Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Avantura

Avantura

A je kakšna ženska za avanturo? Starost do 45 let. Razdalja ni pomembna.

Jaz sem za avanturo. Stara sem 23, dobra postava, hodim na fitnes, črvsta ritka, lepi joški, rdečelaska, v postelji delam vse kar od mene želiš, nič ni tabu. Tako sem pohotna cele dneve pa noben noče seksati z menoj. Ženske res tako težko dobimo seks…ni nobenih ponudb nikoli…

Tako da napiši mi kje si doma in pridem kar takoj do tebe, bom jaz prinesla kondome in večerjo bom skuhala samo povej kaj želiš jesti po seksu.

Golobčka, prijavita se in operirajta preko zasebnih sporočil!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

najboljše lovišče je v štacunah z ženskim perilom … ponudiš se, da boš tačas, ko gate in modr pomerja držal vrečke od prejšnjih nakupov.
zihr te bo vprašala, kako zgleda v perilu … pol se je pa losat neboš mogel ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tole je pa moška pamet spisala se mi zdi…… ha ha ha ha

Še vedno se išče ženska družba…..

ma evo men je tut mal dolgčas pa mal iščem na okrog

Kako si me drznete označiti za moškega?? Jaz sem ženska ki je ful seksi in ful potrebna pa noben noče z menoj seksati. Jaz samo hočem moškega za seks in da mu kuham ter pospravljam. Ker imam dobro postavo in vse pošlihtano v glavi in sem brez prtljage visim cele dneve po forumih ter prav upam da mi kdo kaj napiše.

V knjižnicah, trgovinah, prireditvah, predstavah, koncertih pa srečaš same grde, ki jim je seks nagravžen. Jaz nočem sploh spoznati moškega jaz hočem samo seksati z njim.

Najbolj mi gre na k** , da se tipi nek za punce izdajajo pa jeb*** celo sceno.Marš nekam ……

In koliko si mlad ti??

Najboljša srednja leta. 35 A te mogoče zanima?

Te pa nič… 🙁

No piš na ZS da vidim če si res tk pogumna………

No in še vedno nobene ponudbe. ??????????????

Jaz bi tud rad sexal,pa ne upam tu kar moje mobi cifre pustit,naziv od mojega FB profila pa tud nočem kar tako objavljat.Bog ve,kdo vse to bere.

Prijavi se. Saj veš nek nov mail in……………………….

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Še vedno iščeš seks avanturka?? jst mam tut željo po seksu 🙂 najraje bi v bazenu, pod tušem, al pa pod vodo!

Jaz sem za avanturo. Stara sem 23, dobra postava, hodim na fitnes, črvsta ritka, lepi joški, rdečelaska, v postelji delam vse kar od mene želiš, nič ni tabu. Tako sem pohotna cele dneve pa noben noče seksati z menoj. Ženske res tako težko dobimo seks…ni nobenih ponudb nikoli…

Si res prepričana, da nimaš nobenih ponudb? mam jst ponudbo zate. Jaz bi rad seksal!

Kje se bi dobila za avanturo?

Kje se bi dobila za avanturo?

Kje se bi dobila za avanturo

Iz kje si da bi se dobila za avanturo?

Jest sem za.

Odgovor na objavo uporabnika
avanturka, 05.07.2013 ob 13:01

Tako da napiši mi kje si doma in pridem kar takoj do tebe, bom jaz prinesla kondome in večerjo bom skuhala samo povej kaj želiš jesti po seksu.

Kontakt?

[email protected]

New Report

Close