Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra vedeževalka

Dobra vedeževalka

Pozna kdo kakšno dobro vedeževalko? Iz prve roke? Vseeno, iz katerega konca Slovenije je. Pa koliko kaj računa in iz česa prerokuje?

Tukaj na forumu je Jon odlična vedeževalka! :)))))

Ali lahko prosim kontakt od Jon in koliko računa. Hvala lepa.

Jon je zelo drag, 100 evrov prva konzultacija, vsaka nadaljna pa 50 evrov. Moraš pa opraviti vsaj 12 konzultacij, da ti pove celotno sliko. Ampak se splača, res zadene vse v nulo in preteklost in prihodnost.

Olga iz Kranja je točna. Ne računa.

Sem enkrat že prosila za kontakt od Olge iz Kranja.
Kaj mogoče lahko napišeš kontakt, ali ime in priimek, naslov…
na [email protected]

LP

Joj, joj, mail.

Kranj…hvala…

v novem mestu je ena ful dobra emina

Še meni prosim za kontakt od g. Olge

[email protected].

Opa, Jon pa zaračuna pravo bogastvo. Sory, mene pač ne bo izkoriščal.

Jon tukaj pogleda na določeno vprašanje in nič ne računa. Tisto je bilo naloženo, da je drag. 🙂

Jon je zelo drag, 100 evrov prva konzultacija, vsaka nadaljna pa 50 evrov. Moraš pa opraviti vsaj 12 konzultacij, da ti pove celotno sliko. Ampak se splača, res zadene vse v nulo in preteklost in prihodnost.[/quote]

Tole je laž, jon nič ne računa in tudi kontaktirat se ga ne da, tukaj vprašaš in ti pove , aja še neke številke so poleg .

Al ma kdo kontakt od Emine iz NM? Hvala!

A se da dobit od Emine kontakt?

No, jaz pa vem za dobro vedeževalko Meto iz Celja, prejšnji teden sem bila pri njej. Kar je najbolj zanimivo ima reklamo Ne ugibamo temveč vidimo. Pa sem šla poskusit. Moram priznati, da me je prijetno presenetila, zame si je vzela kar dosti časa in zelo zanimivo napovedala kar nekaj stvari iz preteklosti, da o sedanji situaciji ne govorim, kaj bo v prihodnosti bomo še videli, skratka zadovoljna sem, kar se pa tiče cene, nič ne računa, amapak šlogarci moraš nekaj dat.

Tudi jaz poznam zelo dobro vedeževalko v Celju, ga. Dragico. Moram povedati da mi je za nazaj povedala stvari, ki jih nobenemu nisem zaupala in pač niso vsakodnevne – no me je zmrazilo, ko mi je pričela razlagati o tem. Se pravi, da sem že bila od vsega začetka naježena. Tudi za naprej mi je povedala v nulo, kar lahko potrdim, ker se mi je zgodilo. Poleg tega gospa uklanja uroke in magijo. Nočem delati reklame a sem ji hvaležna, ker se stvari pri meni zopet normalizirajo. Moram še dodati, da pred časom je bil to za mene sam larifari in sem bolj zaradi firbca šla k njej a sedaj?.hehehe imam pa drugačno mnenje. Kar pa je najvažnejše; ne šloga na minute in ne za visoke zneske kot nekateri po 100€ in več. Opazila sem tudi to, da ima stranke iz cele Slovenije, ki hodijo k njej, celo podjetniki za tako imenovano ´čiščenje´ svoje firme. Eh zdej pa že res delam reklamo. No v glavnem za mene je ga. Dragica pravi naslov. Če se hoče še kdo drug prepričati je tole njen telefon 041/284-477

Hoj,

jest bi tud rada kontakt od tele gospe Olge iz Kranja, če ma kdo. Na tale mail prosi :)) [email protected]

hei,

jst bi tudi prosila za kontakt od gospe Olge iz Kranja….na [email protected]
Hvala

Prosim za kontakt Olge iz Kranja.

[email protected]

Hvala

an lahko še meni kontakt olge iz kranja na zacebca prosim 🙂

Pozdravljeni,

Jaz bi tudi prosil za kontakt od gospe Olge iz Kranja, na [email protected]
Hvala

Lp, Tadej

Ali se da dobiti kontakt od te gospe Olge iz Kranja , ali kaj veste koliko ji je potrebno dati?Prosim, da vidimo ali sploh lahko gremo k njej.
Hvala.
lp

New Report

Close