Zaposlitev v PROTECT INFRA
Kje si pa zdaj zaposlen, varnostnik? Ker verjemi, vse varnostne službe so en velik jajc, nadur ne izplačujejo, urnik imaš različen (razgiban se zdaj olepševalno reče), o dopustu lahko samo sanjaš (konkretno: Varnost Vič in Varnost Ljubljana sta kar se tega tiče dokaj ok, so ga odobrili, medtem ko Rival, G7, ki je itak v stečaju, Valina…pozabi na dopust).
Protect je isto sranje, je moj tip delal tam 1 leto in zamenjal. Dopust imaš prisilnega, ti oni določijo, kdaj ne delaš, pa to je po dnevih, 2 -3 dni skupaj, nikoli cel teden. Če imaš srečo, varuješ kak objekt, ki je v indistrijski coni, ne pa recimo kak nakupovalni center ipd.
Veliko je odvisno tud, kako bi rad delal, nočne ne bi nihče delal, moj tip je ravno to želel. In je lažje delat 12 ur v kosu, kot pa 8 ur čez dan, ker potem dobiš še vikende…
Dobro premisli, če je tako delo sploh zate!
Mislim, da je minimalka. Glede potnih stroškov ne vem, ker tip je bil iz Lj, delal v Lj, čeprav imajo sedež v Mariboru. (Njegov kolega iz Varnosti MB je dobival potne stroške, probaj še tja poslat prošnjo). Delal je pa v Šentvidu v tisti industrijski coni, pa na tržnici Koseze.
Načeloma je plan dela vnaprej določen, ja, samo se lahko kaj premislijo pa glede na to da so varnostniki raznega kova (največ je pijančkov) in sploh ne pridejo na šiht, te lahko vmes poštukajo. teh izrednih zadev je bilo veliko. Kar se tiče nočne pa 2 dni frej, mislim, da so se kar držali tega (če seveda ni vmes padlo kaj za vskočit – tako da tega ne jemat zdravo za gotovo).
Seveda pa je dandanes službo težko dobit in če si bil na zavodu nekaj časa, je bolje 3 meseca minimalca kot tista socialka.
Imam same pametne sodelavce z visoko izobrazbo, ki mislijo, da so najbolj pametni in so edini, ki znajo varovat. Ne vem, zakaj so sploh pristali pri varovanju ?
Dopust ti res določijo prisilno, izjema je, če lezeš šefu v rit – takrat še iztrziš kaj, drugače ni šans.
Plača je živ obup.
Kakšno mnenje o tej firmi imate pa drugi ?
sem zaposlen na protectu in zaenkrat nimam kaj rečt,je redna plača,prevoz in malica,tako da ne govorit da je živa katastrofa,je še ena izmed dobrih varnostnih služb.,imajo dobre objekte ,imaš fraj dneve,plačajo nadure,zato ne govorit tja v en dan,kateri nimate pojma,ker pač nekje nekaj slabega slišite,morda celo od kake konkurence. to je moje mnenje
Na lastni koži občutil neizplačevanje nadur, ne držijo se urnika dela, če imajo izpad na objektu delaš kot črna živina, potni stroški povrnjeni ne več ko 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} karte, o dopustu sem le sanjal. Plača sicer redna, vendar več kot minimalca + prevoz+malica ne pričakovat…. Če se le da raje ne
Glede zaposlitve v PROTECTU,lahko le rečem to.Da je še ena iz boljših varnostnih služb, kot ostale.Sem izkusil na lastni koži druge varnostne službe,pri privatnih varnostnih službah,ki ne obstajajo dolgo si dovolijo marsikaj,živa katastrofa. Zato le rečem lahko to,da kdo je zaposlen v PROTECTUje lahko še samo tiho,plače pa so itak povsod enake.
Ti razsoden,kje pa zdaj delaš? Protect je še vedno ena izmed dobrih varnostnih služb.Kaj se pa tiče minimalke in prevoza,hrane pa ti itak tolk dajo al pa še malo več,kot kje drugje,zato ne špukaj in samo slabo govori o Protectu. Drugje je še slabše.Pa ni samo neresnica ,kar ti govoriš.Ponekod nadur sploh ne dobiš plačanih toliko ,da veš.Očitno imaš premalo delovnih izkušenj.
Na Protectu se varnostniki veliko menjavajo bil je dober varnostnik in kradel za pol letno plačo .Zadeva je katastrofalna ,so pošetni samo so na Protectu nič vredni .Policija že ve koliko je bilo dobrih kriminalnih varnostnikov.Žalostno je, da pri takem kriminalu se dobri varnostniki najdejo v kazenskem postopku.
Kdor trdi, da je delo na Protectu dobro se naj sam brcne. Delaš ko živina, nadure niso plačane, veliko je odpovedi, bolniških, urniki se dosti spreminjajo zaradi izpadov, plače bolše da ne omenjam.. Nevem kako si lahko firma s toliko zaposlenimi sploh reče firma, mesečno dobiš več dodatka do minimalne plače, kot izplačajo oni! Izkoriščanje države in delavcev, da se elita hvali pa bogati, SRAMOTA OD FIRME! Prevoz pa malica? Ja, za prevoz dobiš 0,055e/km oz. ~22e za skoraj 400km. Malica pa če bi lahko bila manj kot minimalna bi zagotovo bila. V glavnem živ obup, raje ostat na borzi kakšen mesec več in poiskat delo drugje.
Samo na AKTIVO ne.. so govnarji da jih ne premore svet, navadni lažljivi manipulatori.. plača katastrofa nadure pokradejo in ti ko vprašaš za svoje grozijo z odpovedjo.. posebej odsvetujem PE KOPER tam je raspad sistema.. operativni hinavsko govno in lopovska baraba.. mobinga pa nikjer na svetu več da o presingu sploh ne govorim.. sem delal tam in nebi nikoli več kozlarija da je ni večje.. vse samo aktiva lažljiva ne..
Najboljsa varnostna firma, 18.10.2021 ob 21:45
Kaj pa letos? Katera jr najboljsa varnostna fitma? Prosignal, AKTIVA ali Sintal?
G
A mi nekdo lahko podari uniformo varnostnika? Tako mi je všeč, da bi jo koristil v prostem času. Dopade mi se iz razloga, ker nobeden ne loči, ali sem fudbaler, pjevač narodne muzike, ali kapetan od bela lađa.
Zaposlitev v varovanju je atipicna, v vecini primerov to ni delo od osmih do stirih od ponedeljka do petka. Ja, ne recem, so nalogi s takimi delovniki, da se dogovorit, da se dela samo take urnike, ampak dnevne izmene v recepciji so najslabse ovrednotene. Varovanje poteka 24/7, podnevi, ponoci, prazniki, vikendi, poleg tega so se izredna varovanja, prireditve.
Receptor, ki celo zivljenje z osnovnim NPKjem sanja boljso placo, pac, sanja.
Pridni lahko lepo zasluzijo.
Komentatorji, ki pisete o suzenjstvu, izhajate z vidika varnostnika na objektu, ki z osnovnim NPK po vsaki placi joka, kako je slabo. Ce niste receptorji in ste slabo placani, menjajte sluzbo.
Ko se vam predstavi moznost, da namesto laptopa za gledanje filmov in serij odprete knjigo, naredite kaksno usposabljanje, vam je odvec.
Dober, sposoben varnostnik ima dobro placo. Za dva obhoda na izmeno in dviganje rampe pa ne pricakujte, da bo sla placa z vasim jamranjem v nebo.
Usposabljanja dvignejo vrednost sleherniku, prav tako nocne, vikendi in prireditve.
Ampak vecina bi samo fond ur podnevi, od ponedeljka do petka, ja, tukaj pa ne morete pricakovat bajnih plac.