Kak naj mojega navadim da bo v gatah spal? (brez zamere je malo packasta tema)
Moj je eden od tistih ko se ne tušira vsak dan ker pravi da če nič ne dela ni umazani. Je tudi precej kosmati in ma kako kilo preveč. Opazila sem da zvečer ko računa na akcijo si samo orodje opere (če vete kaj mislim). Rit si ne opere.
Pa spi nagi. In zadnjič najdem ene kuglice po postli, rjave. Posušeni drek. Res ne hecam se! Ker je kosmati si po mojem ne more tak dobro obrisati riti in potem tisti drekeci letijo po postli.
Zdaj da ga silim da se tušira bo zamera da mi smrdi in kje je tu ljubezen. Meni se pa tudi gnjusi vse to. Ko bi ga vsaj lahko navadila da bi v gatah spal?
kak naj mo povem da bo razumel?
In potem se ljudje tu na mon začudeno sprašujejo, zakaj si je higienično tudi rit umiti, ko greš na veliko potrebo, pa čeprav nisi zaraščen okrog riti.
Kaj boš raje – da bo 14 dni surlo držal in se bo začel umivati ali boš spala z umazancem v umazani postelji in ko bo akcija, bo kakšen drekec morda po pomoti vate odletel ali se zakotalikal v tvojo frčafelo?
In kaj ti bodo usrane gate pomagale, če se umival še vedno ne bo? Zamera gor ali dol. Ampak, če že “moraš” spati z umazancem in hkrati z njim kot umazanim z drekci še seksati, kar izvoli.
itak da NI, ti še veš ne kakšni prasci in prasi.. hodijo po svetu, za bruhat[/quote]
zgleda da sem res za luno :-))
mislm … tud v sanjah si ne znam predstavljat, da bi bla v postli poleg tazga teca, kaj šele da bi se ga dotikala, seksala z njim??? ma ga ni denarja FUJ!
ženske ki imate take modele v postli? pa kako to tolerirate? kako se tazga deca sploh lahko dotaknete? kako živite s tem? men se bruha, ko samo razmišljam tole …
itak da NI, ti še veš ne kakšni prasci in prasi.. hodijo po svetu, za bruhat[/quote]
zgleda da sem res za luno :-))
mislm … tud v sanjah si ne znam predstavljat, da bi bla v postli poleg tazga teca, kaj šele da bi se ga dotikala, seksala z njim??? ma ga ni denarja FUJ!
ženske ki imate take modele v postli? pa kako to tolerirate? kako se tazga deca sploh lahko dotaknete? kako živite s tem? men se bruha, ko samo razmišljam tole …[/quote]
Veš kako je, gliha vkup štriha. Z nemarnim dedcom spi in seksa samo ravno takšna ženska. Dedec ni čez noč postal tak. Torej sta že leta in leta taka dva skupaj, ker se lepo ujameta. Podobnost gre skupaj.
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ampak vseeno ne morem, da ne bi: ko vcasih kdo na forumu pripomni, da mu je normalno, da si po kakanju opere rito, ga pa zmerjate, da ima muslimanske navade…..
Avtorica – tudi ena moja prijateljica se je enkrat zapletla s tipom, ki je imel podobne navade. Ko mu je omenila, da se ji zdi normalno, da se pred spanjem vsaj umije, ce ne tusira, je potegnil surlo do Kopra. Saj ne rabim razlagat, da ni trajalo? Sedaj je z nekom, ki je precej okrogle sorte – ampak mu pa ne pade na pamet, da bi zvecer sel spat nestusiran.
Ampak – bljak :(((((((((((((((((((((((((((((((((((