Štefan Titan – bioenergetik in zdravilec
Ga kdo pozna? Pozna kdo koga, ki ga je g. Titan uspešno pomagal?
Zaradi neprestane utrujenosti in ker medicina ne najde vzroka zanjo, se odločam kot prvo za to, da bi mi pregledal prostor kjer spim – če je ležišče na primernem mestu ali obratno, na vodnih, kozmičnih, tehničnih tokovih, ki povzročajo neprestano utrujenost.
Za kakšno mnenje koga, ki ga pozna oziroma se je odločal za to pri njem bom zelo vesela – pozitivno in negativno. Tisti ki pa v to ne verjamete, bi vas pa prosila, da ne dajete grdih komentarjev, ker nimam energije da bi jih prebavljala.
Prišli domov ravno taki stručkoti, merili po spalnici, seveda vse narobe , vodni tokovi, kozmična sevanja itd, rešitev je njihova magnetna prevleka za nekaj 100€ , potem me zanima dnevna soba, vse je OK , rečem: čudno dnevna je točno pod spalnico , a tukaj pa ni vodnih tokov , pa so šli brez da bi me nategnil za nekaj 100€
Drugi primer, pri sosedu merijo in aparat v spalnici piska kot nor, jaaaa vodni tokovi, pa spet njihova blazina bi pomagala , sosed odgrne posteljo in pokaže to njihovo prevleko, njega so že nategnil iz iste firme samo drug prodajalec , brez besed so se spokal .
Tudi pri meni so bili in vse je piskalo. Če vsem piska, potem vsi živimo, ki so vodni otoki pa slaba energija itd. Mati moja, potem smo vsi bolani, nimamo energije utrujeni, da te kap. Joj lepo te prosim mi kar dvigne pritisk, ko se samo spomnim na to. Ko sem se jaz počutila zelo slabo je meni pomagal samo eden človek in sem mu plačala zelo malo, ampak o tem ne bom pisala, ker takoj te napadejo, da delaš reklame in bla, bla bla.
lp,
“stručkoti”, o katerih piše predhodnica, ki marsikaj prodajajo (razne zaščite itd.), so seveda larifari…
Titan pa ni te vrste stručko.
Sicer je precej direkten in zna biti krut (ko ti napove, v kako hudih mukah boš kmalu umiral), a pri mojem očetu je žal imel prav. Napovedal je obseg možg.tumorja še preden ga je “videla” magnetna resonanca in točno “videl”, na katerem delu možganov je… In vse, kar je napovedal v nadaljevanju, je žal držalo.
Za “foro” sem se mu potem tudi sama dala pregledat in mi je takoj ugotovil par stvari, sicer ne tako hudih, k sreči, pa vendar…
Prodaja pa ničesar, samo za pregled pač daš neko vsoto, ne spomnim se koliko, a ni bilo ravno veliko.
Iz izkušenj vem, da so tudi bioenergetičari (za tega G. Titana sicer ne vem), ki ti svetujejo kje je boljše mesto, tako da samo prestaviš posteljo in jim ne rabiš nič plačat. Eni znanki je celo svetovala, da pa postelja mora iz te sobe ven, ker je preveč slabe energije in bodo samo zboleli, naj jo uporabijo raje za shrambo, spalnico pa imajo raje kje drugje. In res, v tisti sobi sta nekoč spala njena tast in tašča, oba hitro umrla za rakom.
Na boljše ali slabše spanje pa naj bi vplivalo tudi to, kako je postavljena postelja glede na položaj oken in vrat sobe, pa da ni ogledal, televizije, računalnikov, mobitelov v sobi.
Nam so tudi izmerili, moja stran slaba, moževa boljša. In res, že pred tem sem se vedno stiskala k možu, ker na njegovi strani se v nekaj urah na spim, na moji pa lahko spim tudi 10 ur pa se bom utrujena zbudila. Isto je z našim malim sedaj. Ko pride k nam spat, se vedno tako dolgo prestavlja, da si najde tisto boljše mesto (tisto katero so oni izmerili) in tam spi. Pa čeprav ob našem vzglavju
Aja tega vložka za pod posteljo nismo kupili, ker sem rekla da bom prestavila posteljo. Seveda je pol ona rekla ja kamp pa saj mreža poteka vsepovsod in je edina rešitev nakup tega
Tudi sama sem imela isti problem kot ti in zašla k njemu na pregled. Takoj je bilo moje spanje narobe, glede na to, da nisem s prestavitvijo postelje imela kja za zgubite, sem upoštevala navodilo. Ker se ni nič izboljšalo, sem postavila nazaj. Ker imam dokazano refluks, mi je prepričeval, da je s tem vse ok in da je problem v žolčniku. Kr neki.
mojemu stricu je tako prodan nek pas, ki bo izboljšal ne vem kaj vse. in zdravje in energijo in ne vem kaj. pa mu ni nič pomagalo. je bil pa nekaj 100 evrov.
aja, pa še nekaj. ker so za določene funkcije odgovorni točno določeni deli možganov, ni danes PRAV NOBENA UMETNOST ugotoviti kje se nahaja tumor. malce osnov nevrologije rabiš samo in to je to.
Sva bila pri njem par dni nazaj in sva bila presenečena nad njegovo diagnozo.
V pol ure mi je razložil vse težave, ki me tarejo in tudi rešitve zanje.
Pa nobena od teh rešitev nič ne stane. vse kar je povedal pa drži.
Všeč mi je, ker je direkten in njegov namen ni bogatenje. Nobene stvari ti ne prodaja, tudi terapij ti ne vsiljuje. Vse je stvar tvoje lastne odločitve.
za primer naj navedem še, da je mojemu kolegu, ki so ga zdravniki 2 leti pregledovali na vse mogoče načine in nič odkrili, takoj povedal kje je njegova težava in kako jo lahko reši.