Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopališče Laguna

Kopališče Laguna

Glede na to, da bo te dni vroče, bi popoldan šli z otroci malo naLaguno. Ali mogoče kdo ve, kolk je kaj gužve?

Mi smo bili lani sredi julija, pa je bila gužva in še voda vidno umazana. Letos nas tam ne bo.

Mi smo bili tudi lani, ma je bila tudi grozna gužva…. No, kljub temu smo pred kakim tednom želeli spet it… Imela sem še par otrok od sestre na obisku, tako, da nas je bilo skupaj 5, 4 otroci in jaz… Za popoldanske karte bi skupaj odštela 45 EUR, ker pač nimajo družinskih kart in nobenega poopusta na toliko otrok!!! No, sem se obrnila in odšli smo na kopališče Kodeljevo, plačali za vseh 5 samo 14EUR in se imeli prav fino. Gužve nobene, v bazenih dovolj prostora za se naplavat, pa še pocen. Tko, da jaz od zdaj naprej hodim na Kodeljevo.

Bili smo v petek čez dan, gužva za znoret, je še nisem videla take. No, razen v lokalčkih, ti pa so samevali, saj je tako drago, da je tam bolj za VIP goste … Mislim, da gre Laguni zelo slabo, saj so dali ven ogromne popuste, tako na Bolhi, na 1naDan (po mojem je bila gužva posledica teh popustov), Spar in Mercator talata kupone za popust …

Ja, po mojem je tudi bolje it na Kodeljevo (če le imajo kaj sence, mene na Laguno vlečejo predvsem tista velika drevesa), tudi bazeni na Laguni so po mojem kr neki, samo za zgago delat. Tisti največji, kjer bi se morda (pogojno) dalo plavat, pa je tako mrzel, da je itak skoz prazen.

bili v petek imas prav, res jim ne gre najbolje, najbrz je mrzla voda posledica neogrevanja, ker je to prevelik strosek. Jedel tam ne bi – pa kar koli ze nudijo, pijaca je predraga, higiena vode za silo. Ma jaz bi sel raje drugam.

reka Sava. Na njenem obrežju se dogaja marsikaj!

Raj za pustolovce.

New Report

Close