Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek indijska restavracija

indijska restavracija

Ker nisem iz LJ, bi vas prosila za nasvet, tisti, ki ste ind.restavracijo v Lj že obiskali. Odločam se med tremi, pa bi prosila za vaše izkušnje s katero…
Obožujem namreč to hrano, kjerkoli po svetu sem, obiščem…Katero mi priporočate? Kako je v Taj Mahal?

Meni je v LJ približno OK Namste, ostale pa so zanič.

Tudi meni Namaste ja!

lp

Kako imaste lahko radi indijsko hrano?

Tisti,ki tukaj trdi,da ima rad indijsko hrano,ziher še nikoli ni bil v indiji.

Al pa mehiško kao… Ko nima niti M od mehiške :p

…smo spet pametni? Ja, eni imamo radi…dovoli, da ni vse po tvojih okusih in merilih no….in se ne vtikaj, če ne poznaš odgovora na vprašanje. Ni treba vedno bit prisotna. Sicer pa…poznam M od mehiške (bila tam), poznam I od indijske…ne maram pa niti K od kitajske…pa kaj zdaj.

Imaš prav, nisem še bila v Indiji, sem pa bila dobri dve leti soseda indijske družine v tujini, ki nas je velikokrat povabila na večerjo in zato vem iz prve roke. In me je navdušila. Mi pač pašejo te začimbe, okusi…Hvala bogu, da smo različni, ne?

…smo spet pametni? Ja, eni imamo radi…dovoli, da ni vse po tvojih okusih in merilih no….in se ne vtikaj, če ne poznaš odgovora na vprašanje. Ni treba vedno bit prisotna. Sicer pa…poznam M od mehiške (bila tam), poznam I od indijske…ne maram pa niti K od kitajske…pa kaj zdaj.[/quote]

Kaj zdaj v luft skačeš? Pri nas pač še nisem jedla dobre mehiške hrane.

V taj mahal ni vredno vstopiti, ne zaradi hrane ampak obupnega šefa!!!!! Že na daleč se vidi kako teži ubogim kuharjem, prav tako natakarjema. Slovenska natakarja tam sta super, vredna vse hvala, medtem ko je ta indijski popolna katastrofa! poleg obupne angleščine je nesramen, aroganten, pogled kot bi te ravnokar želel ubiti, da ne govorim da vsako žensko očitno premeri od glave do pete, mlade in starejše gleda očitno v zadnjico.. halo?!?!?!

V Taj Mahalu sva bila s fantom prejšnji teden in moram reči da je bilo vse odlično, čeprav sem zelo izbirčna in grem ponavadi nezadovoljna domov, ne glede na to kje jem. V primerjavi z Namaste, kjer sva jedla pozimi, je bil okus tu neprimerljivo boljši. Moje brbončice so uživale v “smokey” okusu rakcev v curryjevi omakci in smejalo se mi je še cel večer. Lokal res ni tako moderno poštiman kot Namaste, jih pa z okusom prehitijo za cel krog.
Kar se tiče šefa zna res pogledat za ženskami, kot je navedla senjorita (kateri moški pa ne), nesramen in aroganten pa še zdaleč ni, dobro zna svetovati pri izbiri jedi in zelo je prijazen.

Kakorkoli vse pohvale restavraciji, zdaj ni več vprašanja kam greva na kosilo kadar sva v LJ….

Hahahahaha, se mi zdi, da tale šef predvsem ženske v lokal vabi s svojim nastopom. Mi gre vsak dan ornk na smeh, ko to opazujem 🙂

Taj Mahal je super restavracija, pristno indijska z izvrsto in okusno ponudbo.
Mislim, da je kar najboljša daleč naokoli!!

New Report

Close