Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zna kdo razložiti odg. Bratuškove?

Zna kdo razložiti odg. Bratuškove?

Kaj točno pomeni tale odgovor Bratuškove glede povečanja sredstev za pisarno Danila Turka:

Na novinarsko vprašanje, zakaj so uradu bivšega predsednika države Danilu Türku za šestkrat povišali sredstva, je sledil odgovor: Uradi predsednika države smo dodali 83.000 evrov. Razlog je izid volitev, ki je povzročil spremembe v porabi sredstev v uradu. Zagotoviti smo morali sredstva za delovanje pisarne bivšega predsednika.

Zame je tak odgovor navadno mešanje megle. Zakaj zdaj, ko ni več predsednik, rabi 6x več denarja? Po moji logiki ne rabi nič. In kaj ta pisarna sploh dela? Naj jo zaprejo in s tem denarjem pošteno plačajo navadne javne uslužbence in pokojnine pustijo pri miru.

Ja a ti še ni potegnilo.

Drug teden bo Ferlinc vložil obtožnico proti JJ, ker ni zahteval za Tureka še več.

Zakaj? Ker revček ni zmagal torej spremembe nepričakovane. In mora pač dobiti več keša zdaj ker ni zmagal na volitvah.

Kje se zdaj vstajniki?? Če bi se šlo to za JJ urad bi bila že vojna. Kot danes en iz Pol piše, kar je rekel JJ čez rdečo zvezdo. Udarna novica bila na 24 ur. Mislim mislim mislim. Poden od države.

Ja, to je tako kakor, če bi jaz zaprosila občino, naj mi da 100000 eur, ker sem izgubila službo. Če bi se prav pisala, morda bi mi jih pa celo dali.

Imaš prav, mešanje megle, ampak, ker jo mešajo ta pravi, ne bo nihče nič porekel.

Prejšnji bivši predsednik je pokojni, torej ni porabil ne vem koliko, tudi če je urad slučajno deloval. Če bi zmagal türk, bi tako tudi ostalo, ker je zmagal Pahor, pa spet imamo bivšega predsednika. Urad lahko verjetno zaprejo s spremembo zakona, ampak mislim, da večina bivših predsednikov držav še ima nekakšne urade nekaj let po koncu predsedovanja. Vem pa, razen za našega in ameriškega ne.

Po moje je to razlaga.

Sicer se pa meni osebno zdi večja bedarija častna straža pred predsedniško palačo, pa tudi če ne bi stala niti centa. 🙂

Prejšnji bivši predsednik je pokojni, torej ni porabil ne vem koliko, tudi če je urad slučajno deloval. Če bi zmagal türk, bi tako tudi ostalo, ker je zmagal Pahor, pa spet imamo bivšega predsednika. Urad lahko verjetno zaprejo s spremembo zakona, ampak mislim, da večina bivših predsednikov držav še ima nekakšne urade nekaj let po koncu predsedovanja. Vem pa, razen za našega in ameriškega ne.

Po moje je to razlaga.

Sicer se pa meni osebno zdi večja bedarija častna straža pred predsedniško palačo, pa tudi če ne bi stala niti centa. :)[/quote]

Še vedno ne vem, KAJ TA URAD DELA.

Meni samo ni jasno da je Danilo bolj levičar in ima podporo levičarjev med tem pa je njegov brat član SDS in še z mega vilo zgrajeno na črno… Mislm in pol bodo govoril keri so bolši rdeči ali beli ali levi ali desni???? VSI SO GLIH!!!!!! Vstajniki????

Pojma nimam. Tukaj je povezava do spletne strani, pa poglej Urad bivšega predsednika[/url]

Lahko nas je strah države v kateri živimo.

Ta urad nima nobene posebne funkcije. Zakon pravi, da ima bivsi predsednik drzave eno leto po koncanju mandata pravico do pisarne in dveh sodelavcev. Kaj pa vsi skupaj tam delajo, ne vem.

Preberte si kak zakon, no, preden pljuvate kar tak, malo…
Eno leto po prenehanju funkcije deluje urad bivsega predsednika. Ko so pisali proracun, niso mogli vedet, ali bo letos obstajal bivsi p.ali ne…

Političen odgovor. Politik lahko palamudi par ur, pa nič ne pove.

Zdaj je, kar je, ce je tak zakon. Ampak pred naslednjimi volitvami, zahtevajte, da se kandidati za stolcek jasno izrazijo, ce nameravajo obdrzati pisarno bivsega predsednika, in ce je odgovor ja, ne volite zanje. Ce pa je odgovor ne, in je izvoljen, a ne drzi predvolilne obljube, zahtevate njegov odstop. Vse take stvari je treba vnaprej premisliti, in se angazirati. Po toci biti je prepozno.

Mamico mu pokvarjeno: sredstva za delovanje pisarne!

Banda.

Kaj ste blesavi. Kaj niso mogli vedeti? A ste iz vrca pobegnili. Kaj so mislili, da bo turek kar sto let predsednik. To bi morali v ustavo napisati, ko se je ustanavljala Slovenija. Ne pa zdaj. Pizda ste blesavi. In vlada vam laže in manipulira v obraz.

Zakaj pri tej temi piše da ima samo en odgovor?

Zato ker so jo dvignili, tema je iz leta 13 ko je bila kobila predsednica vlade, portal zavaja, samo da bi imeli promet, klike !

New Report

Close