Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko tabletk helex-a lahko vzamem na dan

koliko tabletk helex-a lahko vzamem na dan

hvala

če si dobila helex,potem tudi navodila zdravnika

A navodil v škatlici zdravil ni?

zgubila sem listek

a kdo ve no

Jaz sem jih dobila pred leti, v enem zelo stresnem obdobju. V bistvu sem vzela samo vsakih par dni eno zvečer, da sem lahko zaspala (kak mesec). In spala sem pol ko ubita.
Ja, zdravnik bi načeloma moral povedat, kako in kaj, pa v škatlici s tabletami so tudi ZMERAJ navodila.
Glede helexa odsvetujem kakršnekoli forumske informacije…

3. Kako jemati zdravil Helex

Pri jemanju zdravila Helex natančno upoštevajte zdravnikova navodila. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Optimalni odmerek alprazolama in čas trajanja zdravljenja določi zdravnik za vsakega bolnika posebej na osnovi bolnikovih simptomov in individualnega odziva.

Anskiozonost ali anksioznost z znaki depresije: Običajni odmerek na začetku zdravljenja 0,25, do 0,5 mg 3-krat na dan. Starejšim bolnikom bo zdravnik določil manjše odmerke.

To piše v navodilih, v njih pa ne piše, da odvisnost od Helexa razviješ po 14-ih dnevih rednega uživanja, zato ga moraš opuščati postopno, sicer pride do odtegnitvenih simptomov.

najboljš je jet ven v naravo. kašn helex! telo obremeniš in zasvojiš! aja pa podpis pod tale post!

Yonix

narkomani sprašujejo takšne stvari, na živce mi grejo, prekleti lažnivci in manipulanti.

za pomiritev dvakrat dnevno

zdravnica mi je predpisala da se pomirim ker sem pod stresom

Mislim,da bi lih ti mogla enih 5-6 helexov vzet…….

pravi narkoman sigurno ne bo šel na SČ sprašvat kolk Helexov nej počopa ampak jih bo počopov kolkr jih bo meu pr seb…15, 20 tudi 30…ko toleranca zraste do maximuma ni omejitve..tko da tale ženska zihr ni odvisnica.

nisem noben odvisnik ampak mi je zdravnica dala pomirjevalo ker sem zelo zelo napeta in ne morem niti spat

Poglej na embalaži, kjer ti je farmacevt zagotovo napisal kako jemati. In kako si jih dozirala doslej, ker če si jih dobila danes, ne razumem kako ti je uspelo izgubiti navodila oz. teh ne moreš izgubiti, lahko jih zavržeš.

Točno tako cllara, tudi meni je to padlo v oči. Najprej ti pove zdravnik kako in kaj, potem pa še farmacevt, ki še napiše na škatlo doziranje. Če dobiš prvič takšno zdravilo ponavadi vseeno prebereš navodila in shraniš škatlo. Moraš biti milo rečeno zelo raztresen, da pozabiš na vse to. Potem lahko tudi po telefonu povprašaš zdravnika, če si vse to spregledal in vrgel škatlo in navodila v smeti. Lahko pa tudi poiščeš škatlo v smeteh. Vse je bolj logično kot spraševati na forumu koliko takšnih zdravil lahko jemlješ. Čudno.
Vsekakor velja pozor pri doziranju.

Vse naenkrat, da bo mir.

New Report

Close