Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek probiotiki

probiotiki

Zdravo. V enem letu sem morala jemati skoraj na dva meseca antibiotike in se mi je zgleda ves naravni sistem porušil, prebava, napihnjenost, spodi težave (suhost, boleč sex, izcedek z vonjem)…. Za nameček sem se morala zdraviti tudi zaradi bakterije HP v želodcu zaradi vnetij požiralnika. Spodi Canesten ni pomagal, pa sem odkrila probiotik v kapsulah za v vagino in dala kuro skoz in sem zelo zadovoljna, ker že nekaj časa nimam spodi več težav! Očitno se mi je vzpostavilo ravnovesje. Jemljem pa še vsak dan ob obroku FloraZym probiotik v kapsulah, da si še trebušne zadeve uredim, pa pazim na hrano. Opažam pa, da sem popoldne še bolj napihnjena kot prej ko jih nisem jemala. Če kera pozna te zadeve naj mi napiše svoje izkušnje, ali se splača to sploh še jemat, ali kaj naj storim?

Pocasi opusti kapsule in preidi na Activio in probioticne jogurte od LCA. Da pride crevesje nazaj v svoj stari ritem. Jaz jem vsak dan po enega in je prebava boljsa. Ce sem zelo napihnjena pa si skuham se Bebe caj za tamale 🙂 Tisto pa pomaga bolj kot vse, sploh ce spijes bolj hladnega. Drugic pa moras skupaj z antibiotiki kupit v lekarni se kapsule probiotikov in zraven jemat. Ne cakat da koncas z antibiotiki, ker do takrat ti ze zj*be cel organizem. Jaz sem samo enkrat naredila to napako, pa je bilo dovolj 1 teden antibiotikov, da mi je cisto unicilo prebavo.

Ne nasedjte reklamam za probiotične jogrte – večina vsebuje tako malo probiotikov da le-ti nimajo učinka. Najboljši naraven probiotik je kefir narejen na klsičen način.

Kefir Krepko je najboljši probiotik……..

Antibiotike smo nekoč z jogurti dol spravil, sam dons tastaro pač ni in in je treba kapsule kupovat za zraven

jaz sem te težave rešila z BRT, razkisanje telesa, želodca, kislo okolje v želodcu ustreza HP in dokler ne razkisaš telesa, težav z HP ne boš odpravila, hodim še na terapije, jem probiotike, pijem bazični prašek, počutim se enkratno, spremenila prehrano, nisem več napihnjena, nimam več vnetij nožnice, mozoljev…….
lahko bi ti napisala cel roman, pa se mi ne da, poleg tega me bodo pametne buče popljuvale

New Report

Close