Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Savna 3. (njene misli)

Savna 3. (njene misli)

Gospodična X vidi nekoga sedeti v savni. Prej ga je srečevala še na faksu kot nekega dečkota, bil ji mogoče malo prikupen saj je bil zadržan in priden, ampak od bežnega srečevanja in občasnih parih besed več se ni zgodilo. Ob njem je pač doživljala občutke neke zadržanosti in enega izgubljenca, ki ne ve zakaj se gre. Bil je pa sladek. Sedaj ga uzre v savni. Že dolgo ni seksala s strastjo, z občutkom si je doma brila dlačice v črtico, včasih do golega, si potem griček namazala z dišečo kremo, ob tem sanjarila in se je dotikala sebe. Občutila slo, da ji pride, jo nekdo vzame, v njej se je nabirala spolna energija. Opazovala je svojo kožo, gladko telo, božala si je dojke in bradavičke, čutno si je mela po mednožju. Želela si je okušati svoje sokove telesa, navlažila si je mednožje, porinila prst v njo. Polizala si je prst s strastjo. Božala bradavičke. Ob britju dlačic se je počutila erotična, opazovana in obdelana okoli mednožja. Rajcalo je ko je oblikovala spontano izgled muce, rajcalo jo je ko se je ob tem dotikala svojega telesa, ga sama okušala. Stala pred ogledalom in se občudovala.

Hodila je že v savno, kjer so ljudje goli, kjer kipi erotika teles. Tudi tokrat. Bila je gola. Pod brisačo je bilo njeno golo telo. Vidi njega. Golega zgoraj in mišičastega, odet v brisačko in sedi s prijateljema. Tip ima mišice, sedi z drugimi tipi in se nastavlja na betonski polički. Opazuje druge ženske tudi zrelejše, samo da je žensko telo. Opazuje njihova telesa. On, pridkani, mirni. Ima močno mišičasto telo. Porodi se ji v glavi: Jaz sem gola. Gola sem, imam obrito muco, imam telo, gladko kožo. Jaz sem spodaj gola, kako me srbi. Nič nimam spodaj. Glava ji nori: Slekla se bom, naj me še on vidi, rajca me golota spodaj, želim biti gola. Nastavljam se mu, tak nežno bom pobožala prej temperaturo vode v kneipovi kopeli in šla mimo njega. Želim ga zrajcat. Ooo živijo… rečem. Kako sem živčno odreagirala on pa tako hladno in zapšeljivo pogledal nazaj in se nasmehnil. Tisti mirni miškolin, danes budi strast v meni. Pofukala bi ga, nategnila bi ga, pofafala bi mu ga, nategnil bi me v garderobi. Želim si da bi me prijel za mojo muco, *****. Naj me gleda, naj ga rajca. Rada rajcam. Slekla se bom. Uh tukaj je toliko ene golote. Prej sva še bila oblečena pravnika, danes pod brisačo goli moški in gola ženska. Jaz sem gola z vso strastjo in potrebnostjo, jaz. Gola sem. Kako sem potrebna fuka. Fukala bi. Fukala. Fukala. Fukala. Slekla se bom. Grem v kneipov bazen s hladno vodo, da me bo videl. Srečala sva se v tej savni. Tip išče babe. Zdajle bom z čvrstimi joškicami prišla iz hladne vode. Počasi stopam ven in napnem svojo lepo ritko. Ne stegnila bom svoje golo telo. Obrisala se bom počasi s hrbtom obrnjena od njega, naj vidi mojo sočno ritkico. Toplo mi je po hrbtu. Obrnila se bom. On gleda, tip provocira, saj noče dokonlno umaknit pogleda z mene, rad bi dlje igral. Pofukal bi me. Pofukal bi me. Dala bi mu fukat. Gola sem obrnjena, gleda me, naj ga zrajcam. Šla bom gola proti njemu, naj me požre z očmi, naj me pregleda, si me želi. Naj mu vstane. Grem proti njemu, ne bom se še ovila v brisačko… Pogled mu je ušel navzdol na mojo obrito muco, aaa moja lula aaa. Ne bom se še odela. Mimo njega grem in se tik ob njem sebe zavila za druge, samo on me je videl, me pobožal s pogledom po muci, prej pa po ritki. Tipu je vstal. Sam fukala bi, dala bi mu fukat sam zaradi tega trenutka. Boli me za svet, pofukaj me. Prid do mene, ka jebe mojega zmučkanega tipčka. Vsedla se bom zraven tule zraven tvojih kolegov po tihem, prid, ogovor mei kot je treba. Ka mi je? Kje imam pamet? Pa če me nategne, me pa naj…

Kako bi vi zaključili zgodbo? Ljubic@?

Deček, slabo si me bral…tvoja percepcija je popolnoma zgrešena…mi je pa tud mal bolj jasno, zakaj si spraševal, kaj ženske opazimo na moškem – in da si bolj slabo bral napisano!…

lep dan še naprej…

Mislim, pa ne to vzeti za slabo, da se ti vidi, da si še DEČEK.
Vse tole je čist preveč grobo. To se gre res malokatera ženska. In v resnici ne mislimo tako kot si opisal. Ja, moškega si zaželimo, tud pogledamo če mu je vstal, ampak ne tako. Bolj – ma, ne vem, kako naj ti to povem. Bolj čutno.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Hvala za dragoceni pripombi na besedilo.

Torej je izbira besed preveč nasilno direktna, pubertetniška torej? Sama občutja pa niti niso čist mim?

Lep dan…

Joj, no…

:))

Vsaj en :)…

zivjo ljubica ti tudi v savne hodis ??sladko je bit moker in v pravem ambijentu kajne..v kero pa gres v kratkem…hm mam 27let..javi ok hehehe

—-dont blame me—

kaj no.Bi ti tudi v savni???

v torek 29.12. akcija v Laškem

New Report

Close