Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kredit

Kredit

A je že kdo vzel posojilo pri teh firmah, ki imajo na vsakem vogalu tiste rumene napise – gotovinski kredit takoj?
Sem v situaciji, da nujno potrebujem, sicer mi grozi izvršba. Redno zaposlena, na banki pa mi ne dajo, ker že imam kredit in bi s tem presegla tistih 600 eur, kateri moja ostati.

Zanimajo me konkretne izkušnje.

Pokliči pa se pozanimaj.Pri banki bi imela 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obresti,pri njih pa imaš 45{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obresti.Se pravi,da bi jim morala vrnit okrog 1000 eurov v 6 mesecih.Ali kako?

Bolje izvršba.

Vsega ti tko ne smejo vzeti,pač pa samo razliko od minimalca..skoraj nič torej..Razen če imaš nepremično premoženje,takrat se je za bati..

v teh privat posojilojemalnicah največ 300,00 eur….Odplačujem 42,oo eur letno…pač poravnam položnice … nekako sfuram do enega leta…Vem, da mečem denar , a tožb se tudi bojim..Mislim, da je najbolj ugoden Delfin v Ljubljani/pri avtobusni postaj/. če poravnaš kredit, upoštevajo tudi obresti..
Je pa grozno, saj jim vrneš malo manj kot dvakratni znesek gotovine….Ni se za hecat…

Po mojem te tudi zna izvršba stati manj kot oderuhi – je pa res, da z izvršbo dobiš črno piko za morebitne kredite kdaj v prihodnje.
O kakšnem znesku govorimo in še pomembnejše vprašanje: če ti zdaj ni uspelo sproti, vsak mesec, poravnati položnic, kako ti bo ob tako nizkem ostanku plače uspelo poravnavati obroke plus vratolomne obresti? Kako si to konkretno predstavljaš? Kje imaš luft, ki si ga prej zanemarila, zdaj ga boš pa kar na lepem našla?
Če gre za manjši znesek pot tisoč evrov, bi jaz poskusila fehtati več prijateljev, če lahko pogrešajo po sto evrov in jim vrneš v takšnem in takšnem času.

Ti mislim da so že bili na tapeti glede oderuških obresti. Mislim pa, da vseeno potrebuješ prav tako plačilne, potrdilo od firme ali izpiske TRR, pri čemer naj ne bi dobila niti tam verjetno kredita. Kako bi potem naprej plačevala stvari, če si sedaj na izvršbi? Ker tudi tu ne bi čakali, da kaj vrneš, plačaš, kar pač moraš.
Na banki ne moreš stari kredit poplačati in novega vzeti? Kako si se dogovarjala s temi, ki so te dali na izvršbo? Mnogokrat pomaga, da poveš situacijo. Ker v izvršbe gredo takrat, ko ni nobenega sodelovanja iz strani dolžnikov.

Zato se strinjam z osebo računarka, da te bo verjetno izvršba manj stala kot vse drugo. Zato se pojdi zmenit, če se še kaj da. Povsod cenijo sodelovanje, pa čeprav takrat poješ ponos, da lahko kaj rešiš.

ali je kaka dobra dusa ki mi ima za posodit 3500 in mu jih vrnem v dveh letih ali se prej z kakimi dobrimi obrstmi bi rabila pa cim prej moj mail pa je [email protected]

iščem posojilo 2.000 eur, vrnem v 12 mesecih z obrestmi.

[email protected]

Zdravo vsi ,

Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: [email protected], ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: [email protected] za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala

Rebeka

Želim ceniti posojila Karin Sabine, zame posojilo v višini 8000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufijam s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek resnične posojilnice po e-pošti [email protected] whatsapp +34632725157

Do you urgently need a loan? If yes, please send an email

For more information, please contact ([email protected]).

Yes, I need 2 billions on a beautiful blue eyes.

New Report

Close