Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam na morje?

kam na morje?

Ponavljam,ker je ze skocilo na 2.stran:

Malo smo gledali za morje in se odločamo med več možnostmi – kakšne so vaše izkušnje za naslednje kraje in hotele:
Poreč: Plava laguna, Laguna Galijot
Medulin: H. Belvedere, H. Medulin
Rabac: H. Castor/Pollux, H. Lanterna
M. Lošinj: H. Vespera
Vrsar: Belvedere

Kako je za počitnice z 2-3 starimi otroci?
Kakšne so plaže, gneča na plaži (verjetno je),
senca, sprehajalne poti – urejenost, senca,
možnost izletov……

Lahko tudi kaj drugega, samo ne predaleč,ker otrok slabo prenaša vožnjo.

Od zgornjih lokacij poznam Rabac. Smo bili dve leti nazaj in ne bi več šla, sploh ne na to stran mesta. Je drago kot žafran, ker ni v bližini nobenega večjega mesta s supermarketi, molzejo te na vsakem koraku, na plaži gužva, da smo se samo obrnili in se kopali v hotelu. Aja, pa v hrib je treba lazit. Mislim, da bi bila od zgornjih petih to najslabša izbira.

Medulin je krasen, ampak v strogi sezoni je res strašna gneča. V kampu imajo family park, sposodiš si lahko družinsko kolo itd.
Lošinj je super že sam po sebi in ima odlično klimo, ampak ima podobno tudi Medulin.
Ostalega pa ne morem komentirati, ker ne poznam.

mi smo bili na teh lokacijah:
-Lošinj Vespera, super, čudovito okolje, dober hotel, dobra hrana…. plaža dolga 2 metra, mi smo se vozili v Čikat na mivko.
– Medulin, okoli teh hotelov so 3 drevesa in pod vsakim 30 družin. Plaža odlična za majhne otroke: mivka, za odrasle katastrofa. Peš greš čez zaliv. Hotela sta oba v redu, obnovljena (mi smo bili v Belvederu), dobra hrana.
– Galjot Poreč najbolj priporočam, smo bili v bungalovih poleg hotela. celoten polotok brez avtomobila, ne rabiš se bat za otroka, da ti ga bo kdo na sprehodu povozil 🙂 plaža kamenčkasta, prodnata, na zahodnem delu betonirana. na celem polotoku je borov gozd. Igrala za otroke, športna ponudba: tenis, košarka, odbojka…

lp

V hotelu Belvedere v Medulinu je OK, mi smo prakticirali dopoldan ležanje na plaži, potem počitek v sobi in popoldan na bazenih. Hrana super, sobe OK, samo zahtevaj, da ti ne dajo sobe v pritličju. Nam so jo sprva in je živ obup, neobnovljeno, v kleti praktično… in smo zahtevalipremestitev. Tako, da že ob rezervaciji rezerviraj v nadstropju, pa če hočeš balkon to tudi izrazi že na rezervaciji, ker so tudi ene sobe brez.

Glede Rabca se pa mi letos odločamo za Aparthotel – ali je kdo že bil in kako je?

New Report

Close