Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Stopaš proti meni…

Stopaš proti meni…

Stopaš proti meni…opazila sem te…nagnem se nazaj in se naslonim na roke.Upočasniš korak…kot šolar,ki gre na svoj prvi zmenek.Čutiš kako ti razbija srce.Še bolj začutiš njegovo bitje,ko vstanem in stopim proti tebi.Kot bi izginilo v trenutku,ko začutiš toploto mojih dlani,ki te vabijo…
Moraš se me dotakniti…me okusiti…lačen si mene…hočeš občutiti mojo toplino…objameva se…na ustnicah začutiš vso nežnost…moje polne ustnice…želi se ti,da…ta rahli dotik…nežen… morda raziskujoč…sledi le tvoji želji…dokler ne začutiš mojih rok,ki se tesno prižemajo k tebi.Kot primež iz katerega nočeš ven.Primež najinih teles,ustnic,jezičkov,ki poplesujeta drug ob drugem.Moj vonj…vonj ženske…te dela omotičnega…
S poljubi si utreš pot navzdol.Za trenutek te ustavim.Namesto ustnic začutim na trebuhu tvojo dlan.Počasne gibe,ki v čedalje večjih krogih ljubkujejo mojo kožo.D okler ne zadaneš s prsti moje hlačke.Za hip spolziš skozi tkanino,pod njo čutiš lepo oblikovano črtico.Naprej proti njej,proti moji muci.Presenetim te ko na hitro privzdignem ritko in še preden mi lahko pomagaš,so moje hlačke že na tleh poleg naju.
Sedaj se lahko vrneš…poljubiš bradavičke…si ju za hip vzameš med ustnice…narahlo…zelo previdno si ju želiš čutiti med zobmi,preden pokriješ moj trebuh s preprogo poljubov…preden se posvetiš moji muci…vršičku……še biii…

Lep vikend vsem.

Zelo erotično napisano,mi kar ščemi in vzburilo me je,iskreno povedano.Lep vikend tudi tebi.

Upam,da boš imel vikend polnega takega ščemenja in potešitve seveda.

Zelo rad imam čutno ljubezen in tvoja zgodba mi je zelo všeč.Hvala enako ti želim.

Zanimivo.

Res in znati je treba uživati v takih trenutkih čutne erotike.

O mossovka se bo ta vikend naužila čutne ljubezni.Brez skrbi.

Privoščim ti zelo.

Moss zelo lepo napisano,sem pa brala že druge tvoje zgodbe,tako da komaj čakam ko se pojaviš s kakšno novo.

Hvala,hvala,mora se mi pa že res trgat,da se pojavim tu gor.Bom še kaj spisala,obljubim.

Komaj čakamo…

Ja,sam ne danes nimam časa.Po vikendu,ko bom nabita z novimi idejami,sploh pa,ker jih bom res doživljala med vikendom.

Privlačno se sliši in zapeljivo.

Kajneda,po mojem bo res nor vikend,tak,ki si ga že od nekdaj želim.

Toliko, da vemo, če bodo Slovenijo stresali kakšni potresni sunki:)))
Se hecam.
Moss želim ti nadvse lep vikend in naj bo boljši, kot si si ga zamislila.
Uživaj in še enkrat uživaj.

S tvojim možem.Preseneti ga z erotičnim perilom,visokimi petami in sexi žabami.Zapleši mu striptiz…

Ni važno s kom. Pomembno je, da uživa, pa naj bo to mož, bivši mož, bodoči mož ali pa ljubimec.

Točno važno je da bo in je srečna,Bejči.

Naj vas potolažim,da nisem poročena.Bo kar ljubimec.

Vauu.

Ti privoščim od srca.

Ja vauuu.Lepo je biti samski in uživati radosti življenja.

Hvala Bea,tudi tebi želim nor vikend.

Srečka .Bosta sama ali…?

Bova kar sama.

New Report

Close