Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dostava bio zelenjave in sadja na dom

Dostava bio zelenjave in sadja na dom

A je tukaj kdo, ki doma žal nima vrtička ali njive, želi pa si kakovostno bio zelenjavo in sadje, pridelano v Sloveniji?

Razmišljam, da bi prenehala kupovat zelenjavo in sadje v trgovinah in da bi se naročila na dostavo omenjenih izdelkov na dom. Malo gledam po internetu in se ne morem odločiti za ponudnika.

Ima kdo tukaj izkušnje s temi dostavami? S kom ste zadovoljni?

Hvala in Lp!

Mi redno kupujemo pri zelenem zabojčku in smo načeloma zadovoljni.

jaz sem hotela lani naročiti, po moje pri zelenem zabojčku (no da ne delam krivice, sem pozabila kdo točno je bil) in so imeli aprila bučke. Poslala sem jim mail od kje dobijo bio pridelane bučke slovenskega izvora aprila. Nikoli nisem dobila odgovora. Hrane pa tudi ne naročam pri njih.
Če mi uspe kej dobit iz prve roke pri preverjenem kmetu ali žlahti je super. Če ni, je pa Lidl zakon, vsaj drag ni. Špricano je pa itak vse in večina večina robe je z veletržnice. Tko da če grem v Ljubljani na tržnico grem zaradi družabnega dogodka in ne ker bi mislila, da bom res dobila neko robo.
Taka sem, skeptik do amena.

Na mojatrznica.si imaš tako zabojčke ‘lokalno’ kot tudi tiste ‘ekotrg’, kar pomeni, da te nič okrog ne prinesejo in v lokalnem zabojčku dobiš res samo tisto, kar je pridelano v Sloveniji in primerno letnemu času. Ekotrg zabojček pa je tudi iz uvoza. Imajo vse lepo napisano na njihovi strani.

Res je in popolnoma enako je na strani od zelenega zabojčka. Je pa nekako logično, da v zimskih mesecih kupujejo zelenjavo iz tujine, ker od krompirja, zelja in rdeče pese ne bi preživeli. Takoj, ko pa je tudi pri nas na voljo dovolj zelenjave, pa nehajo uvažat. So pa tudi uvožene vrtnine iz bio pridelave in iz preverjenih kmetij.

sej logično pišete, tud meni je logično ampak tipi na prijazno postavljeno vprašanje kako to funkcionira niso niti odgovorili. Sem si pač mislila, da imajo slabo vest

lp

No, me res zanima koga konkretno si to spraševala. Ker jaz imam tako z enimi kot drugimi same pozitivne izkušnje. Tudi vse morebitne reklamacije izredno hitro rešijo in so na sploh zelo prijazni, tako eni kot drugi.

Se en glas za Zeleni zabojcek. In ko si enkrat njihov, dobis vsako nedeljo sporocilo, kaj in od kod bo tisti teden vse v zabojcku. Ko ti dostavijo pa so zraven se recepti.

Zdravo,
pri Zelenih zabojčkih se nam zdi pomembno, da za vsako zelenjavo ali sadje točno vemo, kje je zrasla, tudi če ni v Sloveniji. Poleg tega aprila v zabojčke bučk ne dajemo, saj verjamemo, da ni čas zanje (smo bolj na domačih koprivah, pa čemažu, regratu, krompirju, to smo jedli aprila). Z njimi začnemo maja, jasno da so italijanske (pa še zdaj se nam zdijo, khmm, malce zgodnje, malo smo starokopitni, kar se tega tiče).
Vsekakor pa radi odgovarjamo na emaile pa nič slabe vesti nimamo, nismo bili mi :).

zeleno zabojčkasti pozdrav, Gregor

New Report

Close