slabse kot prej
Te stvari so odvisne od marsičesa – veliko od brskalnika, dodatnih programov za varnosti in podobno. Skratka, kdaj si ne zapomni? Ko se gre ven iz brskalnika in potem nazaj? Ali že samo, ko se prehaja med stranmi? Teče na računalniku še kak varnostni program, ki med drugim tudi blokira piškotke (cookie)? Morda je v brskalniku nastavljeno, da po zaprtju brskalnika zavrže vse piškotke?
Drugače pa ni potrebno biti stalno prijavljen. Dovolj je samo tik pred pisanjem sporočila.
p.s.
Pri meni si tudi ne zapomni, če zaprem brskalnik, ampak vem, da to pomeni samo to, da varnostni program dela svoje.
1. preveri če imaš browser nastavljen tako, da sprejema cookije (piškotke).
2. če imaš tale forum med “priljubljenimi oz. favorites” še iz časov, ko prijav ni bilo, ga od tam zbriši. Potem se prijavi in ko si prijavljen, daj stran spet med “favorites”. Ker naslov foruma se malce spremeni, ko se prijaviš – če dobro pogledaš boš videl, da je v naslovu zdaj tudi tvoje uporabniško ime. Stari naslov iz “priljubljenih” pa tega dodatka ne vsebuje in ko klikneš nanj te avtomatično označi za neprijavljenega.
Primož ni na dopustu in je zelo vesel, da se znate marsikaj dogovoriti, pogovoriti in rešiti tudi mimo mene.
kaj bi jaz brez svojih pomočnikov .))9
hvala vsem 🙂
primož
p.s.
se strinjam z Janezom in Ireno.