Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek krvave sardine

krvave sardine

Po vec letih sem spet kupila sardine. Ze v ribarnici so bile krvave okoli glave, doma sem jih ocistila, ampak kri je ostala na mesu, tako je meso kljub ciscenju ostalo rdece.
Zdaj me pa zanima, ali to kaj vpliva na okus sardin, ko so pecene. Havla!

Spiraš toliko časa s toliko vode, da gre kri dol, a ni to povsem logično? Sicer pa če samo sčistiš, prvo smrdijo bolj kot sicer, drugo pa so tudi grenke….

matr ste ogabne! pa kako morte to žret!

Ja je logicno, ampak ne gre vec dol, meso je pa se vedno rahlo rdece 🙁
Bom videla jutri, bom imela se kaj pripravljeno za rezervo 🙂

[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRreqkBfGCZAEpFR04_Kryctm1gq_KOcrn8cPWMRYJSjdadzBfi[/img]
Njami.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

sardine so lahko tudo strupene, take sveže kot jih vidite so zato ker so premazane da čim dlje izgledajo sveže

New Report

Close