sex v tujini
Nekaj sem zasumila in med brskanjem po njegovem računalniku sem ugotovila, da se občasno dobiva z drugo žensko (starejšo od mene in poročeno, izgleda kot čarovnica, je pa zelo karizmatična) Belgijko. Dobivata se enkrat do trikrat na leto v tujini. Veza traja kakšna tri leta. Ona je zelo zaljubljena vanj (je zelo čustvena-v angleščini in na internetu je zelo lahko govoriti o čustvih), mislim, da on ni preveč, si pa dosti dopisujeta (imata skupen hobby). Družina mu ogromno pomeni, dogovorjena sta le za stollen moments. Njen mož je nekoč izvedel in ji je grozil, da mi bo povedal, odnosi med njima so slabi. Nisem preveč ljubosumna, mi gre pa na živce. A mu naj omenim, da vem? A se naj sprijaznim z njegovo igračo? A naj pišem njej (jo poznam, mi je kar všeč, sem jo tudi že gostila v svoji hiši)?
Moti me, da te ne boli,kajti če bi te, tega ne bi odoboravala, bi te to prizadelo, razžalostilo, bolelo in ne šlo le na ŽIVCE! To pride šele kasneje..jeza…
Namesto, da sedaj premišljuješ o vsem tem, se raje vprašaj, zakaj tvoj dragi mož potrebuje vse to, neko čarovnico kot si omenila sama in celo tujko…le zakaj, tako bi se najprej vprašala jaz, in nihče drug kot ti ne pozna odgovor in potem veš tudi kaj sledi, če ti je zato, se popraviš;))..če pa ti ni..pač dovoliš, da tvoj dobi drugje tisto, po čemer doma hrepeni ali ne dobi, nima..no tko nekak…
Če se ti fučka za vse skupaj, pusti mu to veselje, kajti verjemi, da bo hudo, če ga boš kaj preveč napadala, hitro boš slišala zakaj to počne…nekaj spreminjat le zato, ker ti gre na živce..ma daj nehaj no…le zakaj si še z njim…bi se pa jaz na tvojem mestu vprašala pod drugič…
Mogoče ti delam krivico in ga ljubiš..a dvomim in zato sem napisala kot sem!