Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu prehitro mi pride

prehitro mi pride

Meni pa zadnja časa ful hitro pride. Saj potem doživim več orgazmov zapored, pa je noro. Sam ne vem kr naenkrat je prišlo do take spremembe. Mogoče zato, ker sem prej 1 teden nisem nič, ali pa prihajam v tista leta?

Prehitro pride??
Kaj bi to znalo bit moteče za koga, če ti hitro pride?

Boga raj zahval…-;))

Sveta resnica…:)))

Uboga reva! Sočustvujem s tabo..

ktera leta pa so to? Puberteta? Ker če so to že zelo zelo zrela leta, pol se skoraj ni za bat, da prehitro pride.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

:-))))

Je tale nasmešek iz izkušenj?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Seveda pikca.

Zakaj se pa pritožuješ?????
Ko ženska malo dozori, ko se nauči delat s sabo, ko podrobno obdela svoja “navodila za uporabo”…. se zna zgodit, da uživa v seksu 200 na uro.
Je to kaj slabega?
Ker če je, potem moram tudi jaz k spovedi….

Pri meni se pa zadnje čase dogaja nasprotno. Zdej pa presodi, komu je bolj fajn. Si bom dovolil in rekel, da tebi. V mojem primeru pa ženski.

Za kaj gre… Tudi po drugem izlivu mi stoji kot bi ravno začel s seksom. Potem je pa konec. Korenjak je še vedno resnično poln in pokončen, uživam tudi, pride mi pa ne. Če nebi bilo strasti mi tudi stal nebi. To je tako in fertik. Poznam svoje telo. So to “tista” leta ali mi je zmanjkalo sperme? In ko nadaljujeva, se zna glavič razboleti in dobi vijolično barvo. Stoji pa še kar.

(pa ni to neka samoreklama, da ne bo pomote. se to še komu dogaja? se mu je dogajalo?)

Tud žensko občasno zaboli tista “G” točka, uživa pa še naprej.

Hahahahahahaha! :)))))))))

Sem pač mehkega srca, hahahaha

Jaz pa kot kaže preveč odkrit.

(grem še šlic zapret) 🙂

Ja, pa malce razsirjenega tud, a ne? Tko, za en avtobus nas revic sprejmeš :-))

Opsa, tole se mi je pa napacno prilimalo. Spada pod KIR-ovo mehko srce.

Sprejmem vse, o revček jaj, hahaha

Kar nekaj žensk poznam s takim problemom. A ne morete it k zdravniku? 🙂

A ni to podobno, kot če vzameš viagro?
Ne, tam baje tud prijetno neha bit…

A ne da?!?!?!?!?!

In da se potem pri nadaljevanju seksa ne bo dolgočasila, pa naj ji pride še enkrat. Al pa še 4x…. po želji…

A nismo ljudje hecni…. enim pride prepočasi, enim prehitro, eni bi radi skodrane lase, pa majo ravne, drugi majo skodrane, pa bi dali vse na svetu za ravne….. Hudiča, a ne bi že končno bili zadovoljni s tem, kar imamo?!?!?!?!?!?!

Ja ja, tak je to…..

Tebi prehitro……………meni pa sploh ne………….
:)))))

Mojček ne se hecat!

Se ne hecam……………..žal……….
🙁

nč jasno … od kdaj? prej tega ni blo zaznat v tvojem pisanju … al gre za drugega moškega in je to samo trenutna neusklajenost???

Čeprav obstajajo tudi tiste, ki imajo z mano drugačne izkušnje.

New Report

Close