Najdi forum

Splash Forum Politični čvek urška pa janez sta se pa kar postarala

urška pa janez sta se pa kar postarala

Zgleda, da ju malo Črt kar izčrpava. Včeraj sta zgledala kar zelo postarana. Sploh Janez.

mogoče zato, ker sta vsak dan starejša

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Materinstvo je kar težko , sploh takoj ko so noči neprespane . Ni zastonj eno leto porodniške. Mamice izčrpa , jaz bi jim dovolil ostati doma dalj časa.

Jaz se že ves čas sprašujem le kaj ji je tega treba bilo. Z Urško sva hodili na gimnazijo skupaj, nikoli ji ne bi prisodila, da bo pristala pri starem dedcu. Nikoli.
Pišuka pa saj bi ji lahko oče bil. Ne vem no, meni se kar smili, ker si mislim kako ji mora biti večino časa in kako ji šele bo čez 5-10-15 let.

za dnar se vse da

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Sej v končni fazi je to njen problem..je zelo lepa ženska.Lahko bi imela res bolj mlajšega moškega.Ali je tukaj denar,slava..ne vve se.Ona sama najbbolj ve.Je bila pa v včerajšnji oddaji zelo žalostna videti,prav žalost je bila v njenih očeh.Klinc pa vse skupaj,če moža ni nič doma.Po moje jo je škoda.Ampak,ona že ve zakaj….

Sej v končni fazi je to njen problem..je zelo lepa ženska.Lahko bi imela res bolj mlajšega moškega.Ali je tukaj denar,slava..ne vve se.Ona sama najbbolj ve.Je bila pa v včerajšnji oddaji zelo žalostna videti,prav žalost je bila v njenih očeh.Klinc pa vse skupaj,če moža ni nič doma.Po moje jo je škoda.Ampak,ona že ve zakaj….[/quote]

Saj si lepo povedala, ni ga čez slavo, denar, moč, pozornost in prva vrsta.

Glavno da se imata rada,razlika v letih ni važna,vsaka zveza pa ima svoje skrbi.Jaz jima želim vse najboljše in prav tako njunemu otroku:)))

Meni se je včeraj kar zasmilila, sama z 3-mesečnim otrokom, mož pa leta iz enega sestanka na drugega. In če zmaga bo samo še slabše. Ko se jaz spomnem na sebe v tem obdobju vem, da bi mi bilo brez moža zelo zelo težko in sem vesela, da je bil takrat zraven. Zelo težko obdobje in hkrati zelo lepo, če se mu lahko posvetita oba.

tukaj je samo dokaz, da je nima rad

Sej v končni fazi je to njen problem..je zelo lepa ženska.Lahko bi imela res bolj mlajšega moškega.Ali je tukaj denar,slava..ne vve se.Ona sama najbbolj ve.Je bila pa v včerajšnji oddaji zelo žalostna videti,prav žalost je bila v njenih očeh.Klinc pa vse skupaj,če moža ni nič doma.Po moje jo je škoda.Ampak,ona že ve zakaj….[/quote]

Saj si lepo povedala, ni ga čez slavo, denar, moč, pozornost in prva vrsta.[/quote]

Če je to recept za dolgoletno srečo..tu sem malo skeptična.Pa klinc razlika v letih,čeprav se bo čez par let zelo poznala.Jaz poznam en tak primerek,ženska stara 35 let,moški pa 58..kot dedek je ,ko pride po otroka v vrtec ne veš,ali je stari ata ali ata…

Ne, vem….jaz ko sem imela dojenčka mi ni bil kak problem, sem pa tudi bila veliko sama doma.
Pa kaj je to…da morejo za enega otročička pomagat kot je rekla Urška. “Pomagajo mi sorodniki”
Mi poveste kaka pomoč je potrebna, a ni naravno in preprosto, da poskrbiš za svoje otročičke, če partnerja ni zraven. Jaz nisem tu uključevala cele žlahte.

Tako strašno pa spet ni. In nimamo vse eno leto porodniške. Jaz sem začela delati en teden po porodu in delam po osem ur na dan, od doma, pa ravno tako ponoči dvakrat vstajam in hranim otroka in ravno tako vse naredim sama kot Urška, ker mora mož v službo in ga včasih tudi po 12 ur ni.

Obdobje porodniške ni vedno lepo,to je treba priznati.Tu so neprespane noči,vsaj če po sebi sklepam je blo ubijalsko,če se ti doojenček ponoči nonstop zbuja.Postaneš zombi in jaz takrat nisem popolnoma nič uživala!!!Se pozna na človeku.Če je pa Urška še sama..lubijezus,nebi bila rada na njenem mestu.Moški pa itak veliko zamuja,v tem primeru Janša….škoda res…

Tako strašno pa spet ni. In nimamo vse eno leto porodniške. Jaz sem začela delati en teden po porodu in delam po osem ur na dan, od doma, pa ravno tako ponoči dvakrat vstajam in hranim otroka in ravno tako vse naredim sama kot Urška, ker mora mož v službo in ga včasih tudi po 12 ur ni.[/quote]

Ampak ti si očitno trpežna ženska,vse nismo takšne.

s tem, da je Urška naravna lepotica, ki razmišlja s svojo glavo. Ker ji enostavno ni kaj očitati, lepa, inteligentna, naravna, se kar nekaj zmišljujete.

Kdo je pa reku,da to ni res??Upam,da se je pravilno odločila.In,da je resnično srečna,čeprav….

Ja, kdo ji pa kaj očita? Nekatere se samo čudijo, zakaj si je omislila tega starca, od katerega nima nič (razen denarja, moči, ugleda).

Nihče ne trdi, da ni lepa, inteligentna, naravna, ravno nasprostno. Trdimo, da je je škoda za enega starca, ki leta od sestanka do sestanka, zvečer pa utrujen spat hodi k njej. Dobesedno tako. Žal.

Pa dejte že nehat s tem starim decom. Kakšen star dec???? Star dec ima 70 let. Zakaj se pa noben ne vtakne v Lobodo, pa v Cavazzo, pa še pa još plejbojev z mladimi puncami?? Janša vam je trn v peti, a roko na srce, izgleda bolje kot večina vaših mož. Prav nič mu ne manjka. Ok, politika je politika, če pač nisi na njegovi strani, pač nisi. Ni pa treba zato pljuvat po videzu, ker kot pravim JJ kot moškemu prav nič ne manjka, Urška pa je itak lepotica. Kot vem sta se spoznala v gorah…torej ja, ona je šla tja plezat, da bi ga ujela in bi bila potem gospa janševa. Kakšna bedarija, no.

Morda o njem razpravljamo zato, ker se ON poteguje za stolček in ne kakšen Cavazza, Loboda, Hrvatič in kar je še teh norcev, ki si za partnerico izberejo hčerkino sošolko ali še veliko veliko mlajšo deklico?

“Glavno je, da je zdaj Črt spoznal, kaj je prav in je nehal ponoči jokati.”

Hi,hi, sedaj si jim pa napela ušesa. Bravo. Sama foušarija jih je. In zloba. Neizmerna zloba.

kakšno empatijo imate, pa kako skrbite za Urško…zakaj ji je treba tega bilo, sprašujete? Zato ker se je sama zanj odločila in za takšen lajf…kaj je pa vam bilo treba vašega desca? Aja sorry sem že pozabila vaši so popolni, pa mladi, pa dober zgledajo, pa z otroci se ukvarjajo in z vami….zdej pa štekam, res imaste srečo, da ste si takšne dobre kerlce zbrale…uboga urška

Meni je tudi Urška lepa, JJ pa čisto mimo. Vendar pa sta mi včeraj oba delovala precej hladna en do drugega. Nobene iskrice ni bilo v njunih očeh (govorim, ko sta stala drug ob drugem, J je skoraj ni niti pogledal, ona se je parkrat zazrla v njega) in tudi meni je delovala izredno žalostna, v stiski oz. kot da bo zdaj zdaj bruhnila v jok. Če pogledamo ostale tri pare so bili vsi nekako bolj med seboj povezani, pa imajo vsi že precej dolg “zakonski staž” in bi človek prej pričakoval, da so oni bolj naveličani drug drugega.

New Report

Close