na kratko opišite vaš sex
..ne rabim ono sex romana zdj tle, da se zrajcam( mislim..saj ne da mi ne bi pasalo)..ampak vseeno:).. kako na primer poteka vaš sex..po vrsti..Ja vem za vsako drugače..ampak vseeno..kako največkrat prakticirate in kako dolgo ..mi opišite pliz.. Kot jaz spodaj v primeru kako je recimo ponavadi(seveda ne vedno):
-nič hudega sluteč, da sledi seks..pomivam posodo.. in me začne ljubimkat po vratu
-že naslednji trenutek imam hlače do kolen in me od zadaj
-sede na pultu
-se prestaviva v posteljo, kjer sledi lizanje..od obeh..ponavadi 69
-potem jaz zgoraj
-nato misionarc
-nato dogija in me pošprica po ritki
-tole je trajalo recimo 45 minut
pa LP 🙂
…sicer nisi povedala koliko sta stara, midva sva 31 in 25, povprečen seks gre pa nekako takole:
– leživa v postelji in se crkljava, jaz sem za njo
– roka mi zaide k njeni ritki, božam jo in masiram
– njena roka gre nazaj k mojemu tiču, začne me drgnit skozi hlače
– obrne se, poljubiva se, jaz jo zagrabim za joške in jih gnetem
– na hitro se slečeva in skočiva naga nazaj na posteljo
– ližem joške, grem dol, poližem mucko in dam prst vanjo
– ona si začne drgnit ščegija, jaz jo fukam s prstom ali dvemi
– z drugo roko jo masiram po podplatih, stiskam joške itd.
– zamenjava se in ona mi ga fafa, res dobro in globoko, tudi poliže jajčka in ritko
– nataknem kondom, dava se na bok in jo napičim od zadaj, nekaj časa tako seksava
– potem se da ona na hrbet, jaz grem pred njo ali ostanem od strani in ona si drgne ščegija
– jaz ji dam prst v ritko, z drugo roko se igram z joški
– tako seksava dokler njej ne pride
– greva v doggya kjer jo jaz nabrišem od zadaj, ga potegnem ven in ji pridem v usta
– včasih prakticirava še kaj drugega seveda, footjob, analni seks, razni položaji itd.
LP 🙂
najprej mi ga njena mama vleče pa ona liže njo
potem se zamenjata
pol pa odvisno od nakurjenosti eno za drugo v fračko
potem eno za drugo v rit
potem pa je kot se katera počuti
Midva sva skupaj nekje osem let…sex recimo dvakrat na teden! pa vidva??
Tako si lepo opisal, da se morala tvoj post že večkrat prebrati!hehe..Verjetno zato, ker mi je na tak način, kot si ga ti opisal sexat…všeč..sama najraje namreč tako od zadaj leže na boku.. in predvsem všečno, da lepo poskrbiš za njo..da si ga ona sama ti pa ta čas ritko itd.. mmm to imam tudi zelo rada. Lepo, da ne poskrbite moški samo za sebe..ampak tudi za nas…
Ne bom nič huda, če boš še kaj opisal..kako pa to poteka kdaj drugič.. 😉
midva sva tudi blizu 30, skupaj leto in pol. sex traja v povprečju 15min, njemu ful hitro pride.
-jst mu ga začnem vlečt, zvečer v postelji. popoldne ni šans da ga pripravim do seksa.
-se brani, da mu ni…ga nekaj časa fehtam in se mu dobrikam
-hoče da mu ga samo po*** do konca, ampak jst želim seksat
-se spravim nanj
-se obrneva, jst na trebuhu, on na meni..odzadaj (doggy mu ne paše, baje)
-se obrneva, jst na hrbtu, on na meni, se božam zraven da mi pride.
-pride tut njemu. me pošprica po trebuščku al mu ga pa po*** do konca.
včasih se uredim zanj ker vem da ga nogavice, petke, perilo ful vzburjajo. samo me je že minilo ker se mu dvigne šele po par minutah ko mu ga začnem fafat.
velikrat mu ga sam potegnem kne zdržim brez vsaj tega…
on mene včasih poliže/ful redko.
ma čudn je vse skupaj. sem vam kr fovš…
No naj še jaz opi§em. Pri nama je sicer vedno drugače, ampak lahko opišem za včeraj.
– gledava film. Se obrnem in jo začnem lizat po vratu in jo vprašam, če bi se ljubila. Pravi da je preveč utrujena, ampak je nočem nehat lizat.
– Začutim da je zrajcana. Ne morem opisat kako začutim, pać nekak vem, spremeni vonj..
Začeneva se francosko lupčkat, grobo me sleče majco, jaz pa njej hlače. Dobesedno ji strgam obleko in snamem modrc in ima že čist trde bradavičke in ji začnem lizat eno joško in gnest drugo.
– ližem ji muco da je vsa vlažna, ona pa vsa pohotna vzdihuje in mi ga začne drkat da rata ful ful trd.
– vsede se name tako da oba sediva in se sama nabija in dere. Tok o tem kok se ji ne da 🙂
– obrnem jo in jo nabijam divje, tko da je ona na postelji doggy style, jaz pa stojim na tleh.
– to kar dolgo traja. Nato grem še jaz na posteljo in jo poležem in seksava misionarja, edino da jo noge dam nazaj da mam bolj§i dostop. Zdaj ful vpije.
– potem jo nesem s postelje dol ob steno in na stoje seksava od odzadi tako da se ona z rokami opira ob steno, jaz pa zadaj. Zdaj jo ful grobo nabijam, ampak ji paše
– pitem spet na pisteljo, in doggy stile da ji tokrat pride da ne more več. Potem mi ga malo fafa da še meni pride in jo špricam po ustih in po joških.
– čez 10 min pa spet seksava, zdaj cel cajt mal misionarja mal dogija.
Evo včeri sva dobesedno celo noč ene 4 ure, včasih pa odvisno, lahko 20 min, lahko pa dlje, odvisno od razpoloženja. Včasih lahko 3 krat špricam na noč, včasih pa samo enkrat. Včeri je blo kar kul 🙂
SADNIJOGURT: skupaj sta šele leto in pol..pa izgleda kot da že imata dolgočasen oz.nič kaj vznemirljiv sex…kaj šele bo? po opisu sodeč..je krivda kar bol na njegovi strani je res?! hmm..nič kaj obetajočega:s …in kjer sex ne štima..počas tud veza začne škripat… Uredita (odkrit pogovo v smislu: “kaj ti ni do mene?, tene privlačim dovolj, da se mi bolj posvetiš?..ali ne bi malo poeksperimentirala v sexu?da bi obema pasalo itd itd..), če ne bo sprememb ga pa zamenjaj. Pri teh letih bi ti mogel biti sex fenomenalen..in si zaslužiš to!:)
NO PA NAJ BO: hehe potem sva oba tu nekje…;) samo nekaj!!!!!: rdeče obdobje!?!?!SO WHAT??!!!! tudi pri meni je ravno sedaj!!HAHA in je vse isto, kot če ne bi bilo!!!!! glede tega pa res ne komplicirava..naju ne moti..ne mene , ne njega!!in uživava isto!!! zakaj pa vidva ne? ona noče?ti nočeš??
ja…Skupaj 7 let, včasih opraviva na hitro in včasih si vzameva tudi do 2 uri… niti ni tako nujno, da sva oba razpoložena…Včasih ob filmu zvečer, včasih v postelji zjutraj, včasih na kavču, občasno tudi v bani, pa tud na tleh s kakšno blazino… (narava redko, a se zgodi).
Če začne ona, me običajno dobi ob kakšnem branju, ali ob računalniku. Najprej se mi približa in me zamoti s svojo bližino in mi z občutkom zarine svoj jezik. Vroče se poljubljava, s kratkimi zastoji in nežnimi ugrizi. Najprej se mi ga dotika skozi hlače, potem zdrsne not s celo roko in na koncu ga zagrabi z usti. Običajno se nastavi tako, da jo lahko medtem nežno otipavam z roko. Gnetem ji joške in ji božam muco. Ko je iniciativa njena, jo moram včasih nekoliko ustaviti, da ji lahko ližem že čisto mokro muco. Odrinem, jo položim na kavč in ji najprej nekoliko poljubljam bedra in jo potem še ližem po celi muci. Včasih jo obrnem na kolena in ji poleg muce ližem še ritko…z rokami jo nežno božam po prsih, hrbtu, bedrih,.. In v takih trenutkih se običajno kar usede name in ji hitro pride. Jaz včasih končam kar v njej, včasih pa jo rad poškropim po prsih in trebuščku…
Če je iniciativa moja, jo čez dan nekoliko zasledujem po hiši, se obregnem ob njo, ali jo nekoliko potipam, ko je v moji bližini. Potem jo ulovim od zadaj, jo celo nežno pretipam, dokler se ne začneva poljubljati. Med globokimi poljubi se stoje nežno otipavava in meni je všeč, če si s prstov poližem njeno vlažnost. Včasih si medsebojno oblizujeva prste. Slečem ji hlačke in potem počasi drsava drug ob drugem. Potem ji ga zarinem stoje od zadaj… Potem v posteljo, v misionarca, leže od zadaj in včasih ona zaključi sede na meni. Jaz končam v njej ali pa ji končam na prsi..
Zjutraj je najboljše začeti z masažo… Od prstkov na nogi pa vse do ritke. Li’em ji prstke na nogi potem…
…kaj pa sledi za tremi pikicami, da je bilo izbrisano???:)[/quote]
Jaz nisem brisal nič, ker je Juan korekten! Morda ti je dal le malo za razmisliti!![/quote]
ajjaa pardon:) sem mislila, k spodaj piše: Popravljeno 1-krat. Zadnjič popravljal Paco Moralles ob 30.09.13 16:28. ..pa da je pisalo kaj bolj porednega, da ni bilo za v javnost hehehe..ne ne..sej je res, da mi je dal malo za mislit jaaa………. 🙂
Jaz nisem brisal nič, ker je Juan korekten! Morda ti je dal le malo za razmisliti!![/quote]
ajjaa pardon:) sem mislila, k spodaj piše: Popravljeno 1-krat. Zadnjič popravljal Paco Moralles ob 30.09.13 16:28. ..pa da je pisalo kaj bolj porednega, da ni bilo za v javnost hehehe..ne ne..sej je res, da mi je dal malo za mislit jaaa………. :)[/quote]
Mhm, neko slovnično neskladje sem popravil. Jebi ga, mama je bila učiteljica, pa sem okužen!! ☺☺☺☺
ajjaa pardon:) sem mislila, k spodaj piše: Popravljeno 1-krat. Zadnjič popravljal Paco Moralles ob 30.09.13 16:28. ..pa da je pisalo kaj bolj porednega, da ni bilo za v javnost hehehe..ne ne..sej je res, da mi je dal malo za mislit jaaa………. :)[/quote]
Mhm, neko slovnično neskladje sem popravil. Jebi ga, mama je bila učiteljica, pa sem okužen!! ☺☺☺☺[/quote]
ajaa hahaha..zato mi že večkrat ni bilo KEJ JASN..KA POPRAVLAŠ;))) uuf POL se pa MORM pazit KAK pišem…;)..samo..težka bo no…..sem namreč BL TAK NARETA, da pišem TAK kot GOVRIM v svojem vsakdanu s kolegicami…ne pa kot da sem pred tv-jem. a bo šlo to čez!???!!;))))))))))*
Mene tudi nekaj zanima, a mi lahko kdo pomaga…plisssssssssssss!!!!!
Zakaj hudiča, nekoga zanima kako #${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}& pri sosedu in zakaj bi sosed tujcu razlagal kako #${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}&?!?!?!
Hvala za vse odgovore, ki bodo prispeli 🙂
Piši temu tipu on te bo obdelal uffffff