diskretna kurbarija
spodaj ena zagovarja, da ni panike, če je kurbarija diskretna. To se pravi, da žena ve, al kako? Pa miži zraven, se dela nevedno. Zakaj? Je res treba komurkoli prenašat tako poniževanje? Ste res čisto odvisne od nekoga, da mu morate dovoliti, da se tako obnaša, poniževalno in izredno nespoštljivo do vas?
Psihično in finančno, stanovanjsko, se ga bojite? Kaj za boga je tisto usodno, za kar menite, da ste nekomu sužnja, predpražnik in se celo strinjate?
Nesamospoštovanje, nesamozavest, odvisniki od bolanih odnosov?
Najbolje, da vam še domov pripeljejo svoje kurbice, me zanima kako bi ga potem opravičile. Ni čudno, da so moški taki egoti, ko nam par žensk (žrtve) delajo sramoto vsem!
Ženske, spoštujte se in zahtevajte od svojih partnerjev vsaj enak odnos, kot ga imate ve do njega!!!!
Raglja, tak način življneja ima mnogo širše posledice. Ne gre zdaj tu en par.
Gre se za način razmišljanja (upam da redkih posameznikov), zagovarjanja takega življenja, odnosa dveh, ki bi se morala najbolj spoštovati.
Kako misliš, da bodo vzgojeni otroci takega para? Bodo postali glede na vsebino videno doma, slabšega obnašanja, nagonskega, kot npr. živali?
Bomo postali družba brez vsakih vrednot, imuni do partnerskega trpljenja? Če se to privošči tistemu, ki bi ga moral zaščittii, ljubiti, kaj dobrega lahko od takega človeka pričakuje celotna družba? Sosedje, znanci?
Ni čudno, da propadajo vrednote, zaupanje v Boga, cerkev, dvomim da ti ljudje nesejo svoj obraz v nedeljo k maši. Če pa, so res popolnoma brezčutni in skrajno egocentrični. Taki pa so slabi in nevarni ljudje, ki zelo slabo vplivajo na celotno populacijo.
Malo širše razmislite, ne samo na podlagi para, ki ga sami poznate,.
In, da ženska tako razmišlja….
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8144228
Moje razmišljanje je sprožil ta stavek. Razumem ga, kot da žena ve, in so vseeno KAO vsi srečni.In ja, ni mi sprejemljivo, da ženska tako razmišlja. To ni normalno in pika. Upam, da vsaj otroci ne živijo va takih skupnostih.
Tudi jaz ne obsojam točno določene osebe, obsojam pa, da je danes že vse dobro in to ni ok. za nikogar.
Ti raglja najbrž nisi bila varana, da bi razumela, varaš sama, da tako zagovarjaš take svinjarije?
In ne mi o tem, da otroci ne trpijo, če se starša kregata, kar je edina in logična posledica varanja. Res misliš, da gre vse mimo njih?
Otroci so kot gobice, kar ne vidijo, pa slutijo in čutijo, da je nekaj zelo narobe.
Ne podcenjuj njihove pameti in čutenja!
Tudi jaz ne obsojam točno določene osebe, obsojam pa, da je danes že vse dobro in to ni ok. za nikogar.
Ti raglja najbrž nisi bila varana, da bi razumela, varaš sama, da tako zagovarjaš take svinjarije?
In ne mi o tem, da otroci ne trpijo, če se starša kregata, kar je edina in logična posledica varanja. Res misliš, da gre vse mimo njih?
Otroci so kot gobice, kar ne vidijo, pa slutijo in čutijo, da je nekaj zelo narobe.
Ne podcenjuj njihove pameti in čutenja![/quote]
Ma veš da ona ne vara, halo!! Ona je lahko vzor vsem forumašicam, ker je tako zelo svobodomiselna in odprta….ženske, zgledujte se po 1Raglji!
Zdaj smo pa tam. Pa povej mi iz česa sklepaš, da sem jaz varalica? Sam dost časa sem na svetu, da vidim kako vse skupaj poteka. Nikoli si nisem lastila partnerja, da zdaj bo pa za vedno samo moj, moj. Včasih obstaja na cesti življenja več poti. Zdaj lahko prideš do križišča in je rdeča luč na semaforju in se ustaviš, včasih kdo tudi prevozi, imaš pa še vse sorte obvoze. Tko, da v življenju nobena stvar ni za ziher in za zmer, se zgodi da se kdo tudi spotakne, ja.
Poznam veliko parov, ki imajo različne potrebe v seksu, in zdaj naj en trpi kronično tista dva meseca al en mesec, tacajt pa desanko šakič utrudi do nezavesti, ker njej je dovolj 1x in to je to. Pa bože ne daj, da bi hotel še kaj drugače kot na hitr pod kovtrom ob petek po 24ur zvečer. In otroci bodo videli, da starša, ki se ne varata, a misliš, da taka se pa kregata ne. Odvisno zakaj partner išče drugje, zato ti rečem ne obsojaj, saj pri tistem kjer je doma vse ok, ne išče drugod. No mogoče kdo išče mal izziva, ampak v velikih primerih pa ne. Pa veš, morda sta se partnerja lahko tudi tako dogovorila, da imata odprti zakon, a da vseeno to počneta diskretno. Res, rajši pusti pri miru in ne drezaj v življenja drugih. Zdaj pa mislim, da sem izčrpala vse kar sem imela za povedat, tle.
Pa ne no…a vse si že povedala…pa dej še kej no. Ti si res mal motena v razmišlanju, sori…ampak če tebi tako odgovarja. kar. Da jaz napišem v eni od tem “živiva eden mimo drugega”, bi se resno zamislila nad svojim življenjem in zakonom. Teb je očitno bolj pomemba fasada, da se na zunaj vidi, kako je vse ok, da se pa skoz samo kregaš s tipom, to ti je kul. Sicer pa – kakor sama praviš, da si direktna punca in da te nič ne gane, kaj se potem tako zelo razburjaš in daješ neka pojasnila. Očitno smo te dregnile v bistvo in zdaj si vsa nadrkana…tko je to – vse to je virtuala, to te pa ja ne bo spravilo s tira a ne?
Osebi, ki je začela tole debato želim nekaj pojasniti. Ne živimo vsi po željah cerkvenih ‘dostojanstvenikov’. Zato nam ne pridigajte s tistim, s čimer vam perejo možgane v cerkvi.
Jaz imam moža, ki se odlično razumeva in spoštujeva. Če bo to zate kurbarija, očitno tega nisi sposobna dojeti. Želje in potrebe ljudi so različne. Moj me rad opazuje med sexom z drugim. V začetku sem to počela, da mu izpolnim željo, sedaj pa mi to paše. Lahko zamenjam tudi več partnerjev ali partneric na teden, pa ne bo prišlo do prepira. Prej bi se sporekla, ker ni pospravil umazanih nogavic.
Zato pusti živeti drugim, če že sama ne znaš uživati življenja.
Sprejmi moto: vsi različni, vsi enaki in enakopravni. Upam, da razumeš sporočilo.
Lep in uspešen dan vsem skupaj.
Miša