Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je možna nezaupnica vladi?

A je možna nezaupnica vladi?

Jaz ne verjamem! Fiskalnega pravila me je strah, ker vlada prekomerno zapravlja za NLB itd. in jasno, da bo poraba vedno prevelika, plačevati bomo morali pa mi!

http://24ur.com/novice/slovenija/lahko-fiskalno-pravilo-odloca-o-padcu-vlade.html

Premalo glasov bo za. Upajmo, da se bo vlada poslovila !

Tudi meni se zdi, da je bolje, da odstopi vlada, kot da rin brezglavo naprej brez vsaj načelne podpore opozicije in sindikatov. V tem oziru imam isto mnenje kot lansko leto pri Pahorjevih reformah.

Prav tako pa me v enaki meri kot lansko leto skrbi, da bomo dobili enako vrsto ljudi na oblast. Janković mi pomeni še več iste politične mineštre. Glede na stanje financ bi verjetno rabili tehnično vlado. Varčevanju ne moremo ubežati, lahko pa se malo počisti to 20-letno elito.

Bo qrca vezal nezaupnico, ker bo itak spušil, oblasti se pa zlepa ne bo odpovedal.

Jaz ne verjamem! Fiskalnega pravila me je strah, ker vlada prekomerno zapravlja za NLB itd. in jasno, da bo poraba vedno prevelika, plačevati bomo morali pa mi!

http://24ur.com/novice/slovenija/lahko-fiskalno-pravilo-odloca-o-padcu-vlade.html%5B/quote%5D

Fiskalno pravilo je nujno, če ne želimo ponovno po poteh “revolucije” (izstop iz evroobmočja, hiperinflacija, prekomerno zadolževanje in vsesplošna revščina). Smo že videli te zadeve in jih tudi občutili.
Edina vlada, ki dejansko skrbi za navadne smrtnike, je prav ta. Kljub temu, da se večina medijev (prodanih) in opozicija trudijo, da bi prikazali nasprotno.

Ja, ful se trudi ta vlada. Trudi se državo pripeljati v proda, ljudstvo pa obubožat. Upam, da gre, vem pa, da ne bo šla. Tako zlahka že ne, dokler si dovolj ne napolni žepov. Gamat pokvarjena!

Ni ji potrebno iti, ker jo je podprla večina prebivalstva Slovenije na zadnjih volitvah in ker dela dobro. Končno dobra vlada po nekaj letih katastrofe

Edina vlada, ki dejansko skrbi za navadne smrtnike, je prav ta. //quote

Od kje ti pa to !!?

Ni ji potrebno iti, ker jo je podprla večina prebivalstva Slovenije na zadnjih volitvah in ker dela dobro. Končno dobra vlada po nekaj letih katastrofe[/quote]

Ja, tako dobro dela, da razpada. Erjavec že maha pa-pa.

upam da jih odpeljejo na goli otok,………

Posledica razmišljanja, ki ga tu na MON-u močno primanjkuje.

Take vlade še nismo videli in vprašanje, če jo bomo kdaj. Vsi pri koritu gledajo na svoje smrtnike, navadne pa je treba spraviti na beraško palico, kajti le ponižana ovca slepo sledi pastirju.

Joj, to pa res ne.

Prej bo pekel zmrznil, kot bo Majer tvegal, da bi odletel z mesta premierja, dokler mu to služi kot dobrodošel izgovor za izostajanje s sojenja v zvezi s Patrijami, pa dokler ima še kaj, kar lahko on in njegovi pajdaši pokradejo (kot se je ravnokar izkazalo včeraj, ko so podprli državne garancije za TEŠ).

Jaz sem se pa že veselila:(((((….oh, nič ne bo!?

Samo njih je premalo….Bo treba tudi tiste, ki se skrivajo pod drugačnimi barvami.

Hura, nič več nam ne bo treba delat. Spet se nam bosta cedila med in mleko kot pred enaindevetdesetim.
Se že veselim te božanske kvalitete, ki jo bomo dobili po odhodu te vlade…

Nihče ne misli, da se bo pod katerokoli drugo vlado cedilo med in mleko. Ampak mogoče obstaja vsaj majhna možnost, da se naslednji premier ne bi obnašal tako kot majhen otrok, ki serje v plenice in te medtem gleda v oči. Ali malo večji otrok, ki še vedno od čokolade umazan okrog gobčka trdi, da ne ve, kdo je pojedel tortico v špajzi. Eto, tega jaz pri Majerju ne prenesem, namreč tega, da se iz nas direkt dela norca, on in njegovi podbutlji.

Meni se kraja tortic ne zdi tako zelo hud prestopek – nekateri v parlamentu imajo večje grehe in še vedno žepe polne denarja, ker niso vse nakazali na Ciper.

Izginilo je pol slovenskega proračuna. To ti primerjaš z nekimi imaginarnimi tisočaki za Cipru?

Tudi meni se zdi, da je bolje, da odstopi vlada, kot da rin brezglavo naprej brez vsaj načelne podpore opozicije in sindikatov. V tem oziru imam isto mnenje kot lansko leto pri Pahorjevih reformah.

Prav tako pa me v enaki meri kot lansko leto skrbi, da bomo dobili enako vrsto ljudi na oblast. Janković mi pomeni še več iste politične mineštre. Glede na stanje financ bi verjetno rabili tehnično vlado. Varčevanju ne moremo ubežati, lahko pa se malo počisti to 20-letno elito.[/quote

PODPIŠEM!

Res ? In vse je vzel ta Majer, ki ima rad tudi tortice ? Kdo pa je ta sladkosnedi možakar, ki ima v žepu pol proračuna ?

Ni ji potrebno iti, ker jo je podprla večina prebivalstva Slovenije na zadnjih volitvah in ker dela dobro. Končno dobra vlada po nekaj letih katastrofe[/quote]

Saj se hecaš a ne?

K na volitvah ni dobila večine, izsilila je “vladovanje”.

Saj se hecaš a ne?

K na volitvah ni dobila večine, izsilila je “vladovanje”.[/quote]

Koalicija je dobila večino. SDS pa ne.

Saj se hecaš a ne?

K na volitvah ni dobila večine, izsilila je “vladovanje”.[/quote]

Koalicija je dobila večino. SDS pa ne.[/quote]

Koalicija ni bila sestavljena pred ali pa med volitvami.

Če bi se Virantova lista ali pa SLS pridružila zdajšnji opoziciji zdajšnja koalicija ne bi obstajala.

Velik če, če, če. Dejstvo je, da SDS ni dobila dovolj glasov, da bi na volitvah povedla, je pa s pomočjo drugih stran sestavila vlado oziroma koalicijo.

New Report

Close