Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sintal-plače

sintal-plače

Pa dajte zdaj vsi ki delate kot varnostniki ne sam povedat ampak tudi novinarjem dat pokazat plačilne liste-kakšne so place in za koliko ur-seveda anonimno-če ne bote letel iz služb-
Pa ne sam tisti iz Sintala-isto velja za Varnost-MB,Prosignal…
Naj jih začnejo mal novinarji vrtat,ker drugač se ne bo nič spremenil.
A ni Pistotnik eden bogatejših slovencev-samo od kod?-na žuljih svojih delavcev.
Sem žena, katere mož dela v varnosti in lahko samo potrdim ,da se dela po 14-15ur in to 3x zaporedoma,pa mogoče en dan prosto(za plačo 670e bruto-to je za interventa,ki naj bi bila najboljša-ki ima odgovornost par 100 tisoč evrov vozit),ostali verjetno še manj.
Se ne čudim,da se komu vtrga.
Tudi doma se družinam trga,ko starša ni nikoli doma-tudi praznike(ki se jih že vsi veselite-za razliko od nas)potem pa še takšna plača,da preživet ne moreš.
Samo ne mi sedaj naprej metat da medicinci tudi delajo tako ali še kdo drug-(Samo ti ne nosijo glave na prodaj dobesedno zastonj.)Edino še policaji so na istem.

Se morem popravit glede place(sem šla plačilno gledat,da bo točno)-609,35€ bruto-redne ure-intervent.

Novinarji, ki o tem pišejo, imajo vsi še nižje pače.
Toliko o zgodbi o malem človeku. 🙂

Drugače pa ni nič novega, da slovenske varnostne službe, za večje dogodke najemajo tudi delovno silo, ki je ali ni ustrezno usposobljena. Plačajo pa po urah na roko.
In še veliko je tega, kar bi se splačalo raziskat v zvezi z varnostnimi službami. Ne le plače.

Sem že povedala da ne primerjat delovnih mest in plač ljudi ki niso na nevarnih delovnih mestih.a novinar nosi miljone okoli v enih vrečah- slabo zavarovan ,da ga vsak amater lahk lopne po glavi in oropa?
Glede primerjave policaj-varnostnik sem imela v mislih samo rizičnost-nevarnost za svoje življenje-nič drugega,ker je njihova narava dela takšna.
Res se pa vsak sam odloči kaj bo delal,samo ko v današnjem času glih nimaš neke izbire-se vam ne zdi.

Jaz nisem verjela sintalovcu. Saj je logično, da mu premoženja ni prinesel Božiček.

Direktor Sintala si sigurno zeli razliko od ukradenega zneska prilaastiti. Kaj mislite vi?

Mislim enako .

denarja je v trezorju po kraji ostalo cca 30 000€ v manjših bankovcih , ko so ta denar prešteli so ga enostavno odšteli od vsote ki so ga pobrali pri njihovih komintentih tisti dan , vsak od njih ima specifikacijo koliko je tisti dan bil visok iztržek in koliko ga je oddal v njihov trezor ,manjkajočega denarja je 1 034 000€ , tudi nek avstrijski odvetnik se je javil in povedal da je pri njemu nekdo deponiral 3 škatle denarja ki je od te kraje .
Po teh podatkih sintalovec ni bil sam in je še z nekom organiziral to krajo , 400 000€ enostavno manjka , ni slabo tudi če dobi 5 let aresta !

V vseh družbah za varovanje je ogromna razlika med plačami varnostnikov in tistih, ki so vodstveni,ki planirajo delo, pripravljajo urnike, itd. Slednji imajo, z enako izobrazbo kot večina varnostnikov, najmanj 2-4x višjo plačo. In za tak denar so pripravljeni scuzat varnostnika do konca…

Ta Pistotnik je res med najbogatejšimi Slovenci, samo videti je pa slabše kot kakšen siromak – kot da bi prišel iz 80-ega leta (tipična frizura tega časa 🙂 ), ogabna odpeta srajca in zrahljana kravata ter čudna barvna kombinacija srajce in kravate. Bljak! 😉

Lep pozdrav!

Se strinjam, edino s pripombo o medicincih ne. Si kdaj delala v kakšni psihiatrični bolnišnici? No pacient je mojo kolegico skoraj zadavil ponoči. Je bila že vsa modra, ko so jo rešili. Pa dementni bolniki, pa v stanju šoka ali kako se že reče. Pa mečejo aparate v sestre (mislim da je enkrat ena celo fotokopirca “ujela” ali nekaj podobnega. Pa grizejo zdravnike, pa pljuvajo v njih. Policija je zaradi takšnih svari kar dosti po bolnišnicah. Pa sestre res niso ravno izobražene kar se tiče borilnih veščin, pa orožja tudi ne morejo nosit.

Delam kot varnostnik na Ameriški ambasadi, nočne in prazniki so vključeni v 560 eur neto!!!
Pa verjemite ali ne. Sramota.

Slovenija ne pozna sramote, najbolj nenormalne zadeve postajajo normalne.Zasebno varovanje je poglavje zase, vrh ledene gore, izkoriščanja, človeka po človeku.

Ja novodobni tajkun

Se popolnoma strinjam ! Ritolizniki – špjuni se prodajo hitro.

Osnovna plača 450 evrov, ostalo dodatki z prevozom. Recimo 1300 skupaj.

Aktiva in sintal.

Človeški odnosi, gnoj od gnoja. Šefi brez osnovne šole. Bonton kakor krava, ipd…. Sploh se nezna obnašati kulturno, kaj šele normalno. Samo drama, drama, kdo je kaj naredil, šinfanje.

O samem problemu, govoriju tisti, ki prednjačijo, v opravljanju, in redno držijo štango delodajalcu, ne glede na vse nesmisle, kršitve, šikaniranja, mobing…., zato tudi ni nobenega pomika, z mrtve točke. Pametnemu popolnoma dovolj!

New Report

Close