Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proti psom v trgovinah in trgovskih centrih

Proti psom v trgovinah in trgovskih centrih

Proti, absolutno. Razen za tiste majhne, ki jih lahko daš v cekar ali za vodnike slepih.

Proti, ker smrdijo, ker so brez nagobčnika, nekateri celo brez vrvice, ker ni varno, ker je zoprno za druge obiskovalce.

Ne vem kaj se je to zdaj razpaslo da se misli, da jih morajo imeti lastniki vsepovsod. Aroganca totalna.

Vključno z moderatorji tega foruma, ki ne dopuščajo drugačnega mnenja od njihovega.

Podpišem!!!

Kot lastnik psa se popolnoma strinjam s tem. Za prepoved vseh psov in ostalih živali po trgovinah.

Podpišem

Popolnoma ZA.

Za vse butaste pa v vednost, psi spremljevalci so že zdaj povsod dovoljeni. Za še bolj butaste pa povem, da so mali psi bolj nevzgojeni kot veliki.

Italijanska letalska družba dovoli pse v kabino, ne samo pse spremljevalce.

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 18.06.2025 ob 16:10

Kot lastnik psa se popolnoma strinjam s tem. Za prepoved vseh psov in ostalih živali po trgovinah.

Eni ste še normalni ja. Ti imate tudi primeren prostor za psa. Ampak ste v manjšini. Se mi zdi, da je vsak dan več bušenih v glavo.😁

Sem napisala že v prejšnjo temo, ki je blokirana. Doživela sem, da se je ženska zaletavala v svojega psa z vozičkom. Njen partner ga je držal na povodcu, pes je norel, itak, onadva pa sta se smejala! Taki bolniki imajo pse! Zato bi zaostrila pogoje za sobivanje psov z ljudmi!

Potem jih tudi po šoping centrih ne bi vlačili!

Proti663, 18.06.2025 ob 16:03

Proti, absolutno. Razen za tiste majhne, ki jih lahko daš v cekar ali za vodnike slepih.

Proti, ker smrdijo, ker so brez nagobčnika, nekateri celo brez vrvice, ker ni varno, ker je zoprno za druge obiskovalce.

Ne vem kaj se je to zdaj razpaslo da se misli, da jih morajo imeti lastniki vsepovsod. Aroganca totalna.

Vključno z moderatorji tega foruma, ki ne dopuščajo drugačnega mnenja od njihovega.

Nekateri psi nimajo vonja, glede obvezne uporabe nagobčnika in povodca se seveda strinjam, tisti, ki se bojite psov, pač nočete, da se vam približa molos.

.. . vsemi  nevzgojenimi pamži kateri se pteganjajo  ali  težijo po štacuni ,  tečnimi nergavimi  babami katere vse moti ,  zagrenjenimi idioti ki gobcajo  in se vtikajo v vse  in za vsemi smrduhi ki smrdijo po starem švicu sploh sedaj poleti   ali še celo  scanju  do te mere da moraš dodaten krog naredit ko si že v vrsti da ne kozlaš    ,    ko prepovejo  najprej za njih   potem tudi jaz podpišem.

Drugače pa :  (  pa nimam psa !!!!)     Me  pes niti  0.9% toliko ne moti v štacuni ,  niti  0.001 % ga ne zavoham toliko ali mi gre na koorac toliko  kot zgoraj navedeni.     Meni osebno, je bolj sprejemljivo da naštimajo posebne vozičke tako kot v Italiji vsak svoj kupljen kruh žre pa naj ga trajba s sabo ,  ali pa naj štacune sedaj poleti utedijo  odročen prostor znotraj!  klimatiziran!   kamor se lahko parkira bodisi otroški voziček  ali pa  makar  psa  .

Ja folk dones hodi okoli in spotoma tudi v štacune. JBG jaz tud.

Popolnoma razumem komentatorje v tej temi, ki apelirajo PROTI cuckom v vsaki trgovini.

Se bolj razumem komentatorje, ki sugerirajo na idejo, da namesto cucka, bodo pa svinje in peteline vodili v trgovine.

Lejte, vi ste komentatorji iz Zgornjega kaslja ali Crnomlja, ki jim je bil v celem zivljenju najdaljsi domet v radijusu 100KM. Torej, do Celja ali celo do Ljubljane.

Moj cucek APB, to je American Pitt Bull terier, je v tujini z mano sel povsod.
To je tisti grozni cucek, ubijalec in strasno nevaren cucek.
Pekarna, hipermarket, trafika -ja, v tujini imajo trafike ki so v zaprtem prostoru – trgovina s sulni, lekarno … you name it

in VSEPOVSOD sva bila vec kot dobrodosla.
Trgovci in pamzi cohali cucka, vsi zadovoljni.

Vi pa kar peticije podpisujte, bizgeci primitivni.
Podalpski konjusarji, ki si domisljate, da ste nekaj, kar niti slucajno niste.
In se dolgo ne boste.

Ko še ta narod ni bil takšna zabita fuknjena čreda, je vstop cuckom v trgovine bil prepovedan.

Anonimno 7073, 18.06.2025 ob 20:41

Popolnoma razumem komentatorje v tej temi, ki apelirajo PROTI cuckom v vsaki trgovini.

Se bolj razumem komentatorje, ki sugerirajo na idejo, da namesto cucka, bodo pa svinje in peteline vodili v trgovine.

Lejte, vi ste komentatorji iz Zgornjega kaslja ali Crnomlja, ki jim je bil v celem zivljenju najdaljsi domet v radijusu 100KM. Torej, do Celja ali celo do Ljubljane.

Moj cucek APB, to je American Pitt Bull terier, je v tujini z mano sel povsod.
To je tisti grozni cucek, ubijalec in strasno nevaren cucek.
Pekarna, hipermarket, trafika -ja, v tujini imajo trafike ki so v zaprtem prostoru – trgovina s sulni, lekarno … you name it

in VSEPOVSOD sva bila vec kot dobrodosla.
Trgovci in pamzi cohali cucka, vsi zadovoljni.

Vi pa kar peticije podpisujte, bizgeci primitivni.
Podalpski konjusarji, ki si domisljate, da ste nekaj, kar niti slucajno niste.
In se dolgo ne boste.

Uau, v tujini imajo trafike v zaprtih prostorih? Česa takega pa v Sloveniji reeeees še nismo videli.

Teslo.

in ti to šteješ za napredek.

Ja norosti kvečjemu.

Če še ne veš je pit bull prepovedan v največ držvah.

Pri vsej nesnagi od homosapijensov, pri vseh nesocializiranih človeških pasmah, ki se obnašajo debilno, agresivno, posiljujejo, mahajo z noži, smrdijo, živijo na tvoj račun, se ti zbodeš ob psa? Resno? Jaz bi edino prepovedal top 5 nevarnih pasem odgovornih za največ smrti letno. Oziroma orožni list in nagobčnik obvezno ali pa kazen 1000€. Poleg tega pa kazen tudi za tiste ki ne pobirajo drekcev za seboj! To dvoje je pri psih res moteče. Vse ostalo je ok. Italijani v nekaterih trgovinah dovolijo vstop tudi v živilske trgovine, to je morda res pretirano….Lp

Avtorica, to, da ti ni nujno treba nikamor kjer so psi, ti je jasno? Tudi to, da so trgovski centri v lasti nekoga, ki se sam odloča o tem, kdo je dobrodošel in kdo ne, tudi? Menda razumeš, da obisk trgovskega centra ni tvoja ustavna pravica?

https://www.24ur.com/novice/tujina/v-italiji-pitbula-pokoncala-13-mesecnega-otroka.html

Nerkg, 19.06.2025 ob 10:08

Pri vsej nesnagi od homosapijensov, pri vseh nesocializiranih človeških pasmah, ki se obnašajo debilno, agresivno, posiljujejo, mahajo z noži, smrdijo, živijo na tvoj račun, se ti zbodeš ob psa? Resno? Jaz bi edino prepovedal top 5 nevarnih pasem odgovornih za največ smrti letno. Oziroma orožni list in nagobčnik obvezno ali pa kazen 1000€. Poleg tega pa kazen tudi za tiste ki ne pobirajo drekcev za seboj! To dvoje je pri psih res moteče. Vse ostalo je ok. Italijani v nekaterih trgovinah dovolijo vstop tudi v živilske trgovine, to je morda res pretirano….Lp

..omg…se vam vidi, pasjeljubci, da vam je skurilo možgane … dajte no, malo razmišljajte…kar povsod s svojo izbiro ljubljenčkov, ki so stvar zasebnsoti, posiljujete…na delovnem mestu, ker božčki, ne morejo biti sami doma – ja, pizda, bodite pa brezposelni. če vam ne potegne, da pes in otrok. Madona, ena hierarhija pa mora biti …

..ampaaak, v dobi kapitalizma je to vseeno – samo da prinaša denar (vidimo, kako bebasti ste z oblačenjem živalice, mašnjicami, frizerjem za psičko, torto za RD, pralnice za pse vznikajo za vsakim vogalom …itd…)

…PAMETEN TISTI, KI VAS SKUBI …

Jaz psov v živilske trgovine ne peljem, res nikoli. Sicer so psi precej bolj čisti od marsikaterega človeškega umazanca, ki otipava vse mogoče v trgovini, ampak ok.

Kar se ostalega tiče, gre redko zraven, vsekakor pa ga raje vzamem v trgovino ali na pošto, kot da pse pustim zunaj. Gre za živali, ki se znajo kar dobro postaviti zase in tudi niso ravno majhne, treba pa je vedeti, da so levičarski pasjejebci lahko kar resna grožnja tudi kanarskim dogam in majorškim buldogom.

Moja soseda je pustila doma kužo, ko je šla v štacuno. In kokr vidim, jih tam privežejo, in niso po štacunah. Res ne vem, kako je za suoermarkete. Kaj, a stegneš roko, pol pa pes zagrize tvojo roko, ki jo nese lastnici psa? 😅 Drugače pa, a veš kolko fajn se kotalijo naokrog otroci, ki jih imajo ali, kolkokrat sosedov od dole ne briga, ali jim poskuša 24/7 v penzjonu mašina povzročati vznemirjenje. Fascinantno. Pa še za transferje za te. ☺️

Veš, da mi dol maha za to, kaj ti misliš?

Moja psička je zagotovo bolj čista kot ti!

Ni dvoma, da živali ne spadajo v trgovino. Par let nazaj so v Mercator centru vrabci letali med ostrešjem nad prodajno ponudbo. Psi, tudi če so domači ljubljenčki, ne spadajo v trgovino in o tem je napisano strokovno navodilo kot sanitarno higienski ukrep.

Sem lastnik psa, pa bom napisal samo tole – kaj točno pridobi pes s tem, da ga vlačiš v štacuno ali gostilno? To mi ni bilo nikoli jasno, ene pozitivne stvari ni v tem za psa. Pelji ga ven, v naravo, ne pa v gužvo po štacunah.

Jaz bi pa želela tudi v trgovinah videvati pse, samo morali pa bi biti na povodcih. Živali so mi ljuba bitjeca, ker ne trpim za večvrednostnim kompleksom.

Žival ne sodi v trgovino! Tudi v Ikeo ne, po mojem mnenju, pa če se hočejo še tako približati kupcem. Tudi v službo ne, kot npr. v Micro polu v Teznu.

New Report

Close