Umetnost poljubljaja (na pomoč!)
Sem 15 letni fant in sem spoznal eno lušno punco. Rad bi naredil naslednji korak in sicer prvi poljub. Ker se nisem še nikoli poljubljal (z jezikom) in nočem trapasto ispasti, bi rad, da mi kdo razloži kako se poljubljati (kaj delati z jezikom, …). Neskončno vam bom hvaležen. Nujno! Hvala!
se bom pa jaz mal potrudla in nekaj napisala, če že ostalim sam sex po glavah roji…tko daleč še valjda nista, kaj?!! brez francoskega??!!nenenene!!??
poskusi na hrbtni strani svoje dlani…ustnice položi na dlan in se s konico jezika nežno in počasi dotikaj svoje kože…tako začneš pri deklici – nežno in počasi!
samo ne zarij ji jezika globoko v usta in ne začni divjat z njim po njenih ustih!!!!…resno…itak, če sta zaljubljena bo vse bolj nežno, boječe, naj vaju vodijo dotiki ustnic…najprej ji lahko s svojimi ustnicami narahlo objameš njeno zgornjo ustnico, se z občutkom!!! prilepiš na njene ustnice in začneš počasi dodajat jezik…najprej ji s konico jezika kroži po zunanji strani ustnic, kot da jih okušaš, nato pa nežno poišči njen jezik…itak te bo tlele že sama željno iskala in vama bo steklo brez težav…
tud samo dotikanje ustnic, izmenjaje zgornjo in spodnjo in zopet dotik na celotne ustnice je njaaaaaaaami…in če svoje ustnice pred tem še narahlo osliniš, tko da to ona vidi in se potem nežno polastiš njenih ustnic – njammmmmmiiiiiiiii!
hmm, in zdajle se men noro poljublja…
evo, upam, da sem ti vsaj mal pomagala…ne boj se, samo z občutkom delaj in ne divjaj!!!
Nihče se ni rodil, pa da bi znal vse, najlepše je to raziskovati v dvoje, ko jo boš zagledal, ko se jo boš dotaknil, bo jeziček vedel kaj mora delati,enako ustnice, roke… verjemi, kakor tudi vse ostalo, tvoje želje, njene, združila jih bosta v eno in razsikovala neki novi svet, uzivaj, samo brez treme in misli, kako bos nekaj ne znal, japaja, vse bo vredu, brez skrbi!