Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ideja za nov forum – Primož!

Ideja za nov forum – Primož!

Bi se dalo morda naredit kak tak “forum za vedoželjne” – torej znanja in razmišljanja željne ljudi, kjer bi se npr. lahko razpravljalo o raznih filozofskih temah, kjer bi se lahko odprl kak problem ali tema za razmišljanje, ali pa bi lahko npr. vprašali karkoli kar bi nas zanimalo z najrazličnejših področij, znanosti, umetnosti… (lahko tudi čisto znanstvena dejstva, npr. koliko je sonce oddaljeno od Zemlje itd., če bi pač iskali takšno informacijo, saj več glav več ve in bi se gotovo vedno našel kdo, ki bi vedel odgovore na naša vprašanja), kajti menim, da po drugih forumih ne bi bilo dovolj resnosti za kaj takega in bi tako to bil temu primerno bolj resen forum; npr. če vprašaš kakšno filozofsko, “pametno” zadevo na forumu Mladi, te bodisi takoj spljuvajo, napadejo, se posmehujejo, ali pa preprosto ignorirajo, ker ne vedo odgovora ali pa jim je to “deveta briga”. Ne me narobe razumet, tudi prav je tako, najstniki naj imajo svoje mesto za najstniške teme in pogovore, a sama pogrešam kak tak resnejši debatni forum! Torej, šlo bi nekako za filozofijo, psihologijo, humanistiko nasploh, znanost – skratka, vednost v najširšem pomenu (a gre za nivo oz. stopnjo resnosti, ki jo lahko pričakuješ od sogovornikov, zato nov forum!).

A se ostali strinjate s takšnim forumom, imate še kakšne predloge, ideje, pripombe? Pa tudi, kar zadeva naslov, kako bi ga poimenovali, če bi Primož odobril to idejo?

Lp, Maja

Maja,

poglej malce niže…na koncu forumov boš našla to kar iščeš.

Lep pozdrav

Če misliš na Življenje, ah to življenje, to niti približno ni to, kar jaz iščem! Tam gre navadno bolj za to, pa saj že naslov dovolj pove, da ljudje pač malo potarnajo o svojih problemih, oh, kako je življenje težko,…seveda, saj je potreben tudi kak tak forum, a jaz iščem nekaj povsem drugega: če se ti to, kar sem opisala, zdi podobno oziroma enako razpravam o znanosti, filozofiji itd., pa res ne vem: npr. a res ustreza čisto preprosto znanstveno vprašanje “Koliko kromosomov ima celica krompirja?” forumu z naslovom Življenje, ah to življenje? Ne vidim zveze.
Ali pa razprave o genetsko manipulirani hrani, o Platonu, Schopenhauerju, Lacanu…, ali o razlagi sanj, o nezavednem, potlačenem,… nešteto zanimivih tem je, ki se jih tukaj ne da nikamor umestiti, saj bi se popolnoma razgubile med množico drugih, s katerimi ne bi imele nič skupnega, tak forum bi pa to združeval.

Poglej čisto na koncu strani, v oranžnem okvirju.

http://www.svet-je-lep.com/phorum/index.php?f=0

Koliko jih ima?

mislim tisto o krompirju???

primož

p.s.
mogoče forum vseved?

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nekaj podobnega že obstaja:

http://www.kvarkadabra.net/index.html?/vprasanja/vprasanja.htm

New Report

Close