Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek geodetske storitve

geodetske storitve

koliko približno stane da ti zakoličijo (odmerijo ) do kje sega tvoja parcela. Gre za kmetijsko zemljišče.

Odvisno od števila mejnikov. Meni bodo postavili 4 nove mejnike, uredili meje, sestanek s sosedi, elaborat na geodetsko upravo… vse skupaj ca. 1.500-1.700 EUR.

Odlično se pogajaš……….not.

Uf, tole boš pa drago plačala… S katerega konca Slovenije si?
V našem podjetju bi te postavitev 4 mejnikov prišlo cca 500, 600 Eur. Seveda so v to vključene tudi vse pripadajoče storitve, kot je oddaja elaborata na GU in sestanek s sosedi (a to so ti posebej zaračunali ali kaj?).

V našem podjetju bi te postavitev 4 mejnikov prišlo cca 500, 600 Eur. Seveda so v to vključene tudi vse pripadajoče storitve, kot je oddaja elaborata na GU in sestanek s sosedi (a to so ti posebej zaračunali ali kaj?).[/quote]

Meje okrog parcele niso urejene, to naj bi bil strošek (?), spraševal sem na več koncih. Se pravi, se ne ureja samo nova meja s 4-imi mejniki ampak komplet okrog in okrog, skupno je mejnikov 18.

V našem podjetju bi te postavitev 4 mejnikov prišlo cca 500, 600 Eur. Seveda so v to vključene tudi vse pripadajoče storitve, kot je oddaja elaborata na GU in sestanek s sosedi (a to so ti posebej zaračunali ali kaj?).[/quote]

Meje okrog parcele niso urejene, to naj bi bil strošek (?), spraševal sem na več koncih. Se pravi, se ne ureja samo nova meja s 4-imi mejniki ampak komplet okrog in okrog, skupno je mejnikov 18.[/quote]
Poglev v njihoc cenik. Sem plačala za geodetski elaborat, vse meje(8točk), stavba(10 točk)… 400€.

Ravno včeraj sem dobila konkretno nižji račun, narejeno točno, kar smo se dogovorili, cena točno taka, kot na predračunu, pa še mejo nam je uredil. En očitno res pošten geodet. Je pa iz Vrhnike firma Ledina-ar.

Geodetske storitve, cenik[/url] za zakoličenje je od 300 € – 500 €.

Eno je ureditev meje (kar očitno želiš ti), nekaj čisto drugega pa zakoličba objekta (slednje potrebuješ pred začetkom gradnje, da veš, kje na parceli moraš narediti temelje). Tudi cene niso enake. Zakoličba objekta pride seveda manj kot ureditev meje, ki je odvisna od števila mejnikov, ki jih mora geodet evidentirati.

To je nov cenik za geodetske storitve. https://geometri.si/ Tam izberete kaj potrebujete pa vam izračuna ceno. Upam, da vam to kako pomaga.

New Report

Close