Sobota
Mobi brenči.
“Ja?”
“Pa kje hodiš????”
“Sorry, sorry, saj sem že pri vhodu…”
JAZ vsa nervozna bobna s prsti po šanku.
“Mater, Luna, kje hodiš????”
“Nisem mela več kje parkirat! Vse je polno zunaj…”
“Ok, ok…. ni frke… greva k tisti mizi?”
Razgledam se po na pol polnem lokalu… “Ja, ja, ni blema….”
…
Cukava menda že četrto pijačo…. lokal je že kar nekaj časa nabito poln, glasba je glasna…. midve pa sva čist v svojem svetu… klepetava ko dve pokvarjeni raglji. Najinim temam ni ne konca ne kraja… Osvajalci se pojavljajo pri najini mizi v dokaj rednih časovnih presledkih… ampak nimava časa zanje… preveč dela imava druga z drugo…
Ko ji ravno razlagam, kaj sem včeraj prebrala v Mladini, se mi sunkovito obesi na desni komolec in začne z glavo mahati v nedoločljivo smer lokala. Sicer najprej pomislim, če se je je polotil epileptični napad, potem pa le sledim njenim gibom in pazljivo prečekiram področje, kamor bi lahko nakazovala…
BUUUUUUUM!!!!!!!!!!!!!
Madona, meni tudi grozi epileptični napad, ko zagledam tarčo, ki mi jo hoče JAZ pokazati!!!!
Varnostnik!
Okoli 40, visok, postaven, v ozkih črnih kavbojkah, v tesnem črnem puliju… stoji dva metra od plesišča, noge ima v razkoraku, roke pa prekrižane v naročju. Njegov pogled je resen, miren, pa vendar strog. Z zelo počasnimi premiki glave nadzoruje del lokala, ki mu je dodeljen…
Spogledava se – JAZ in jaz – in v trenutku nama je jasno.
Zgrabiva se za roke, obrineva stole, da skoraj prevrneva še mizo, in se oddrenjava na plesišče. Seveda na tisti del plesišča, ki je najbližje NJEMU.
Glasna glasba, malo prostora, goreča želja spoznati tega moškega, nekaj alkohola v krvi….. in v nekaj sekundah postane najin ples še samo “nastop” zanj. Se spomnite Basic Instincta???? In plesa, ki sta ga pred očmi zaprepadenega detektiva Nicka Currana v nočnem klubu odplesali Catherine Tramell in njena ljubimka Roxy?!?!?!?!?! No, nekaj takega je dobil tale najin varnostnik…. božali sva se, se dotikali…. usklajeno zvijali najini telesi, kot da sva tudi midve že dolgo ljubimki…. in njegov pogled ni nič več mirno nadzoroval dogajanja v lokalu… njegove oči so bile prilepljene na najini telesi!!!! Midve pa, kot da sva profesionalni zapeljivki… obema je na čelu pisalo, da bova naredili vse, da spraviva tega žrebca nekam na samo…
Stopil je korak naprej. Tedaj sva zagledali napis na njegovih prsih. Jos1!
KAAAAAAAAAAAAAJ?!?!?!?!?!?!!? JOS1??????
Sva prebrali prav??????
Pomakneva se še midve za meter bližje…. čisto blizu njega….. in prebereva še enkrat…. JA! Jos je tole, Jos!!!!
V istem trenutku udari v moje nosnice njegov vonj. Moški vonj. Nevsiljiv, diskreten… pa vendar dominanten in poln feromonov! JAZ me spet zgrabi za komolec. VEM! Tudi ona je zaznala njegov vonj. Pogledava ga… tisti pogled, pri katerem moškemu klecnejo kolena.
Objeti, s pogledom, usmerjenim točno v njegove oči, se počasi odmajava mimo njega proti toaletam.
Tri sekunde. In zaslišiva korake. Prišel je.
Iz žepa je potegnil ključe. Toaleta za osebje! Mmmmm….
Kot vidim, danes naju obe seksualno razganja..ti tukaj..jaz tam nekje..hihi..
joj kaj bi dale, neda..da bi bilo tole res..dobiti njega..njegovga v svoje roke in se iti basic instinct 3, ker dvojka je ze posneta in komaj čakam, da si jo ogledam;))
da te vprašam..imaš danes hlačke na sebi..da si v krilu itak vem…hihi..ko boš prekrižala svoje zapeljive noge, merkaj draga moja Luna..da se ne opazi kaj preveč…saj veš moškim se lahko meša..kako naj potem ostanejo mirni ob vsem tem..ajujjj
In kje si ti dragi Jos…ko te tako opevava..od tebe pa ne duha ne sluha…Luna se sploh še splača..mar ne bi v svoje naročje vzele nekoga tretjega;))…mmmmmmmmmm
Luna..kaj če je tale Jos..pa morda stari diskretni..njega ni več tule…pojavil pa se je Jos..ki zna tudi tako lepo pesniti;))..si pomislila kaj na to??
Kaj če bi poklicali detektiva Michael Douglas-a..ko sva že pri instinct-u;))
Hoj, moja, moja….
Hlačk danes nimam. Me razganja že od včeraj… no, če sem čist iskrena, me razganja že od nekdaj, hihi….
Imam samo mrežaste nogavice. PAZI – oranžne!
Hja, grem počasi zapeljevat…. moram na banko.
Josa bova pa že potegnili na plano! Nič panike…. človek je pač bolj delovne narave…
Aja, mislim, da jos ni diskretni. Zakaj pa diskretnega ni, pa mi tudi ni jasno. Bo že prišel, saj se brez nas tu ne da dolgo zdržat….
A čeva josa še “pisno” obdelat tam v tisti toaleti za osebje???? Al bova ta del zadržali zase????
Draga..tebi se mudi na banko..meni delat dalje..za ta trenutek je dovolj vroče zgodbe..ostalo bova kasneje, tista ki bo imela čas, napiše še kaj je bilo kasneje;))..in zdaj pojdiva..ti v oranžnih-mrežastih..jaz rdečih in vmes so rožice na golo kožo….sedaj reči se, da je krilo kavbojsko…pa bom že verjela, da si moj klon;))..hihih
mislm Luna..dobro, da si tam in jaz tukaj, kajti dve taki bombi na kupu bi bil res lahko infarkt za marsikaj-koga;))..neda KIR..ti boš najbolje vedel;))?!
Jos, ko bi pa ti vedel kaj zamujaš..jaojao…hihi..
Mejva lep dan!!mmmmmmm
Iz žepa je potegnil ključe. Toaleta za osebje! Mmmmm….
Hihitajoči, kot dve najstnici, sva objeti počakali, da je spretno odklenil vrata. Močno jih je odrinil, stopil korak nazaj in naju pogledal. Brez besed. Samo pogled. In ta je bil dovolj, da sva ubogljivo in z mehkimi koleni vstopili v temno moder prostor. Najprej sva obstali, ker to SPLOH NI BIL NEK WC!!!!!!!! Bil je krasno opremljen prostor za počitek, relaksacijo, urejanje… in tudi za opravljanje nujnih potreb…
Po stenah so bile temne tapiserije in zavese, na eni steni ogledala… in nasproti vrat sta bila dva velika in udobna fotelja. Jos je med tem že zaklenil vrata za nami in naju je zdaj z zanimanjem opazoval. Še vedno ni rekel nič… midve pa tudi ne, hihi…. sva bili preveč presenečeni nad udobjem, ki se je odprlo za tistimi skromnimi vrati….
Spogledali sva se, si pomežiknili… in se pogreznili vsaka v svoj fotelj. JAZ je zapeljivo prekrižala noge v rdečih mrežastih nogavicah… in med tem z vajeno kretnjo ljubko sezula eleganten salonar. Samo enega…. drugega je pustila. Jos je stopil do nje. Pobral je salonar, ki je padel na tla, in si ga nastavil k obrazu kot telefonsko slušalko.
“Halo???? Pepelka, si to ti? Imam tvoj čeveljc. Ga hočeš nazaj????”
Njegov glas je bil globok, malo raskav, vendar je božal ušesne koščice na najslajši možen način… vse dlake na telesu so se mi postavile pokonci….
Potem se je obrnil k meni. Tudi jaz sem sedela s prekrižanimi nogami… moje noge v oranžnih mrežastih nogavicah so bile še vedno obute v oba salonarja. Sezul mi je enega in z dvema različnima čevljema v rokah se je oddaljil od naju. Gladal naju je. Nekaj časa eno, potem drugo…. pa spet prvo…. pa spet drugo…. Kot da se ne more odločiti, katero naj nažene skozi vrata, katero pa si naj pusti….
Pa ni bilo to…. ogladoval si je svoj nocojšnji plen – kot tiger.
Potem pa je stopil do mene, mi ponudil roko in me dvignil s fotelja. Skupaj sva stopila do JAZ in ponudil je roko tudi njej. Vsi trije smo stali sredi sobe. Tedaj naju je mehko obrnil eno k drugi in stopil korak nazaj. Vedeli sva – želel je, da ponoviva tisti najin ples zapeljevanja.
Ni nama bilo treba dvakrat pokazati, kaj si želi…. takoj sva bili v akciji, saj se je glasba prav dobro slišala tudi v tem prostoru… Med najinim božanjem in zvijanjem sva začutili na sebi njegove roke…. nežno in spretno naju je slačil… začeli sva se poljubljati po obrazu in po vratu…. ustnice sva nalašč izpustili…. Ostali sva samo še v nogavicah… vroči… mokri…. v pričakovanju…
Tedaj sva se obrnili k njemu. Obe hkrati sva mu zarili roke pod puli in mu ga potegnili čez glavo. JAZ mu je odpenjala gumbe na kavbojkah, jaz pa sem ga od zadaj z rokama objela okoli pasu in mu ovila desno nogo okoli stegen. Njegovo dihanje je bilo globoko, obe sva čutili, kako na trenutke zadržuje dih…. JAZ ga je rešila kavbojk, jaz pa sem mu prste čisto malo potopila pod elastiko njegovih boksaric. Ko so bile hlače vržene daleč proč in je med nama stal samo še v črnih gatkah, sva ga stisnili s sendvič. JAZ s sprednje strani, jaz pa z zadnje… poljubljali sva njegovo kožo in milimeter po milimeter spuščali spodnjice… na mesto, kjer je iz njih pogledala koža, sva porazdelili neskončno število poljubov in polizov….
Ni več zdržal…. zgrabil je JAZ in jo počil v fotelj. Kot besna žival ji je strgal nogavice s telesa in se sasadil vanjo… medtem pa je z roko segel po meni in me pritegnil tesno na svoj bok. Prilepil je name svoje ustnice in me lizal tako strastno, kot je nabijal v JAZino notranjost. Po nekaj sekundah naju je zamenjal…. zabil se je vame…. in tedaj se je JAZ z usti prilepila name…
Pravzaprav se niti več ne spomnih vseh kombinacij…. bilo je noro….
Jos je ležal na tleh, JAZ je čepela nad njegovim mednožjem s ku*rcem v sebi, jaz pa nad njegovim obrazom z jezikom na svoji pi*čki… in z JAZinim jezikom v svojih ustih… Vsi trije smo bili potni in zadihani… naše roke so se prepletale brez reda in sistema… zdi sem mi, da sem prvi orgazem doživela v njegovih ustih, drugega pod JAZinimi prsti, tretjega z njim v sebi… JAZ je enega prejela od mojega jezika…
Uf…
Res se ne spomnim vsega….
Bilo je neskončno dražljivo… žgečkljivo…. strastno in nepozabno….
In ko smo se po dolgem času, prebitem brez obleke, spet spravljali v red, me je bilo majčkeno sram.
Ampak samo majčkeno….
Midve sva res ene lumpe;))..sva obe naenkrat tipkali sobotoII..hihi..ma jo popam še jaz…naj berejo..naj bere tale najin Jos..kaj vse zamuja..hihi
Vedeli sva, da ne bo dolgo, ko bo prišel za nama,preveč je bilo že kurjenja, preveč je bilo že besed, čutenja, hrepenenja in potem tam najin ples in tisti pogled na koncu… je sodu izbil dno, zdaj je kar je, vrnitve ni.
Ravno prav sva okajeni, ravno prav sva zrajcani, ravno prav sva nori, da si zaželive le še eno, njega…ki sedaj stoji pred nama in se kar nesramno smeji, muza…rekoč..kaj zdaj punci..bo kaj al nič;))…
spogledava se..katera bo začela…približujeva se mu…in nekako vsaka na eno stran stopiva k njemu..pomaga nama in njegove roke začno raziskovati naju..ne zdrzim več, ne kontroliram več Lune..naj uživa in dela kar želi..jaz si vzamem del njega..moja usta počasi drsijo po njemu..da najdem še njegove.., tako čuteča so,tako moško zahtevna…..roke postajajo grobe..gnetejo rito…in čutim njegov korenjak, ki se dviga in postaja trd…vmes med njegovimi poljubi začutim Luno, poljubim še njo..vidim kako sva obe zrajcani do konca..da o njemu ne govorim..
tam v kotu stoji kavč..pravi za nas tri…še dobro da je tale najin Jos močan..zagrabi naju in zrine do kavča kjer on prevzame komando..v krilih sva…počasi naju slači…odrinem ga in želim da najprej Luno…jaz ju opazujem…kako zna..iz Lune zdrsne zadnje oblačilo…on je le še v boksarcah..iz njegovih hlač štrli nekaj trdega..in velikega..madona..kar ustrašim se;))..
Luna vzdihuje, ko ji noge potegne narazen, da se zasveti njena muca, vsa mokra in potrebna…tudi jaz ne zdrzim več, slačim se kar sama, samo da čim prej pridem do nje..da ji mal olajšam pohoto…
Jos se zaliže v njeno muco…moje roke hitijo do moje..nato dalje do Lune…božam jo po joškicah…mmm kakšni hribčki..prava bejba je tale moja Luna;))roka hiti po njenih ustah…zaliževa se…in kmalu pred najina usta dobiva njega..mmm..izmenično si ga podajava..vmes z roko drkava..kroživa hiti gor in dol..se poljubljava…in ne manjka dosti do njegovega konca..o..pa ja..ne še..še začeli nismo si skomigneva…
Odrineva ga..da se malo umiri..obsedi tam pred nama, midve pa tako kot prej na plesišču sedaj goli pričneva svoj ples strasti in pohote…še nikoli nisva..prvič bo tudi za naju…bi probali ali ne…pa saj veste, ravno prav sva okajeni in kako ne boš..ko te tam vabi prava ženska pohota..hočem sprobat njen sok..tudi jaz se želim enkrat pogreznit v njo…ljubkujeva se..grickava in Jos naju draži s pohotnimi pogledi..nagajivimi besedami…tako ja..še bolj narazen ji daj..poskusi jo..zaliži se v njo…
probam…mmm..tako sladka je..nezno se igram z njo, vem kaj in kako paše ženski..Luna vzdihuje..in hoče še ona..postaviva se v pozo 96 al 69..ma ni važn..ena na drugo in tak pogled ima najin Jos…šepetam mu..daj vzemi ga v roke..drkaj si ga..igraj se z njim…pa vstane in nama ga izmenicno podaja zdaj eni v usta , zdaj drugi…odmaknem se in namignem Luni, naj bo prva…Josu ni bilo treba 2x reci..ko je že prodrl vanjo..Luna zakriči od užitka…in mene zvija od pričakovanja…odmaknem se na rob in le še opazujem divji ritem dveh teles. Kako drsi vanjo, kako se ližeta..kako f…
Ne morem več..hočm ga takoj zdaj…Luno nežno odmaknem in se nastavim..da ga že končno začutim…o bog…zdaj vem..zakaj sem ga hotela ..zakaj sem sanjala o njem;))…metulji po telesu mi delajo kot nori..saj ne vem sem na zemlji ali kje v nebesih..tudi Luna nori in hoče še…zdaj naju obe posadi nazaj na kavč..noge razširi obema narazen in naju izmenično z lizanjem, raziskovanjem najinih pohotnic ..pripelje do orgazma..o bog..vauuuuuu…kot nori za konec želiva še in še in si ga vzameva nazaj v svoja usta…da še on doživi to kar sva malo prej midve…pošprica naju po obrazu..joškicah..nagajivo se muzava in liževa dalje…no dragi Jos..zdaj veš kaj si zamujal…pa to ni še nič..to je bilo prvič..vsak prvič pa je vedno mal neroden..le kako bo šele drugič…le kako,)) HIHI…;))!
Sm ti že prej rekla..no zdaj ponavljam..hvala bogu da si na drugem koncu..kajti če bi bila tu..ne vem..če se res ne bi zagrizla vate in bi bilo prvič tudi zame;))..sploh ta trenutek ko vsa norim…grem se poigrat…podoživljat;))napisano..hihi…in upam, da nama res ne pride obema naenkrat..še to ja..hihi
Luna mej lepo popoldne..meni se bo smejalo-muzalo cel dan..sam, da bom pomislila kaj sva ušpičili;))…čao!
\
\
0 |
|
0 |
/
/
Jao jao…..res ste dobri vsi! Moram pohvalit! Obljubim, da vas še obiščem, ampak ta teden je grozen…..časovno mislim!
Sicer pa Lunca ….sem bil tudi jaz na banki danes….te nisem nič videl!
Ali pač? Si bila tista, ki se je skrila za “distančno oviro” in nekaj si se božala
…in nekaj nerazločnega momljala?
uf….verjetno si bla res!
Sicer pa boste vidle hudiča…..mislim tiča…..sam, da pridem nazaj!
CMOOOOOK na mokroto strastno mastno…..pa da bo glasno!
J