Kaj zdaj, smo v seksu v mestu ali ne?
… v petek ne bo šlo. Imam tekmo v tujini,« mi je rekel v telefon. Nasmešek, ki se mi je narisal na mojem obrazu, ko sem na telefonu zagledala njegovo številko je izginil. Pa tako sem se veselila tega dneva, ki sva ga splanirala. »Upam, da nisi preveč žalostna. Želim si, da bi šla lahko z mano. Lahko urediš?« sem še zaslišala in dobila preblisk, da mogoče bi pa res lahko šla. Odgovorila sem mu, da na žalost res ne morem, v moji glavi pa sem že pletla načrt, kako ga bom presenetila. In akcija: poizvedba – kam in kdaj grejo, v službi – nujna službena pot, rezervacija hotela… In prišel je ta dan. Pred odhodom sem poklicala še njegovega prijatelja in ga prosila za pomoč pri mojem načrtu.
Proti večeru se pripeljem pred hotel in kmalu sem v sobi, najinem ljubezenskem gnezdecu tiste noči. Časa imam še ravno dovolj, da se posvetim sebi in dokončno pripravim vse za presenečenje.
Čez uro in pol je vse pripravljeno. Manjka le še on. Prostor napolnjujejo nežni zvoki glasbe, edina svetloba v sobi je nešteto majhnih svečk, postelja je prekrita z lističi dišečih vrtnic… jaz pa… vsa sveža, voljna, v pričakovanju. Na sebi imam kratko rdečo satenastno kombinežico, ki komaj prekriva tisto, kar je namenjeno njemu. Neučakana sem… S hodnika se zasliši klepet in koraki. On je. Ni mu jasno, zakaj so ga kar naenkrat premestili v drugo sobo, ampak, naj jim bo. V polležečem položaju se udobno namestim na posteljo in čakam… Zaškrta kartica in vrata se z negotovostjo odprejo… vstopi on…in kot vkopan obstane na mestu… Počasi s kozarcem šampanjca v roki vstanem in se mu približam… nežno ga poljubim in se mu nasmehnem. Besede niso potrebne. Njegov pogled in izraz na obrazu povesta vse. Presenečenje je popolno. Naredim požirek in ga ponudim še njemu. Pri tem mu nepremično zrem v oči. Odložim kozarec in se izzivalno usedem na posteljo. S prstom mu nakažem, naj pride k meni. Njegovo dihanje je vse prej kot umirjeno. Poklekne k postelji, njegove roke me nežno pobožajo po golih ramenih, jaz ga počasi slačim… Kljub temu, da si ga noro želim, da me bo razneslo od poželenja, ne dovolim prehitevanja…naj traja. Zašepeta mi:«Lisička moja, kaj mi delaš…nor sem nate.« Zasuje me z nežnimi poljubi po obrazu, vratu in vse nižje… Moje telo drhti. Želi si ga. Želi si občutiti njegovo moškost, njegovo strast. Potegnem ga k sebi na posteljo. Leži na hrbtu, jaz sem nad njim. Z ustnicami, jezičkom in poljubi potujem po njegovem mišičastem telesu. Obožujem ga, njegov vonj me spravlja ob pamet. Vse nižje grem do njegovega korenjaka. Ko ga primem v roke začutim, kako drhtim. Z jezičkom se dotaknem njegove glavice…mmm…pričakuje me. Nežno z občutkom začne izginjati v mojih ustih… Sobo napolnjuje njegovo stokanje:«To prasička moja. To mi delaj. Kako paše…Mmm nora si.« Njegove roke so povsod po mojem telesu. Prime me za boke in potegne ritko k sebi. Z jezičkom se loti mucke, ki je prepljavljena s sokovi naslade. Ni potrebno veliko, ko moje telo strese prvi val. Hočem ga. Obrnem se k njemu in ga zajaham. “Ja ljubica, vzemi si ga,”zašepeta. Primem ga za ramena in ga potegnem k sebi. Sediva, obrnjena drug proti drugemu… jaz sedim na svojem prijateljčku in se počasi z občutkom s krožnimi gibi premikam po njem gor in dol. Njegov najljubši položaj. S prsti mu dražim bradavičke. Čutim, da se njegovo vzburjenje veča… Naenkrat me zgrabi, obrne in že je na meni. Želi voditi igro. Najini telesi sta eno. Noge imam visoko na njegovih ramenih, drži me za boke in me nabija tako kot zna le on. Norim… telo se začne tresti… roka mi uide na ščegetavček… »Še ljubi, še. Pofukaj me do konca. Aaaa…« so zadnje besede, ki jih še zmorem. Umiri se in se uleže name. Na vrsti je on. Vem, kaj mu paše. Želi, da konča v moja usta. Primem ga za njegova jajčka in si ga vzamem. Globoko v mojih ustih čutim njegov vroč organ. Menjam ritem, kar ga spravlja ob pamet. Enkrat počasi in nežno, drugič hitreje in bolj grobo. Z rokami v mojih mokrih laseh želi narekovati tempo do konca. Dihanje postaja vse globje, telo vse bolj napeto… usta mi napolni njegova življenjska tekočina. Upočasnim ritem in nežno posrkam vse kapljice. Uležem se k njemu. Stisneva se. Najini telesi še vedno drhtita. Lepo nama je. V roke vzameva kozarec šampanjca, se spogledava, nazdraviva, spijeva požirek in združiva najine ustnice v poljub večera….
Ne srči, tudi moja ni mokra.
Veš da te objamem in pogrejem. Nežno se prisesam na tvoje ustnice, vedno bolj strastno, se spuščam nižje po vratu, odpenjam gumbe tvoje srajce, tudi ti z mene vlečeš obleko. Med poljubljanjem se božava, ti nežno božaš moje prsi, mi greš čez napete bradavice in ko začutiš vršičke, se tvoje ustnice odlepijo od mojih in se spustiš na moje bradavice. Primem te za glavo in te rahlo stisnem k tebi, vmes pa ti odpenjam hlače, da osvobodim tvojo zatrdlino. Zagrabim ga, ti se odmakneš z mojih prsi in spustim se ti med noge. Ležiš na hrbtu in se ves prepustiš užitku, ki ti ga nudim s svojim jezičkom, rokami, joškicami,………Prosiš me naj te zajaham, a jaz se še naprej sladkam s tvojim k***em, potem pa se povzpnem nanj. Počasi se spuščam nate, z vsakim milimetrom se bolj čutiva in ko se nasadim do konca, me preplavi orgazem. Bradavice še bolj stojijo, tresem se in lulika s krči stiska tvojega korenjaka, ki postaja vedno bolj živahen. Nadaljujeva, obračaš me v različne poze, grabiš me za joškice, ritko in potem skupaj doseževa vrhunec. Gledava se v oči, ne rečeva nič, ampak samo objeta zaspiva.