Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAMOLČANO ZDRAVILO!

ZAMOLČANO ZDRAVILO!

Ne morem verjeti (pravzaprav pa kar zlahka verjamem …), ampak na slovenskih spletnih straneh sploh še ni najti niti omembe graviole (Annona muricata).
Kar sledi, ni kak “newagevski” larifari, ampak dejstva: zelo znana farmacevtska firma iiz ZDA je več let proučevala omenjeno rastlino iz amazonije, ker je ugotovila skoraj neverjetne učinke na vrsto bolezni, med drugim na raka.
Ker omenjena firma ni znala sintetizirati učinkovin – naravnih sredstev pa se (zaenkrat še, hvalabogu) ne da patentirati (beri: služiti z njimi) – je raje porabila več milijard USD, da je izsledke o učinkih graviole “zatušala”.
Popolnoma pa se ji to ni posrečilo: eden izmed uslužbencev je imel toliko vesti, da je izsledke raziskav spustil v javnost.
Kogar zanima izvedeti več o gravioli, lahko poišče na naslednji strani:

http://www.rain-tree.com/

ali pa preprosto vnese to ime (graviola) v kateri koli brskalnik.

Srečno!

PS.: In če še ne veste: med desetimi najbogatejšimi korporacijami na svetu jih je večina farmacevtskih družb … Ali res mislite, da jim gre za zdravje ljudi …?

Hvala!!!

Skoraj prepričana sem,da od nastanka farmacevtskih gigantov dalje,nikomur več ne gre za zdravje ljudi.Za ,svoj, obstoj se bore preko trupel.

Hvala za obvestilo.

Lep pozdrav

Medicina je že tako napredovala, da na svetu ne najdeš več zdravega človeka.

-----------------------------------------------------------

New Report

Close