dermatolog – cena prvega pregleda?
Imam težave z kožo na obrazu, verjetno kakšna rozacea in bi rada čimprej pregled pri dermatologu.
Kakšna je cena prvega pregleda pri dermatologu in ali je to samo pregled ali ti že lahko izda recept? Namreć ni mi., da se grem samo pokazat in plačat, zanima me že takoj zdravljenje.
Katero ambulanto za mojo težavo mi priporočate v Ljubljani?
hvala
Poglej še na forumu dermatologija. Tam je veliko na to temo, poizveš o zadovoljstvu itd. Cene pa tudi po telefonu izveš. Če ti je predrago pa ti tvoj zdravnik da napotnico res pa je da se malce dlje čaka. Jaz za pregled in odstranitev znamenja nisem dolgo čakala oz. malo dlje kot če bi plačala zato sem se odločila za napotnico. Tvoja težava je morda bolj problematična in se ti bolj mudi. Jaz sem čakala za pregled 1 mesec, za odstranitev pa nekoliko več kot 2 meseca. Najbolj natačno dobiš, če kar direkt priporočeno kliniko pokličeš oz. tisto, ki si jo boš izbrala. Jaz sem bila pri dr. Kralj, na Rudniku ima ordinacijo. On (pa še nekaj jih je) tudi na sosednjem foumu odgovarja. Upam, da sem dala kako uporabno informacijo.Srečno