. Poročene seksate za denar. Ker vsaka poročena reče, če bi imela dovolj denarja, bi šla.
No ti jaz povem:
– urejena, izobražena, služba z dobro plačo, stanovanje v Ljubljani, športna, sicer ne lepotica ampak suha, urejena, vedno zrihtana v nulo.
Moškim nikoli nisem bila privlačna, ne vem zakaj. Moje sosede, znanke,… poročene: večina predebelih, neurejene, brez služb, kure, za otroke se jim ni dalo skrbeti, …. so se vse poročile. Tudi po dvakrat.
Tako je to, najbrž v sebi nimam tistega seksipila al kako se že reče.
Sem pa v življenju veliko potovala in si veliko privoščila. Zdaj sem stara 60+, moški me zanimajo samo kot kolegi ali prijatelji. Aja, pa enega otroka sem vseeno pridelala, za kar sem bogu neskončno hvaležna.
Ona je štirica, kar je deset več od vsakega monovca.
Tu si cepci domišljajo, da so sedmice že samo zaradi tistega, kar jim binglja v vsranih gatah. Itak da vsi vi mončki mislite, da so vse ženske besno lačne kurca in bi kar po kolenih letale za vami krevsi.
Ko pa od štartne sedmice odšteješ zabito glavo in mizerni karakter, pa vsi pridete na minus petnajst.
Skoz tu nekaj galanite z mišicami, raznimi BMWji in Audiji pa plačicami tam okoli jurja in pol…. Da se poserješ od smeha, kaj si vi štejete za bit dober ulov… mizerija na kvadrat. Sramota.
Vemo, kaj vas najbolj muči. Se končno rešit samskega doma ali otroške sobice ali najema ene plesnive garsonjere, pa imet kuhana dva topla obroka a la carte, oprane cunje, pospravljen flet in brezplačen fuk, najboljše kar v njenem stanovanju.
Ja pa ja, da se bomo v vrsto postavile za vas, itak. Sanjajte! Razen da ste v napoto in strošek, ni od vas nič. Pa jamranje. Ja kera vas bi le pobrala in zakaj? Za mehko curo in smrdljiv švic? A veš da.
Pa poštenjaki ste in celo ne bi tepli ženske? Ti mater, kaka referenca! Bolj bogo ne gre.
Kar vam je ostalo od regresa, ponucajte za špegu kupit. Poglejte se noter pa se vprašajte, če bi vi sami sebe imeli. Ni treba po monu jamrat in si iskat zamer.
Najboljše, 10.06.2025 ob 13:00
Najboljše!
Najboljše so samske. Vedo kaj želijo in česa NE želijo. Niso na silo v vezah. Ne pustijo si srati po glavi. Niso služkinje. Imajo svoje življenje pod kontrolo in mir. Nihče jim ne najeda, nikomur ne odgovarjajo za svoja dejanja.
SVOBODNE ŽENSKE
Podpis!