Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kriteriji

kriteriji

Ojla! Takole malo spremljam vaše forume, vse pohvale za začetek, pa opažam, da so nekatera sporočila zelo negativna, nekatera so izven teme, ki naj bi jo obravnaval forum, nekatera so pravokativna, nekje so kletvice.

Zanima me, Primož, kakšne kriterije imaš, da izbrišeš (cenzuriraš) sporočilo in kako pogosto to počneš?

Mihec,

zelo težko je oceniti, kaj je prav in kaj ne, lahko da neka provokacija izhaja ravno iz določenega problema posamezne osebe. Sistem pa je namenjen ravno reševanju osebnih problemov in kot radi rečemo namenjen izboljševanju kvalitete življenja.
Torej, če dobro premislimo, so problemi del našega vsakdanjika, verjetno pa ima vsako sporočilo nek razlog, zakaj je tako in zakaj ravno na tak način. Če nekdo izrazi nezadovoljstvo z kakšno kletvico, ali naredi provokacijo zaradi odziva, nekako toleriram, ampak samo do te mere, ko oapzim vsesplošno nestrinjanje in zgražanje nad določeno osebo in načinom pisanja. JAz še vedno verjamem, da ima vsak določen razlog, lahko je upravičen ali neupravičen, zato pa smo mi vsi tukaj, da taki osebi pomagamo in mu dokažemo, da se da tudi drugače, brez kletvic in provokacij.

Seveda vsako zadevo močno preverim, ko mi pride na uho ali oči kaj neprimernega, glede na odziv ostalih, pa včasih tudi ukrepam. Drugače pa imamo pravila napisana.

Kot sem rekel, težko je vedno zadovoljiti prav vse, samo po najboljših močeh se lahko trudimo, da držimo debate na ustreznem nivoju. Če pa nam to uspeva, pa poveste samo vi z vašim obiskom in sodelovanjem.

Največ kar pa se danes dogaja, pa ni toliko neumesna sporočila, kot je prikritega oglašvanja iz posameznih podjetij, kjer posamezniki, ki so zaposleni in prodajajo določeno zadevo, seveda zelo zvito, češ ali ste poiskusili to ali ono, veste meni je tako pomagalo……in tako naprej. Enkrat dvakrat pustim, ko pa preseže meje okusa, pa malo vskočim, seveda je takrat pravi halo, ampak kot sem rekel, jaz mariskaj vidim, kar je vam onemogočeno.

P.s.
upam, da sem vsaj delno odgovoril.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close