Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Plastične operacije – nuja v prihodnosti!

Plastične operacije – nuja v prihodnosti!

Mislim, ne morem verjet, da nekdo, ki ima vsaj za lešnik velike možgane, pristane na botokse in razna podobna sranja.
OK, štekam, da si mlado dekle poveča prsi, zravna nos…ampak to pa je tudi vse. Ne vem, ampak kaj se ne pogledajo v ogledalo, kako lahko našopajo v ustnice vso to sranje in izgledajo tako, kot bi jim čez usta zapeljal ratrak (Severina).
Ne razumem, da ženske, ki imajo za sabo nekaj kilometrine…tam pri 40, 50-ih, ne poštekajo, da starost ni nič nenavadnega. Da je bizarno to, da si pri 60-našponan čez faco brez vsake gube, da komaj govoriš in se smeješ itd itd….Nič ne more preprečiti staranja,ampak prav nič. In zakaj je tako malo tistih, ki se znajo dostojanstveno postarati.

Bomo tisti brez plastičnih operacije postali friki, oz….za nas je že pozno…kaj bo z našimi otroci? Bodo morali že pri 10-ih pod nož, da bodo ustrezali standardom?! Bo že v ponudbi za delo postavka…umetne prsi, polna usta, gladka koža….

PO moje vsak sam presodi, kaj mu/ji ustreza in kaj ne. Dokler si mlad in imaš napeto kožo je lahko takole vehementno izjavljati, da ti pa že ne boš in se norčevati iz ‘spak’. Ko se pa enkrat pogledaš v ogledalo in se zaveš, da rajši gledajo, najemajo in občudujej mlajše in lepše, je pa to malce težje sprejeti. Strinjam se, da nekatere ženske potem popolnoma pretiravajo, ampak okusno izvedena operacija ti lahko zelo polepša življenje in povrne samozavest. Imeti pa je treba pravo mero in se zavedati, da je staranje neogibno.

Vse so si podobne. Enaki nosovi, enako našponane. Nobebega značaja več ne izražajo te maske.To so pa res kokoši. In mnoogo jih je.

Kakorkoli je, tiste s plastično operacijo ne priznavajo naravnih zakonitosti in časa.

Mislim, da so pritiski na žensko ogromni: naj bi bila lepa, urejena, prijazna, dobra gospodinja in odlična v postelji. Pa še kar nekaj stvari bi se našlo. Pritiski na ženske naraščajo, ženske pa smo se temu prilagodile. Ampak pri ženskah je tukaj še en dejavnik: nevošljivost: želi biti čim lepša in “boljša”, vsekakor pa lepša in boljša od sosede.

TAko ima povprečen samki moški v vseh pogledih, na razpolago skorajda super ženske. Poglejte malo okoli sebe, kako so ženske fit, urejene, izobražene, sposobne …Nasprotno je pri moških: povprečni moški je še slabši kot včasih (ne govorim pa o vseh moških – vendar je tistih pravih moških čedalje manj). Samo daljinc od TV, strežba in dober ter reden sex. Sprašujem pa se, če nismo za to krive ženske same?

Kako jim bomo sledili trendu plastike je stvar vsakega posameznika. Vprašanje do kje bo to šlo …

Jaz se strinjam, da pri otroku starši poskrbimo za zobe (ortodontija) in pa korekcija štrlečih ušes. Ostalo je po mojem mišljenju nepotrebno. Mogoče bi rekla da še kakšnemu izrazito grdemu nosu. Nikakor pa ne plastika zaradi estetike, ki se nanaša na vnašanje tujkov v telo: npr. povečanje prsi. Absolutno proti.

Meni so pa tako lepe starejše ženske, s toplino na obrazu. Tiste umirjene, ljubeče, tiste iz katerih kar ‘žari’, tiste z iskricami v očeh.
Če bi imeli samospoštovanje, ljubezen do sebe, ne bi potrebovali potrditve ‘od zunaj’.

Meni osebno je vseeno, če se folk popravlja.
Je pa veliko odvisno od dobrega, plastičnega kirurga.

Sinoči sem gledala koncer Helene Blagne – kako je ta ženska lepa! Res! Jasno, da ni naravna, ampak tisti, ki jo je imel v rokah, je res naredil iz nje LEPOTICO.

Drugače je pa večina obupnih.

Miša Molk, Urša Čepin, Rajko Hrvatič, Alfi Nipič, Ivana Šundov….


Čista resnica.

Plastične operacije ne bodo v ta svet prinesle več ljubezni in samospoštovanja, v bistvu so le posledica samo-obtoževanja in nezadovoljstva s samim sabo.
Nuja bo le za tiste, ki dobro služijo na ta račun, da so ljudje vedno bolj nezadovoljni s sabo.
Zdaj na reklamah pogosto rečejo ,da rabiš določen parfum ali barvo frizure, če se ceniš…Kasneje pa bodo reklamirali nafilane joške….Za moje pojme ena sama bedarija……

Roberto, za vse glih ni bedarija, če si malo nategnejo kožo.

Eni pač služijo denar s svojim telesom, videzom…In če ‘maldost’ podaljšajo za par let, se kar pozna.

Sicer je pa tako. Zakaj pa ti hodiš k zobarju, frizerju….se briješ….

A veš kok bi bil bolj luštkan čist naraven?!

Zamenjuješ predhodnica zdravo urejenost za pomanjkanja empatije do svojega telesa.
Zame lepotne operacije to so.

Ti malo mešaš higieno in urejenost s preseravanjem.

Si pa že dolgo želim vprašati iz oči v oči kakšno plastično spako: zakaj se je za to odločila, kaj ji niso dali kot otroku, pa bi ji morali ali ji nihče kot otroku ni povedal, da je takšna kot je enkratna, neponovljiva in lepa.
Prepričana sem, da gre za pomanjkanje samozavesti, samospoštovanja in ljubezni do sebe.

Jaz sem že krepko čez 50, na obrazu imam gube, ampak sama se zdim lepa, ker se ne primerjam z mlajšimi in mi je več kot jasno, da je to naravni proces in na svetu ne žavbe, ne človeške roke, ki bi lahko to ustavila. Življenje gre svojo pot, na nas pa je, kako ga bomo čim lepše in neobremenjeno preživeli.

Pa lepo nedeljo.

Jst mislem, da bo tega vedno več. Kajti vsak stres, problem ipd. pusti na obrazu gubico. Nekatere ženske s(m)o bolj dovzetne za to, druge manj. In nikakor ne obtožujem tridesetletnice, ki ima to smolo, da je že gubsta, da si pomaga z botoxom ipd. Prav tako ne ženske, ki se odloči za povečanje prsi, ker ji to dvigne samozavest itd. Res pa je, da nekatere gredo čez mejo dobrega okusa. To pa je grdo. Ampak lej – če je všeč njej, potem mene ne moti. Se pa strinjam z “odvisno” : ful je odvisno od kirurga!


Točno to.

Umivanje, britje, striženje…To spada k urejenosti. Nategovanje kože in filanje z raznimi umetnimi tvorbami, pa odraža pomanjkanje empatije. Pa še škodljivo je, saj lahko povzroči veliko zdravstvenih težav.


Točno to.

Umivanje, britje, striženje…To spada k urejenosti. Nategovanje kože in filanje z raznimi umetnimi tvorbami, pa odraža pomanjkanje empatije. Pa še škodljivo je, saj lahko povzroči veliko zdravstvenih težav.[/quote]

Daj nooo, ne bit tako omejen.

A veš kako škodujejo plombe, pa razno železje v telesu? Pa vse pene za britje, balzami za lase…..Ti nimaš pojma!!

Pač si se vtaknil v liftinge in vsadke, sam zase si pa en sam naravni lepotan. Aja, sorry , naravni higienično vzdrževan osebek……hahahahaha.


Očitno to nimaš pojma, če ti to ni dovolj in je treba zato še dodatno sebe filati s strupenimi vsadki….:)
In na sebe nanašati še več kemije…..

Hočem povedati, da je to tipičen primer suženjstva. Podobno je pri religijah, kjer najprej ustvarijo problem…Na primer krivdo. Samo zato, da potem človek postane odvisen od njih in išče odrešitev in zadovoljstvo…A tega seveda ne najde, saj se pojavljajo vedno novi razlogi…
Tako, kot pri tej kozmetiki…Kjer znova in znova želijo prikazati, da nisi normalen in imaš problem, če ne uporabljaš njihovih izdelkov..
Seveda njim ni v interesu, da bi bil človek zadovoljen, saj potem izdelkov več ne bi rabili…….Čista ironija……
Zato postaja človeštvo vedno bolj nezadovoljno s sabo, saj nismo svobodni, ampak moderni sužnji, ki svojo srečo, ki bi jo lahko uživali v tem trenutku, pogojujemo s tisočimi pogoji, ki nam jih vsiljujejo tisti, ki jim pravzaprav ni za drugega mar, kot za denar.

Omejen je tisti, ki ne razmišlja, ampak le sledi in se ne zaveda, kam ga sama pot pelje…..

New Report

Close